Hotel Hilton Düsseldorf***** in Düsseldorf Duitsland beoordelingen 8.2 | Zoover

Hotel Hilton Düsseldorf***** Düsseldorf

Beoordelingen Hotel Hilton Düsseldorf*****

Georg-Glock Strasse 20, 40474, Düsseldorf
Hotel Hilton Düsseldorf scoort een 8,2 uit 10, op basis van 15 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Hilton Düsseldorf*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Hilton Düsseldorf***** in Düsseldorf, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 12 vakantiefoto's van Hotel Hilton Düsseldorf***** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Hilton Düsseldorf***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noordrijn-Westfalen (Nordrhein-Westfalen). Vergelijk Hotel Hilton Düsseldorf***** met andere accommodaties in Düsseldorf.

14 beoordelingen over Hilton Düsseldorf*****

6,2
met partner, Dec. 2011
"Leuk hotel"
marianne van zelst
4-1-2012 Wij zijn met kerst naar dit hotel geweest. De ontvangst was goed met vriendelijk personeel. De kamers zagen er goed uit,alleen wij hadden een rokerskamer maar er was geen afzuiging ook niet van een raam.
Het ontbijt was zeer goed maar dat is vinden wij in elk Hilton hotel bijna hetzelfde (Antwerpen,Brussel,Bonn).
Het hotel vonden wij meer op een zakenhotel lijken,zat ver van het centrum af. Dit hebben wij opgelost door om de hoek in de metro te stappen à €2,30 per persoon.

met partner, Dec. 2011
"Prima Hotel"
Alex
18-12-2011 Altijd al eens in een Hilton hotel een overnachting willen doen. Verwachtingen waren waarschijnlijk ook net iets te hoog. Parkeren in ondergrondse parkeergarage voor 22 euro is erg prijzig. Daarna moet je zelf de weg naar de receptie uitzoeken wat dat staat niet aangegeven.

Algemene indruk van het Hotel is goed, alles tip top verzorgd en onderhouden. Kamer was zeker niet verkeerd en met de bedden was al helemaal niks mis. Heerlijk geslapen !
TV, enkele NL zenders had leuk geweest.

Via touroperator geboekt voor 90 p.n. voor 2 personen, persoonlijk vindt ik dit meer als genoeg. In nederland zijn er 3* hotels die het zelfde uitstralen in de kamers

met partner, Apr. 2011
"Hilton onwaardig."
Marco
6-5-2011 Voor het ultieme Hiltongevoel moet je niet in Dusseldorf zijn, kleine kamers, nog kleinere minibadkamers en receptiemedewerkers die je een parkeerkaart van 23 euro proberen aan te smeren terwijl je er in het weekend gratis voor de deur kan parkeren.
Voor de hiltonsandwich (roomservice) betaalt men totaal 11 euro en dan krijgt men een boterham met sla, kip en een halve zak paprikachips op een dienblad.
De kamers zijn wel van alle gemakken voorzien maar Hilton 5 sterren.........nee.

met partner, Dec. 2010
"Eerste keer in het Hilton valt zeker niet tegen"
Karin
12-12-2010 Een reisje van de personeelsvereniging naar de kerstmarkt in Dusseldorf met overnachting in het Hilton hotel. Voor het eerst in een Hilton hotel geslapen en dat valt zeker niet tegen. Mooie, nette en schone kamer met een heerlijk bad. Koffie en thee op de kamer, altijd handig. We hadden wel 2 1 persoons bedden, maar het bad maakte een hoop goed. Ontbijt was zeer uitgebreid en totaal geen lange wachtrijen. Een kopje thee en koffie beneden drinken is niet goedkoop (9 euro!) maar goed, dat kan je verwachten in zo'n hotel. Het hotel ligt inderdaad buiten het centrum, maar met de metro is het goed te doen, 2 lijnen die om de paar minuten rijden en je zit zo midden in de gezellige stad en een enkeltje kost € 1,30. Voordeel van buiten de stad is dat het gewoon lekker rustig is, geen last van herrie buiten. Aanrader om te eten: restaurant Peperoni (Bergerstrasse 9), van alles wat, niet duur en goede bediening.

met partner, Okt. 2010
"Erg goed hotel"
beertjehol
4-10-2010 Weekendje weg met manlief. Leuk hotel, erg luxe, goed eten, geweldig ontbijt!

"Goed luxe hotel centraal gelegen"
Pieflo
11-1-2010 Wij zijn een weekend van 8-01 tm 10-01-10 hier geweest voor €35.- p/p per nacht incl ontbijt.
Het hotel ligt op een kantoren buiten gebied. Met 5 min. lopen zit u in een woonwijk, hier zij ook wat restaurantjes gevestigd en tevens de opstapplaats voor de U Bahn, een dagkaart €5.30 p/p onbeperkt reizen met de bus/metro binnen Dusseldorf, een absolute aanrader. Het ontbijt was heerlijk, ook de sauna is heerlijk om even te ontspannen. Tevens op de kamer koffie en thee faciliteiten. Alleen het parkeren €18,-per dag, vonden wij zonde geld, 50 meter buiten het hotel kunt u gratis uw auto parkeren!!!
Kortom wij hebben een leuk/ontspannen weekend gehad. Dusseldorf is om te shoppen zeker aan te raden.

met partner, Jan. 2010
"Gastvrij, vriendelijk en comfortabel"
Ger
7-1-2010 Het Hilton Dusseldorf is met recht zijn 5 sterren waard. Een vriendelijke ontvangst, een uitstekende kamer en een voortreffelijk diner en ontbijt.

corina
19-12-2007 We zijn weekendje geweest naar de kerstmarkt we vonden het echt een geweldig hotel en met de taxi ber je er zo, Ga zeker en vast volgende keer weer naar Hilton hotel

Harold Visser
11-12-2007 In december 2007, tijdens de kerstmarkt van Düsseldorf, een weekend geweest. Mooi en chique hotel, prima kamers van alle gemakken voorzien en een mooie moderne badkamer. Ontbijt is erg goed, je kunt zelfs met gerookte zalm en champagne ontbijten. Hotel ligt wel een eindje van het centrum af, maar de metro stopt op +/- 200 meter. Nog makkelijker is een taxi naar het centrum nemen. Taxi's staan al te wachten voor het Hilton hotel en zetten je voor 8 à 9 euro middenin het centrum af.

met partner, Apr. 2007
Michel
21-11-2007 Prima hotel, alle voorzieningen aanwezig op kamer, zeer uitgebreid ontbijt waar je de mogelijkheid hebt om middels een soort kleurcode te kiezen voor een bepaald type ontbijt: o.a. een vezelrijk ontbijt, een cholesterol-arm ontbijt, of gewoon je eigen gang gaan natuurlijk. Leuk bedacht! Het is wel een zakenhotel, dat moet je wel liggen. Je wordt in ieder geval prettig efficient geholpen ;-) Parkeren kan bij het hotel, tegen een stevig tarief. Het alternatief is parkeren in de buurt, als je bereid bent een paar honderd meter te lopen.