Camping Tillessensee in Dorsten Duitsland beoordelingen 6.8 | Zoover

chalet

Beoordelingen Camping Tillessensee

Bestener Straße 253 , 46282 , Dorsten
Camping Tillessensee scoort een 6,8 uit 10, op basis van 13 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Tillessensee? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Tillessensee in Dorsten, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 19 vakantiefoto's van Camping Tillessensee vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noordrijn-Westfalen (Nordrhein-Westfalen). Vergelijk Camping Tillessensee met andere accommodaties in Dorsten.

12 beoordelingen over Tillessensee

6,7
met oudere kinderen, Apr. 2012
"FIJNE FAMILIE CAMPING!!"
ingvy
10-5-2012 De familiecamping is niet groot,maar heeft er gloednieuwe mobilehomes opstaan die van alle gemakken zijn voorzien!
Wij waren de eerste gebruikers van deze mobilehome,dus ja..wij hadden geen opmerkingen natuurlijk..alles tiptop.
Ook de ruime veranda nodigt uit even een lekker drankje te komen doen,,ook bij regen..want hij is overdekt,,ideaal!
Camping bied de mogelijkheid elke ochtend heerlijke verse warme broodjes te halen in het "kleine"campingwinkeltje,waarook het hoognodige bij vergeten nog te krijgen is.
Het restaurant op de camping is een echte aanrader.
Met ons 4-koppig gezin voor zo'n 55 euro heerlijke gegeten met alles erop eraan..vers/genoeg/smaakvol!!Voor 8,50 elke dag een ander dagmenu aanbod ook zeer goed te doen!!
Ze waren erg gastvrij en vriendelijk bij de receptie ondanks ons gebrekkige duits,we begrepen elkaar prima!
Kortom wij vinden het een prettige accomodatie bij een verblijf van 5 dagen.
Genoeg uitstapjes te maken vanaf de camping,,je hoeft je niet te vervelen!

met een groep, Sept. 2011
"Gezellige plek voor een familieweekend"
Maud Kortenbach
13-9-2011 We hadden 3 mobilehomes (nummer 15, 16 en 17) gereserveerd voor een familieweekend. Schone accommodatie, prima service. Getroffen met het weer! Kinderen (3, 5 en 6) amuseerden zich in de speeltuin achter onze mobilehomes terwijl we in het zonnetje zaten te borrelen. Restaurant is echt lekker eten voor een prima prijs. Met 6 volwassenen en 3 kinderen uitgebreid gegeten (voor- en hoofdgerecht) en gedronken voor 150 euro. Dagje naar Schloss Beck geweest. Heel gezellig parkje perfect, met jonge kinderen. Moviepark toch nog iets te heftig misschien. Zondag na uitcheck naar Sealife (viel beetje tegen) en eten bij CentrO. Topweekendje! We komen hier nog wel terug, want genoeg te doen in de omgeving. We willen ook nog een keer naar Kalkar Wunderland en ZOOM.

met jonge kinderen, 2011
"Veel regen, maar toch goed vermaakt"
Familie Janson
8-9-2011 3 dagen geweest in een nieuwe, schone mobilehome. Prima plek gehad, nummer 12.
Andere plekken zagen er ook leuk uit, maar ik denk dat ons straatje de leukste plekken zijn. Met een veldje.
Het was jammer dat we slecht weer hadden. We wilden eigenlijk naar Moviepark of Kalkar gaan, maar dat is niet te doen met die regen. Centro, Sealife en Atlantis (superzwemparadijs) waren goede alternatieven. De kinderen hebben zich goed geamuseerd.
Restaurant op de camping goede prijs/kwaliteitverhouding, dus daar hebben we alle dagen gegeten. Receptie is maar bepaalde uren geopend. Dat is wel jammer, maar ook best begrijpelijk voor een klein parkje.
Ik hoorde dat ze de speeltuin gaan vernieuwen, maar met de regen hebben we niets eens in de speeltuin kunnen spelen. Maar zo te zien is hij wel aan vernieuwing toe. Graag nog een keer terug voor een Moviepark-arrangement. Maar dan reserveren we wel last minute als we de weersvoorspelling hebben bekeken ;-) want het is wel een mooi weer bestemming.

"Gezellige vakantie"
Fam. van Hal
18-8-2011 Wij hebben 13 dagen op deze camping doorgebracht: hebben zeker genoten. De mobilhome is netjes en nieuw (maart 2011). Wel wat klein, maar wij waren met 2 volwassenen en 1 kind en dan is het goed te doen. De camping is 's avonds ook rustig, geen disco e.d. Het speeltuintje lag direct achter onze "huisje" en is leuk voor kinderen. Het zwembad is klein en erg koud, kun je beter overdekt gaan zwemmen in Atlantis Dorsten. Bij het restaurant kun je zeer goed en goedkoop eten. Naar MoviePark zijn wij op de fiets geweest (ca 10 km) en is erg leuk voor kinderen. Schloss Beck (vergelijkbaar met Julianatoren in Apeldoorn) ligt ernaast, maar vonden wij iets minder, onze zoon (7) heeft zich er wel prima vermaakt. Dierenpark Zoom Erlebniswelt in Gelsenkirchen is een aanrader!! Lego Discovery Centre in Duisburg is ook leuk, wel lastig parkeren. Als je van fietsen houdt, is dit een leuke omgeving. Kortom: een prima park als uitvalbasis voor diverse uitstapjes in de omgeving.

met jonge kinderen, 2011
"Heerlijke daagjes in leuke attractieparken"
Familie van der Slu...
18-7-2011 Prima mobilehomes, kleine camping met goede ligging. We hadden ook wel een beetje pech met het weer. Aardig wat buien, maar toch heerlijke daagjes gehad in leuke attractieparken. Moviepark was voor onze kinderen (3 en 5 jaar) vooral leuk voor Nickland. Doratreintje en Diegoauto’s vonden ze geweldig. Voor veel attracties aan de andere kant van Moviepark zijn ze nog te klein. Schloss Beck was eigenlijk nog veel leuker voor ze! Echt een gezellig, knus familiepark. Ook Sealife was indrukwekkend.
Balen dat het restaurant op het park dicht was, maar ik hoorde dat het om een ernstig ziek/sterfgeval in de familie gaat of zoiets. Dat is dan ook wel weer begrijpelijk. Toch jammer dat niemand het dan blijkbaar kan overnemen. Ook de supermarkt was dus wegens omstandigheden gesloten, maar kwartiertje rijden naar Dorsten was ook prima te doen.

"Nooit maar dan ook nooit meer!!!"
Fam. Taal Den Haag
18-7-2011 Wat een vreselijke camping! Op de mobilhomes niks aan te merken hoor(zijn van april 2011), alleen moet je €50,- voor een eindschoonmaak betalen maar ook de mobilhome aangeveegd achter laten anders krijg je je borg van ook €50,- niet terug!!!
Wij waren zeer enthousiast over hoe deze camping werd omschreven op site maar als snel was dit enthousiasme ver te zoeken. Restaurant, winkeltje, fietsverhuur, afhaalmogelijkheid e.a gesloten. Geen annimatieteam te bekennen. Het zwembad is klein en was zo koud, dat is gewoon niet goed voor je, en al zeker niet voor een kind. Speeltuin was oud en verrot en ga zo maar door! Een dikke onvoldoende voor onze operator! Wat een misleidende info op de site, dat mag toch niet?!?! Wij hebben "geen vakantie" gehad maar zijn wel ons geld kwijt en zitten met 2 zeer teleurgestelde kids van 4 en 6 die zich hier enorm op hadden verheugd! Wij zijn van ellende zelfs eerder naar huis gegaan. Parken liggen wel dichtbij.

"Nooit meer"
thea
2-9-2011 camping in dorsten tillensesee gaan we nooit meer heen zeer slechte camping alles oud en geen kinderanimatie wat wel in de papieren stond , alleen een kleine speeltuin ,als je dus slecht weer hebt ja dan heb je wat niks dus ,ook geen tv in de chaletten ,en we zaten in chalet nr 15 en die staat letterlijk en figuurlijk naast de vuilnis beld ,onze zoon werd ook nog ziek heel benauwd was niks voor hem ,ze zijden er stonden dokters in het boek wij de dokters bellen geen gehoor ,zijn we zondags maar terug gegaan naar huis naar de dokter bleek dat die astma aanval had van waarschijnlijk de wollen dekens en kan ook nog van de geur zijn van de vuilnis ,we hadden 27 graden maar je kon s,avonds niet buiten zitten van de stank van de vuilnis ,we hebben de klacht ook doorgegeven aan reisorganisatie omdat er geen animatie was hebben ze vrij kaarten gedaan voor de dierentuin en seaworld ,maar met de rest van de klachten totaal niks vind het dan ook zeer triest dit en al helemaal voor dat geld

met jonge kinderen, Juni 2011
"Heerlijke vakantie"
Chris
16-6-2011 De mobile homes zijn echt super. Van alle gemakken voorzien. De camping ligt vlakbij Moviepark en de dierentuin in Gelsenkirchen is ook echt een aanrader. Kom zeker nog een keer.

met jonge kinderen, Juni 2011
"Verouderde camping."
jolande_st
5-6-2011 Deze camping probeert volgens mij om weer opnieuw op te starten. Er zijn 2 veldjes met nieuwe "wohnmobilen", maar de rest is allemaal oud, onverzorgd en bij elke plek hangt wel een vlag van Schalke 04! Wat het restaurant betreft, het eten is goed. Het zwembad is erg klein.

Wij hebben in een "wohnmobile"gezeten, en die zijn nieuw, maar wel erg klein! Er werd aangegeven dat ze tot 6 personen waren, maar dat kan echt niet. Wij waren met ons drieen en dat was genoeg. Er zit een kleine veranda voor waar je lekker kunt zitten.

Kom je op de camping aan, dan moet je een nummer bellen wat voor het raam hangt, want op de receptie hebben ze niks van doen met de wohnmobilen. Vervolgens komt er een dame van de camping en die wijst je de wagen. Deze dame is wel heel vriendelijk.

Al met al, voor ons zeker geen camping om de zomervakantie op door te brengen!

met oudere kinderen, Mei 2011
"Eenvoudige camping, luxe mobilhome"
familie van der Sal...
23-5-2011 In de folder stond dat er een eigen tuin zou zijn met 100m2 gras. Dit geeft een verkeerd beeld. Met 6 mobilhomes sta je in deze tuin. Tussen het terras van onze mobilhome en dat van de buren zat 5 meter. De mobilhomes zijn super! Alles zit erin, zelfs airco. Je moest alleen niet door het achterraam kijken omdat je dan uitkeek op de toch wel zwaar verouderde camping met vervallen huisjes en sanitair. In het kleine zwembadje op de camping zit koud water en is niet erg aantrekkelijk. Het zwemparadijs is Dorsten is een aanrader! De mensen van de camping zijn zeer vriendelijk, het restaurant is ook super: gastvrij, betaalbaar en goed. We hadden een heerlijk ontbijt in het restaurant voor 5 euro per persoon. De afstand naar Moviepark Germany was ongeveer 20 minuten rijden met de auto.