Appartement Heidehof in Hellenthal Duitsland beoordelingen 7.9 | Zoover

Appartement Heidehof Hellenthal

Beoordelingen Appartement Heidehof

Ramscheider Höhe 40301, 53940 , Hellenthal
Appartement Heidehof scoort een 7,9 uit 10, op basis van 18 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Heidehof? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Heidehof in Hellenthal, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 56 vakantiefoto's van Appartement Heidehof vinden. Je kunt 2 video's van Appartement Heidehof bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noordrijn-Westfalen (Nordrhein-Westfalen). Vergelijk Appartement Heidehof met andere accommodaties in Hellenthal.

18 beoordelingen over Heidehof

met vrienden, Mrt. 2012
"Heerlijk wandelgebied"
Rob Biesters
28-3-2012 Een heerlijk rustig gelegen accommodatie. Je kunt direct de bossen inlopen voor een heerlijke wandeling. De mooie omgeving doet de rest. We zijn gastvrij ontvangen door de eigenaren Ron en Gerdine. Ook ons huisje was comfortabel om na de wandeling de vermoeide voeten weer rust te geven. Een aanrader voor iedereen die van wandelen houdt. Maar ook mensen die voor de rust komen, of met kleine kinderen is het een prima verblijf.

met vrienden, 2011
"Motor tourtocht uitvalbasis"
Frank
4-9-2011 Aardige beheerders die in staat zijn het de gasten naar de zin te maken. Mooie omgeving vlak bij Belgie en Luxemburg. Zeer geschikte uitvalbasis voor motorrijders.

met vrienden, Sept. 2010
"We komen nog zeker terug!"
den braber patrick
7-9-2010 een mooi initiatief van twee mensen die er het beste van maken!
zeer behulpzaam en vriendelijk.
ontbijt,barbeque,en dergelijke... niks op aan te merken!
prima verzorgd.
kamers zijn proper,heel belangrijk.

Ron en Gerdien,nog veel succes verder,
en wij komen zeker nog terug!

De beste prijzen en lastminutes voor Appartement Heidehof bij:

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Nooit meer"
Edje
7-8-2010 De omgeving van dit huisje is hartstikke mooi. Wat mij aangenaam verraste was de stilte. Hier is het 'snachts nog echt stil. De tuin met wat speeltjes, zoals een trampoline, schommel en glijbaan boden voldoende vertier voor onze kleine. En wandelmogelijkheden zijn schier oneindig in deze streek.

Maar
Ja, toch ook een 'maar'. Hoewel we beslist willen geloven dat de gastheer en -vrouw erg hun best doen om het de klanten naar de zin te maken, kunnen we er niet omheen om te melden dat het huisje dat wij geboekt hadden bij aankomst echt niet schoon was. Enkele concrete punten: de bank zat vol met dierenharen; de vloer was hartstikke vies (je sokken werden er zwart van); de afzuigkap was vet en het draaibaar kunststofglas was zo vet dat je er niet meer doorheen kon kijken; de kookplaat was vies door resten etenswaren; zwarte schimmel aan de binnenkant van de vuilnisemmer; de naden en het schuifmechaniek van de douchecabine waren ook zwart van de schimmel; het bed was doorgezakt enzovoort
Eigenaar Ronald en Gerdine Snijder, 13-8-2010
Eigenaar zegt:  Geachte familie Mijnten, Wij vinden het jammer dat u geen leuke vakantie heeft gehad bij ons, maar wij kunnen u garanderen dat alle appartementen/huizen na elke wissel worden schoongemaakt. Het is niet onze bedoeling om te discussieren over de term "schoon" maar wat wij niet begrijpen is dat u achteraf met uw bezwaren komt en dat u niet direct naar ons toe bent gekomen. Wij hadden dit meteen voor u kunnen oplossen door nogmaals de schoonmaakster te sturen zodat u had kunnen aanwijzen wat in uw ogen niet schoon genoeg is. In onze ogen heeft u de makkelijkste weg gekozen om achteraf een slechte beoordeling op Zoover te zetten. In uw E-mail aan ons geeft u aan dat u "na een rit van 5 uur met een huilend kind" niet in staat staat was om op de eerste dag uw beklag te doen. U heeft 6 dagen doorgebracht op Heidehof, ergens moet er toch een moment zijn geweest dat u wel in staat was om uw beklag te doen. U heeft ons niet de kans gegeven een oplossing te vinden, jammer voor u en voor ons.

met jonge kinderen, Juli 2010
"Wederom een fantastische week"
Arent
25-7-2010 Na ons eerdere bezoek vorig jaar, hebben we deze zomer opnieuw een week in Heidehof doorgebracht. Het was zeer heet, en de grote zwemvijver op het terrein bood daarbij verkoeling voor mens en dier. Het wordt ieder jaar mooier op Heidehof, de tuinen stonden prachtig in bloei en ook de het aanta dieren breidt gestaag uit, naast de reeds aanwezige pony`s, geiten, konijnen etc, is er nu ook een hangbuikzwijntje te vinden. De accomodatie is nog steeds prima, het houten huis biedt zeer veel ruimte, 2 grote slaapkamers, grote zit/eetkamer en een uitgebreide separate keuken. Ook van de bij het houten huis behorende privetuin hebben we veel gebruik gemaakt. Met name de tijd die ik met onze kinderen op de trampoline doorbracht zal ik niet licht vergeten.

met een groep, Juni 2010
"Een heerlijke plek om te vertoeven"
Ah 78 uit Huizen
7-6-2010 Wij zijn een weekend met ons voetbalteam op heidehof geweest.En hebben ontzettend genoten.We hebben daar gevoetbald tegen DJK Holenrath.
Ook hebben wij allerlei aktiviteiten op heidehof kunnen doen bv nature-skieen,en met lama`s wandelen,en een Nederlanse zangeres (Hermina de Jong)die voor het entertaiment zorgde.
Het was een TOP weekend.
Wij als team hebben erg genoten.
Namens AH 78 uit Huizen
Eigenaar Ronald en Gerdine Snijder, 13-8-2010
Eigenaar zegt:  Beste Veteranen van AH 78, Hartelijk dank voor jullie beoordeling, wij vonden het ontzettend leuk om jullie hier te mogen ontvangen. Het was voor ons ook erg leuk om dit weekend voor jullie te organiseren. Jullie waren leuke, muzikale en gezellige gasten.

met oudere kinderen, Dec. 2009
"Prima plek"
ditty
8-12-2009 Heidehof is een prima uitvalbasis voor de vele kerstmarkten in de omgeving
Service is prima
Het vakantiehuisje is prima bevallen
Het was een heerlijk weekendje weg!!!

"Een thus in de Eiffel"
Walter en Hanneke
8-11-2009 Een prima uitvalbasis om de Eiffel te bekijken. De nederlandse eigenaars laten je echt merken dat je welkom bent. Het ontbijt is echt te gek voor de prijs die je daarvoor betaald.
Een heerlijke plek voor een weekend weg want je bent er zo.

met jonge kinderen, Aug. 2009
"Redelijk"
slaghekke
8-8-2009 We zijn er een midweekje geweest in augustus. De omgeving is ERG mooi, je hoeft niet ver te rijden om lekker toeristisch te zijn:). Het appartement is niet echt bijzonder; de slaapbank is erg hard, geen stromend water in de niet complete kitchenette(geen glazen en kookgerei etc). Het terras zit er niet schoon uit al met al niet geweldig zols de website doet voorkomen. De andere families in die periode vonden het ook niet echt super. We hadden het weer mee dus dat scheelt. Kortom de puntjes moeten op de i gezet worden!!!! Maar de eigenaren zijn vriendelijk:dat wel!!
Maar de volgende keer toch een andere vakantie bestemming.

met jonge kinderen, Juni 2009
"Zeer de moeite waard !"
Arent
22-6-2009 Afgelopen (lang) weekend met het gezin in Heidehof verbleven wat zeer de moeite waard was. De onlangs aangelegde tuinen kwamen mooi in bloei. De Nederlandse familie/eigenaren zijn bijzonder vriendelijk en weten veel te vertellen over de schitterende omgeving. Bovendien vielen wij met onze neus in de boter, in die prachtige tuinen had het team van Heidehof een Midsummer Sunday Fair georganiseerd. Veel vermaak voor jong oud met roofvogeldemonstraties, verhalenvertelsters, dans, muziek, workshops, enz. Wij hebben ons geen moment verveeld en zijn ook nog eens volledig tot rust gekomen in de prachtige Eiffel. We verbleven in het houten huis, 2 ruime slaapkamers, grote keuken en woonkamer. Bedankt voor de gastvrijheid, in de herfst komen we weer een lang weekend !