Hotel Intercity Essen**** in Essen Duitsland beoordelingen 8.7 | Zoover

Beoordelingen Hotel Intercity Essen****

28 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel Intercity Essen****

Hachestraße 10, 45127, Essen
Hotel Intercity Essen scoort een 8,7 uit 10, op basis van 9 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Intercity Essen****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Intercity Essen**** in Essen, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noordrijn-Westfalen (Nordrhein-Westfalen). Vergelijk Hotel Intercity Essen**** met andere accommodaties in Essen.

9 beoordelingen over Intercity Essen****

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Geweldig hotel!!"
geen
17-8-2010 Hier een paar dagen geslapen in combinatie met dagtochten naar Moviepark (30 min. met de auto). Parkeren kost € 10 p.d..

Kamer was groot/ruim en omdat wij een familiekamer hebben geboekt, kregen wij 2 aparte kamers met 2 persoonsbedden, 2 mooie badkamer, minibar, koffie/thee faciliteit. Ontbijtbuffet was erg uitgebreid.

Echt een aanrader!

met jonge kinderen, Nov. 2009
"Onze ervaring was gemiddeld"
Slein Amsreip
29-11-2009 Parkeren is een crime. Ondanks dat je een parkeerplaats vooraf aanvraagd. Men beschikt niet over een eigen parking. Dat is erg jammer want die indruk wordt wel gewekt.

Er was voor een groep van 5 geboekt (4 volwassen en 1 kind) we werden over twee verdiepingen verspreid. Heel erg onhandig. De schuld werd aan de computer gegeven, echter zagen we achteraf dat we wel naast elkaar zaten, maar dat we "handmatig" weer herschikt zijn. Dus de computer had het goed gedaan, maar iemand anders vond het nodig dit ongedaan te maken.

Diner (lees buffet) was een regelrechte ramp. koude pasta met kip of koude rijst met vis. En daar ook nog een EUR20 voor durven vragen per persoon. Echt de rest was zo goed en netjes georganiseerd, maar de slechte ervaring met het diner heeft ons doen besluiten niet een goede beoordeling te geven maar een gemiddelde.

Voor de rest een prachtig schoon modern hotel met een mega uitgebreid ontbijt en zeer vriendelijk persooneel.

helaas eenmalig voor ons.

met oudere kinderen, Okt. 2009
"Super goed hotel"
A kolk
17-11-2009 Wij zijn in combinatie geweest met kaartjes voor Movie Park, het was geweldig in dit hotel ,kamers en ontbijtbuffet was uit de kunst. En een dagje wezen shoppen in Centro in Oberhausen , een aanrader voor een weekendje weg

met jonge kinderen
"Topper"
Henk
17-8-2009 Mooi hotel - voor de betaalde prijs een schitterende kamer - een paar minuten lopen naar het centrum van Essen. 25 km naar Moviepark. Parkeren bij hotel 10 euro per nacht -wel weinig parkeerplaatsen - wie het eerst komt die het eerst maalt. Buiten het hotel wel genoeg parkeerruimte (betaald parkeren van 09.00 uur tot 18.00 uur/ 1 euro per uur)

met jonge kinderen
"Perfect hotel waar je zou willen blijven"
B en G
5-7-2009 Een arrangementsweekend met kinderen en kleinkind; 1x 2persoons kamer; 1 x 3 persoonskamer.prachtige kamers met zeer goede bedden en airco. Alles perfect,ligging niet ver van de A40 ,en maar 2 minuten wandelen naar het station en voetgangersgebied met prachtige winkelmogelijkheden.
Prijs kwaliteit uitstekend, 2 nachten LO, zeer uitgebreid buffet, gratis openbaar vervoer en toegang tot Moviepark met 5 personen tegen een bijzonder scherpe prijs.

met jonge kinderen, Juli 2009
"Super hotel"
Jason
28-7-2009 Hotel is super, mooie en schone kamers. Voor de familiekamer heb je twee kamers tot je beschikking waarbij het einde van de gang afgesloten wordt middels een deur.
Vriendelijk personeel en goed ontbijt.
Ligging is minder, vlak naast station. Als de winkels sluiten komt het onkruid onder de stenen vandaan. Geen aanrader om in de avond lekker ontspannen te wandelen!
Hotel met alles erop en er aan is zeker een aanrader!!

met oudere kinderen
"Super hotel"
antoinette
25-5-2009 overnachting van vrijdag op zaterdag, met twee kids. dus een kamer voor 4. bijzonder aardige ontvangst, heerlijke kamer, fantastisch mooie badkamer. echt een aanrader. geboekt icm bezoek aan movieworld via touroperator voor een buitengewoon gunstige preis. een echte aanrader.

met jonge kinderen, Mei 2009
"Fantastische kamers"
Annette
11-6-2009 Familiekamer geboekt, houdt meestal in extra bedden of tussendeur. Maar wat schetst onze verbazing toen wij de deur van onze kamer opende: een gangetje en 2 aparte kamers. Weet natuurlijk niet of dat voor iedereen geldt (qua beschikbaarheid). Heerlijk bed, mooie badkamer en een goed ontbijt. Eten werd steeds aangevuld, vers. Absolute aanrader.

met partner, Dec. 2008
"Aan te bevelen"
theo de groot
9-12-2008 hotel ligt aan de rand van het centrum tegenover station prima uitvalbasis voor bv bezoek aan de kerstmarkt veel pakeergarage's in directe omgeving