7-8-2010
De omgeving van dit huisje is hartstikke mooi. Wat mij aangenaam verraste was de stilte. Hier is het 'snachts nog echt stil. De tuin met wat speeltjes, zoals een trampoline, schommel en glijbaan boden voldoende vertier voor onze kleine. En wandelmogelijkheden zijn schier oneindig in deze streek.
Maar
Ja, toch ook een 'maar'. Hoewel we beslist willen geloven dat de gastheer en -vrouw erg hun best doen om het de klanten naar de zin te maken, kunnen we er niet omheen om te melden dat het huisje dat wij geboekt hadden bij aankomst echt niet schoon was. Enkele concrete punten: de bank zat vol met dierenharen; de vloer was hartstikke vies (je sokken werden er zwart van); de afzuigkap was vet en het draaibaar kunststofglas was zo vet dat je er niet meer doorheen kon kijken; de kookplaat was vies door resten etenswaren; zwarte schimmel aan de binnenkant van de vuilnisemmer; de naden en het schuifmechaniek van de douchecabine waren ook zwart van de schimmel; het bed was doorgezakt enzovoort
Eigenaar zegt:
Geachte familie Mijnten,
Wij vinden het jammer dat u geen leuke vakantie heeft gehad bij ons, maar wij kunnen u garanderen dat alle appartementen/huizen na elke wissel worden schoongemaakt. Het is niet onze bedoeling om te discussieren over de term "schoon" maar wat wij niet begrijpen is dat u achteraf met uw bezwaren komt en dat u niet direct naar ons toe bent gekomen. Wij hadden dit meteen voor u kunnen oplossen door nogmaals de schoonmaakster te sturen zodat u had kunnen aanwijzen wat in uw ogen niet schoon genoeg is.
In onze ogen heeft u de makkelijkste weg gekozen om achteraf een slechte beoordeling op Zoover te zetten. In uw E-mail aan ons geeft u aan dat u "na een rit van 5 uur met een huilend kind" niet in staat staat was om op de eerste dag uw beklag te doen.
U heeft 6 dagen doorgebracht op Heidehof, ergens moet er toch een moment zijn geweest dat u wel in staat was om uw beklag te doen.
U heeft ons niet de kans gegeven een oplossing te vinden, jammer voor u en voor ons.
25-7-2010
Na ons eerdere bezoek vorig jaar, hebben we deze zomer opnieuw een week in Heidehof doorgebracht. Het was zeer heet, en de grote zwemvijver op het terrein bood daarbij verkoeling voor mens en dier. Het wordt ieder jaar mooier op Heidehof, de tuinen stonden prachtig in bloei en ook de het aanta dieren breidt gestaag uit, naast de reeds aanwezige pony`s, geiten, konijnen etc, is er nu ook een hangbuikzwijntje te vinden. De accomodatie is nog steeds prima, het houten huis biedt zeer veel ruimte, 2 grote slaapkamers, grote zit/eetkamer en een uitgebreide separate keuken. Ook van de bij het houten huis behorende privetuin hebben we veel gebruik gemaakt. Met name de tijd die ik met onze kinderen op de trampoline doorbracht zal ik niet licht vergeten.
7-6-2010
Wij zijn een weekend met ons voetbalteam op heidehof geweest.En hebben ontzettend genoten.We hebben daar gevoetbald tegen DJK Holenrath.
Ook hebben wij allerlei aktiviteiten op heidehof kunnen doen bv nature-skieen,en met lama`s wandelen,en een Nederlanse zangeres (Hermina de Jong)die voor het entertaiment zorgde.
Het was een TOP weekend.
Wij als team hebben erg genoten.
Namens AH 78 uit Huizen
Eigenaar zegt:
Beste Veteranen van AH 78,
Hartelijk dank voor jullie beoordeling, wij vonden het ontzettend leuk om jullie hier te mogen ontvangen. Het was voor ons ook erg leuk om dit weekend voor jullie te organiseren.
Jullie waren leuke, muzikale en gezellige gasten.