Beoordelingen Hotel Mercure Duisburg City (vh Novotel)***

25 mei 2013

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe
Beoordelingen Hotel Mercure Duisburg City (vh Novotel)***
Landfermann Strasse 20, D-47051, Duisburg
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Mercure Duisburg City (vh Novotel)*** in Duisburg, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Mercure Duisburg City (vh Novotel)*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Mercure Duisburg City (vh Novotel) scoort een 8,1 uit 10, op basis van 38 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Mercure Duisburg City (vh Novotel)*** in Duisburg, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Mercure Duisburg City (vh Novotel)***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Mercure Duisburg City (vh Novotel)*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 7 vakantiefoto's van Hotel Mercure Duisburg City (vh Novotel)*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noordrijn-Westfalen (Nordrhein-Westfalen). Vergelijk Hotel Mercure Duisburg City (vh Novotel)*** met andere accommodaties in Duisburg.

36 beoordelingen over Mercure Duisburg City (vh Novotel)***

met partner, Mrt. 2013
"Ga niet voor halfpension"
Carla
24-3-2013 prima hotel met ligging direct in het centrum, maar boek niet via touroperatior halfpension. Ontbijt is prima, maar avondeten bestaat dan alleen uit een hoofgerecht. Standaard dag 1 kleine snitzel met frite en een klein bakje sla en 2e dag rijst met stukjes vlees en een sausje en zo'n zelfje bakje sla, erg karig.

met partner, Dec. 2012
"Ideaal voor de kerstmarkt"
patrick
17-4-2013 Je stapt buiten de deur, en staat meteen op de kerstmarkt.
Het hotel is netjes en de kamers zijn schoon.
We hebben het ontbijt bij de plaatselijke bakkers genoten.
Voor ieder wat wils. Er zijn ook twee grote overdekte winkelcentrums, dus ook bij minder weer een mooie stad.

met vrienden, Aug. 2012
"Prima hotel"
joyce altena
10-8-2012 Wij hadden via een touroperator een arrangement incl de Floriade geboekt. (prima afhandeling) Het hotel is bij ons zeer in de smaak gevallen. Prima kamers en een fantastisch ontbijt. wij hebben ' s avonds in het hotel gegeten, maar dat viel toch een beetje tegen. Wij moesten voor het parkeren 5 euro afrekenen. Floriade viel ons tegen (zeer commercieel)

met partner, Juli 2012
"Prima hotel"
flip
15-7-2012 zoals al veel is aangehaald een prima hotel , midden in het centrum en toch met de auto heel makkelijk bereikbaar.
Een prima uitvalsbasis voor zowel trips in Duitsland als bv de Floriade in Venlo. (die ons enorm tegenviel)
Restaurant in het hotel heeft een simpele kaart,maar uiterst vriendelijk personeel wil het je echt naar de zin maken. Voor 40 euro kan je met 2 prima eten met drankjes.
Een aanrader voor een korte trip

met partner, Feb. 2012
"Goed hotel met een vriendelijk en goede service"
penrod67
19-2-2012 ben 2 dagen in het hotel geweest ,en wat me opviel is de atentie die ze je geven bij het ontbijt .zeer goede service.ook kun je kiezen uit verschillende soorten koffies.kamers waren mooi schoon en geen last van het geluid van de straat .een tip .wij hebben in de avond gegeten bij buffetto in de koningstrasse 68/70 dat is een allincl restaurant waar je voor 8 euro pp goed te eten en te drinken krijgt .veel versen groentes, en meerdere vis soorten en vlees ,en veel salades.teveel allemaal om tenoemen.dat is achter het hotel.

met partner, Jan. 2012
"Garage nog goedkoper"
rocopi79
3-2-2012 De prijs van de Garage is gedaald naar 5 euro per nacht. TV naar 90 kanalen en het Hotel is prima opgeknapt. Hier zit je voor je plezier midden in de stad.

met partner, Jan. 2012
"Extra's"
Rob en Corrie Steij...
7-2-2012 Sinds kort in dit Hotel ook op iedere kamer koffie en thee faciliteiten.
De garage kost nu 5 euro voor 24 uur parkeren. Dus een heerlijk Hotel voor een kleine prijs.

met oudere kinderen, Dec. 2011
"Leuk voor een relaxte break"
hckarinverboom
19-2-2012 Goed verzorgd, ideaal gelegen pal bij centrum. Lekker even uitleven in het zwembadje en sauna. Om een break te hebben en er even helemaal uit te zijn: perfect!

met partner, 2011
"Gewoon goed hotel"
Jan Vis
7-12-2011 Kan mij wel aansluiten bij de overwegend goede beoordelingen.
Uitstekende ligging tov winkelcentrum(kerstmarkt 2 x vallen), goedkoop parkeren ( € 8 ), vriendelijk personeel, nette en schone kamers.
Van de opmerkingen over de lift : niets van gemerkt, meestal binnen een minuut.
Ontbijt : goed en zeer uitgebreid.
Minpuntje : verwarming in kamer is slecht/niet te regelen, dus kiezen voor warme kamer of verkeerslawaai, maar verder zou ik er volgende keer zeker weer naar toegaan.

met partner, Dec. 2011
"Goede uitvalsbasis voor kerstmarkt"
Jos
5-12-2011 "Hotel Mercure Duisburg" is in het centrum van Duisburg gesitueerd, perfecte uitvalsbasis voor in ons geval de kerstmarkt, goed hotel, plus is de ligging met grote parkeergarage, ontbijt is top, lcd tv met BVN.

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?