Gasthof Grevenstein in Grevenstein Duitsland beoordelingen 8.3 | Zoover
1.508.629 beoordelingen - 43.455 bestemmingen - 273.629 accommodaties - 19.796 bezienswaardigheden - 2.210 bezoekers online

Beoordelingen Gasthof Grevenstein

-4  °C

4 februari 2012

Het hotel vanaf de heuvel

Gasthof Grevenstein scoort een 8,3 uit 10, op basis van 50 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Gasthof Grevenstein? Bekijk hier dan de beoordelingen van Gasthof Grevenstein in Grevenstein, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 56 vakantiefoto's van Gasthof Grevenstein vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noordrijn-Westfalen (Nordrhein-Westfalen). Vergelijk Gasthof Grevenstein met andere accommodaties in Grevenstein.

1 2 3 4 5 volgende

49 beoordelingen over Grevenstein

met vrienden, Aug. 2011
Goede verblijfplaats voor een paar dagen weg
Wilfried
4-8-2011 Met drie personen twee overnachtingen geboekt in deze gasthof. Ontvangst met een glaasje bier van het huis op het terras. De kamers zijn eenvoudig maar schoon. Matrassen kunnen beter maar voor twee overnachtingen is het goed te doen. Deze gasthof heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding. Eten is prima en het ontbijt is goed verzorgd

Toppertje!
Danny en Anja
29-7-2011 Net thuis van een midweek bij Jaap, Willy, Ron en Marieke. Voor ons de 1e keer en in één woord: super! Iedereen aan te bevelen. Wij, als motorrijders, kwamen een dag terug als verzopen katjes (stortbuitje, precies boven ons hahaha). Willy kwam in actie: de broeken konden zo in de droger en jassen e.d. werden over rekjes gehangen.
Sommige meningen van voorgangers hebben het over: te weinig eten. Niks van gemerkt (en ik lust wel wat....). Anderen hebben het over niet gastvrije eigenaren: niks van waar! Weer anderen hebben het over het blijven vragen of je nog wat wil drinken: gewoon bedanken en dan is het ook klaar. Koud eitje bij het ontbijt was ook al een hekel punt voor sommigen: wij zaten elke ochtend om half negen aan het ontbijt (was afgesproken) nen voila: een warm eitje!
En dan die spare-ribs..........ik proef ze nu nog... goddelijk!
Kamers: zeer schoon, goede bedden en eigen douche en wc. Elke dag bed netjes opgedekt en van mijn vrouw werd zelfs haar pyama keurig opgevouwen!

Zeker nog maals
rene
10-7-2011 Gezelligheid troef en perfekte gast heren en vrouwen.

De beste prijzen en lastminutes voor Gasthof Grevenstein bij:

met een groep, Juni 2011
SUPER motorhotel
Tim Van der Aa
16-6-2011 Wij hebben het afgelopen pinksterweekend in dit hotel doorgebracht, en het was echt super. Het eten was voortreffelijk, en zelfs de vegetariër uit onze groep werd goed verzorgt.

Wij gaan zeker nog terug

met oudere kinderen, Juni 2011
Wil, Jaap, Ron,marieke het was fantastisch
Henk
21-6-2011 Ik heb mijn .. verjaardag bij jullie gevierd, het is mede dank zij de warme verzorging, het overheerlijke eten en de heerlijke sfeer voor ons onvergetelijk, ook mijn kinderen hebben genoten en komen zeker terug.

met vrienden, Apr. 2011
Geweldig hotel voor motorrijders
Gvb
3-5-2011 Het hotel ligt midden in verschillende mooie motorroutes in het Sauerland. De mensen zijn vriendelijk en erg betrokken bij hun gasten. Het hotel en de kamers zijn netjes en schoon. Het eten is erg smaakvol en prima geserveerd en meer dan voldoende. Er is een perfecte grote garage om de motor in te stallen. De bar is klein maar gezellig. Prijs kwaliteit is super. Ik zeg geen beter hotel voor motorrijders en wij gaan zeker weer.
Gérard van Beek

met jonge kinderen, Dec. 2010
Geweldig genoten!!
raymondenangelique
9-1-2011 Wij zijn samen met ons dochtertje van drie en onze hond met kerst en oud en nieuw in Landgasthof Grevenstein geweest. Het was echt geweldig. Onze dochter wilde alleen maar in het hotel blijven zo gek waren ze met haar! De hond was ook meer dan welkom en dat hebben we ook weleens anders meegemaakt.
Het was een heerlijke tijd met lekker eten, mooie wandelingen (met heeel veel sneeuw) en 's avond een praatje maken aan de bar. Wij gaan zeker terug, want voor volgend jaar hebben we al geboekt!

met jonge kinderen, Dec. 2010
Wij zouden zeggen: "Gewoon DOEN!"
Richard
28-12-2010 Wij zijn net terug van een lang weekend met kerst. Willy, Jaap, Marieke en Ron hebben hun best gedaan om het ons naar de zin te maken; dit is hun zeker gelukt! Alles was in kerstsfeer gebracht, met kerststukjes, gezellige verlichting en een mooie kerstboom! Je voelt je direct thuis en niets is teveel gevraagd!
We hadden een prima en schone kamer met heerlijke bedden. De douche was ruim en je had tijdens deze koude dagen de beschikking over heerlijk heet water! Jaap en Ron hebben alle dagen, maar zeker met 1e en 2e kerstdag alles ingezet om een perfect kerstdiner op te tafel te toveren; om je vingers bij op te eten! Daarna nog even een afzakkertje en een gezellige avond in de bar waar we erg veel leuke gesprekken hebben gehad en erg veel gelachen hebben! Wij zijn van oudsher gewend om met onze familie de kerst thuis door te brengen, maar de eigenaren geven het kerstgevoel een extra dimensie! Wij zouden zeggen: "Gewoon DOEN!" Graag tot een volgende keer! Karin, Richard, Tygo en Demi.

met partner, 2010
Je voelt je direct welkom en niets is teveel !
Hermien Peters
23-10-2010 Het is een goede plek om te ontspannen en de eigenaars zijn uitermate vriendelijk en behulpzaam om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Ook een echte aanrader voor wandelaars. Wij hadden wat minder weer, maar we hebben prachtige wandelingen gemaakt.
Dikke pluim!

met een groep, Sept. 2010
Perfect voor motorrijders
J. Wessels
19-9-2010 Afgelopen weekend met een groep van acht motorrijdende collega's hier vertoeft. Na de heenreis of na een prachtige toertocht door Sauerland heb je als motorrijder geen behoefte aan liflafjes. Nee, dan wil je graag lekker eten zonder al teveel gedoe. En het eten is prima. 's Ochtends een uitgebreid ontbijt en 's avond een prima hap. De ene avond schnitzel met gebakken aardappelen en de andere avond BBQ met lekker vlees en een prima saladebar. Daarna lekker kletsen in de bar met een heerlijke Veltins. Het hele hotel is rookvrij maar in bar mag gerookt worden. Heerlijk! Verwacht geen luxe kamer met TV en ligbad. Het is allemaal simpel maar schoon. Na een lange rit, eten en het nakletsen in de bar wil je maar één ding: slapen. En dat doe je in het donker ;-).
De bediening is verder goed, attent en vriendelijk. Wij hebben er goede dagen gehad en zullen bij een eventueel volgende trip zeker weer aan dit hotel denken.
Conclusie: niet voor 5* zoekers maar no-nonsense is in dit geval goed.

met een groep (4)
alleenreizend (1)