Hotel Hampshire Parkhotel Moorhof*** in Gronau Duitsland beoordelingen 8.1 | Zoover
1.508.629 beoordelingen - 43.455 bestemmingen - 273.629 accommodaties - 19.796 bezienswaardigheden - 2.071 bezoekers online
Home > Duitsland > Noordrijn-Westfalen (Nordrhein-Westfalen) > Gronau > Hotel Hampshire Parkhotel Moorhof***

Beoordelingen Hotel Hampshire Parkhotel Moorhof***

-6  °C

4 februari 2012

Hampshire Parkhotel - Moorhof

Hotel Hampshire Parkhotel Moorhof scoort een 8,1 uit 10, op basis van 50 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Hampshire Parkhotel Moorhof***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Hampshire Parkhotel Moorhof*** in Gronau, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 12 vakantiefoto's van Hotel Hampshire Parkhotel Moorhof*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noordrijn-Westfalen (Nordrhein-Westfalen). Vergelijk Hotel Hampshire Parkhotel Moorhof*** met andere accommodaties in Gronau.

1 2 3 4 5 volgende

48 beoordelingen over Hampshire Parkhotel Moorhof***

met partner, Jan. 2012
Heerlijk
esther
13-1-2012 een paar dagen er tussen uit dan is dit hotel erg goed, vriendelijk personeel, mooie kamer, gezellige bar, lekker eten, goed ontbijt, mooie omgeving, we hebben heerlijk gewandeld

met oudere kinderen, Dec. 2011
Hotel met lekkerste ontbijt!
Remas
25-12-2011 Bijzonder ontbijt in hotel Moorhof, verschillende soorten broodjes en divers beleg. En..... Een heerlijk kopje Nespresso koffie. Heerlijk en van uitzonderlijke kwaliteit. Ook het diner (samengesteld ter gelegenheid van 'Weinachten') was zeer smaakvol en gevarieerd.

Wat een super weekend
Hans
22-11-2011 Wij kwamen terecht bij het Hampshire Parkhotel Moorhof ... als je het Hotel binnen komt wordt je van harte ontvangen en er is een echt warme uitstraling door al die kaarsen die ze beneden hebben.
S'avonds in het Restaurant en mooie en super lekkere 3 gangen Menü gegeten.
Ze doen echt hun best om de gasten tevreden te stellen. Dus wij komen zeker nog een keer terug.

met partner, Nov. 2011
Nooit meer die riool lucht
ERTI
20-11-2011 Hotel Hampshire Parkhotel Moorhof in Gronau doet zich beter voor dan het is. Wij hadden via touroperator een boeking gedaan en kwamen in een 'renovierter' kamer terecht. Deze bleek niet echt schoon gemaakt te zijn of te worden. Op de begane grond was onze kamer en er hing een doordringende riool lucht, die vanuit de badkamer kwam. ondanks herhaald verzoek om een passende oplossing was het enige wat ze deden een scheutje glorix. Wij hebben 2 nachten moeten doorbrengen in die kamer. Voor ons nooit meer. Wellicht beter om het andere hotel Gleis te proberen, 100m daarvoor. Of een hotel in Gronau of Bad Bentheim. Het eten 's avonds was ok, maar erg karig.
ontbijt was prima.

Top Hotel voor deze prijs
m.molendijk
23-11-2011 Service is erg goed, eten is super, de kamers zijn schoon.

Niet weer
ERTI
27-11-2011 Het hotel presenteert zich beter dan het is. De kamer die wij hadden was erg basic en het stonk er enorm naar riolering. Ondanks herhaaldelijk vragen of er iets aan gedaan kon worden, was het enige een scheutje wc eend. Het bleef beide nachten stinken en daar hebben we slecht door geslapen. Verder is het avondeten met de kleine proporties redelijk goed van kwaliteit en het ontbijt is prima. Mijn advies: neem een ander hotel!
Hopelijk wordt deze referentie nu wel geplaatst.

met een groep, Aug. 2011
Behoeft erg hoog nodig renovatie
Verloren weekend
26-8-2011 Het Hotel Moorhof is ernstig aan renovatie toe. Twee lappen dakleer zijn op het schuine dak aan de afdaling naar het terras begonnen. Raamkozijnen zijn hier en daar verrot. Het hotel zou in een park liggen echter dat park is op eigen risico toegankelijk. Een houten brug die toegang geeft tot dat park is deels verrot en verzakt. Van een park is eigenlijk geen sprake want er wordt geen onderhoud gepleegd, ook eenden zijn er alleen in de folder. Een ander park ligt enkele honderden meter lopen over een smal pad in Nederland. De badkamer is begin jaren 80 stijlformaat IKEA showroombadkamer waarbij de douchbak van het hotel 20cm breder en langer is. De kranen zitten los en de douchekop moet je zelf vasthouden want de douchestang is een glijbaan. De kamers zijn oud bollig, de beeldkwaliteit van tv is slecht. Internet werkt alleen op de begane grond.
Het personeel en de bediening is super en het eten is goed. Sommige boekingssites zeggen dat het hotel 4 sterren heeft.

Gemoedelijk hotel !!!
Fred en Karin Ceule...
17-7-2011 Het Hampshire Parkhotel Moorhof in Gronau is een heerlijk hotel om even je batterij weer op te laden. Personeel is uitermate vriendelijk. Het 3 gangen menu vonden wij lekker (prijs/kwaliteit verhouding is gewoon goed). Ontbijt prima.

Kamer groot en schoon. Bedden goed alleen het hoofdkussen mag iets harder zijn. Tja, en wat betreft de zenders op de tv, je bent nu eenmaal in Duitsland . Ga eens een gesprek aan met je medegasten en wie weet hoe leuk je avond wordt!!

Omgeving is mooi, bezoekje aan Bad Bentheim, Losser, Enschede en Oldenzaal is zeker de moeite waard.

Wij kunner er weer even tegen aan!!

Het is een prachtig hotel
johan en lies
27-6-2011 wij zijn 4 dagen geweest het was va.de eerste dag af genieten het eten was heerlijk de bediening perfect .
wij hadden een grote kamer het was er schoon. lekker rustig.

Heerlijk Pinksterweekend gehad
Fam. Nibbelink
14-6-2011 Wij hadden een gastronomisch weekend gewonnen en hadden dit hotel uitgekozen omdat de hond meemocht en ook welkom was in het restaurant. Wij hebben hier heerlijk gegeten en genoten van het terras. Mooie omgeving en toch een landelijke ambiance.Wij hadden de "De Luxe"-kamer en dat was werkelijk prima. We kregen extra hoofdkussens toen we daarom vroegen. Men doet echt zijn best om het de gast naar de zin te maken. Jammer alleen dat deze luxe kamer geen luxe uitzicht had maar op de binnenplaats keek. Pluim voor het personeel dat heel attent en vriendelijk is. Uitstekende gastronomische menu's met wijnarrangementen, maar ook a-la-carte diner was perfect. Uitgebreid ontbijt buffet met mogelijkheid om buiten te ontbijten ! Een adresje om nog eens terug te komen.

zakelijk (1)
met een groep (1)