Beoordelingen Vakantiehuis de Trepkes

22 mei 2013

de Trepkes
Beoordelingen Vakantiehuis de Trepkes
Erkensruhr
Overweeg je om een verblijf te boeken in Vakantiehuis de Trepkes in Erkensruhr, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Vakantiehuis de Trepkes zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Vakantiehuis de Trepkes scoort een 7,8 uit 10, op basis van 6 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Vakantiehuis de Trepkes in Erkensruhr, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Vakantiehuis de Trepkes, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Vakantiehuis de Trepkes de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 12 vakantiefoto's van Vakantiehuis de Trepkes vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noordrijn-Westfalen (Nordrhein-Westfalen). Vergelijk Vakantiehuis de Trepkes met andere accommodaties in Erkensruhr.

6 beoordelingen over de Trepkes

met partner, 2013
"Hondenbezitters opgepast!"
Betty Burger
11-5-2013 Prachtige omgeving om met de hond te wandelen,De trepkes buiten waren geen probleem voor onze hond.
Helaas kun je de begane grond waar de keuken en de huiskamer zijn alleen bereiken door een zeer gladde open houten trap,onze hond durfde wel naar beneden te lopen ,maar niet naar boven.
Dus 4x per dag 40 kg naar boven dragen!
Als mijn man dat niet had kunnen doen,hadden wij voor de deur onze vakantie moeten afzeggen.

met jonge kinderen
"Mooie woning met veel natuur"
Femke
25-8-2009 Ga niet ver van eigen land om een leuke vakantie te hebben.

met partner, Okt. 2008
"Je komt er tot rust."
Huberts, Venlo
20-10-2008 Leuk ingerichte vakantiewoning, zeer mooie omgeving. Zeer geschikt om lange wandelingen te maken.

We voelden ons heel erg thuis in de woning.

Echt een aanrader.

Wij hebben geen enkele problemen gehad. Er staat zelfs een bordje met verboden te roken.

Familie, Juli 2008
"Zeer mooie woning."
Familie van Engelsh...
3-8-2008 We vonden het een zeer mooie woning. De liging is prachtig. De trappen op is inderdaad de eerste keer zwaar. Maar na enkele malen merk je dit niet meer. De eigenaar verhuurt het zelf en verblijft er zelf ook graag vertelde hij. Het gezelliger ingericht dan een woning op een park.

Het probleem met de verwarming is opgelost. Wij hebben ze een avond gebruikt in juli er waren geen problemen.

We gaan zeker nog een keer terug. 1 week was te weining voor alles te ontdekken.

met partner, Juni 2008
"Mooie omgeving"
Fam Zwier Assendel...
3-7-2008 We hebben er een fijne vakantie gehad.
Het is een mooie omgeving en de mensen zijn er ook vriendelijk.
We hadden de fietsen meegenomen maar dat viel wat tegen,er zijn niet veel vlakke fietspaden.
Een minpunt was dat de vorige gasten er stevig in gerookt hadden en dat daardoor alles erg stonk.
Dit hebben wij als zeer onprettig ervaren.
Verder was het erg koud in de woning (16gr) en de verwarming was afgezet waardoor het sávonds niet erg gezellig was,we hebben warme kleren moeten kopen.
Maar over het algemeen was het een leuke tijd maar het is voor ons geen reden om terug te komen.
Wil en Cor Zwier

Familie, Aug. 2007
John, Yvonne, Annem...
21-8-2007 Prachtig, sfeervol ingericht appartement met praktische indeling, inclusief afwasmachine en gebruik van de garage Vanaf het terras een prachtig uitzicht over het dal. Zéér hondvriendelijk. Bos begint onmiddellijk achter het appartement. De 74 treden lopen vergt enige conditie, maar het uitzicht maakt alles goed! Wij hebben een hele mooie vakantie gehad!!

Met dank aan Ruud en Femke.

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit