Hotel Ling Bao**** in Brühl Duitsland beoordelingen 9.2 | Zoover

Hotel Ling Bao**** Brühl

Beoordelingen Hotel Ling Bao****

Berggeiststraße 31-41, 50321, Brühl
Hotel Ling Bao scoort een 9,2 uit 10, op basis van 59 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Ling Bao****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Ling Bao**** in Brühl, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 86 vakantiefoto's van Hotel Ling Bao**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noordrijn-Westfalen (Nordrhein-Westfalen). Vergelijk Hotel Ling Bao**** met andere accommodaties in Brühl.

1 2 3 4 5 6 volgende

57 beoordelingen over Ling Bao****

met oudere kinderen, Jan. 2012
"Overnachten naast het pretpark"
Lientje
20-2-2012 In de kerstvakantie een 2 daags arrangement gedaan. Hotel met toegang tot pretpark. In eerste week van januari was het heerlijk rustig in het pretpark, dus kwamen de kinderen toe aan alle attracties.
Het hotel is tot in detail Oosters. De kamer was netjes en prima voor een gezin. De kinderen hebben nog lekker gezwommen, maar ook de sauna is te bezoeken.
Het buffet was goed en lekker. Prima hotel met aardig personeel. Voor herhaling vatbaar.

"Super fantastisch"
Fam.Verhelst
18-8-2011 Het was heel leuk!
alles was super goed:eten,kamers,ligging,service,......
Kortom wij gaan zeker nog eens terug!!!

"Uitstekend"
Frans Vorwald
2-8-2011 Zeer mooi en zeer mooie chinese tuin met buitenzwembad, ,s avond gezellige stands en Asia nigt show in een woord geweldig

"Een klasse hotel !"
fam hoekstra
3-7-2011 Wat een geweldig mooi hotel alleen jammer dat de kindvriendelijkheid tegenviel als wat er op de site werd aangeprezen. Leuke kamers, mooi zwembad en de ligging is geweldig je loopt zo het park in.
Het eten is werkelijk geweldig ( restaurant Bamboo) zo een geweldig ontijt als dit maak je niet snel mee!

met partner, Okt. 2010
"Erg mooi en schoon hotel."
Ronald
17-10-2010 Voor de 5e keer naar hotel Ling Bao geweest. Het is een mooi hotel, ziet er verzorgd uit en dat je vanuit het hotel meteen in het park bent is erg prettig, even snel droge kleren aan doen na een ritje in de river Quest. Het hotel is in vergelijking met onze vorige bezoeken wel erg tegengevallen. Wij hadden weer een suite, opzich een mooie kamer, omdat we voor de tweede nacht een andere suite kregen moesten we dus uitchecken en meteen weer inchecken. We kregen toen te horen dat we tussen 11 uur en 15:30 geen gebruik van de kamer mochten maken. Omdat het ons wel beloofd was mocht het uiteindelijk bij de gratie Gods. Voor een prijs van 760 euro voor twee nachten vind ik dat toch echt niet kunnen. Voor het ontbijt was er voor ons een tafel gereserveerd in het rest. Lu Chi, niet dus er was een groep neergezet en wij werden in de doorloop naar het rest. gezet. Op onze beoordeling is niet gereageerd. Er is geen roomservice in het hotel.

met jonge kinderen, Okt. 2010
"Helemaal super, wat mooi!!!"
pluisje36
1-11-2010 Wat is dit een schitterend hotel. Echt alles is op elkaar afgestemd, in Chinese tinten.
De kamers, echt erg mooi.
Een mooi zwembad, waarbij je naar buiten kunt zwemmen (het wat was wel een tikkeltje koud, maar niet te...). Heerlijke sauna.
Een eigen toegang tot Phantasialand.
Een heerlijk en super uitgebreid buffet. Echt een aanrader!

met partner, Aug. 2010
"Mooi hotel"
Judith
5-8-2010 Hotel van top tot teen in thema 'chinese stijl', tot in de details..(gangen aangekleed met kastjes en chinese tierelantijntjes..vanaf de tuin van het hotel ga je door een poortje, en ben je gelijk in het park.wij kwamen dinsdag half 4 aan en mochten van 4-8 gratis in het park.personeel is vriendelijk,jammer dat sommige duitsers het vertikken om engels terug te praten!ik vind de kamerprijs er duur, 1e nacht 155 euro, we hadden 1 nacht extra geboekt en toen was het 124 euro(precies dezelfde soort kamer!) ontbijt buffet erg lekker! veel soorten keus:(zie fotos) diner buffet ook erg lekker, aziatisch eten soorten rijst,noodles,eend,brood,loempia enz. en een live wok kok dan mag je zelf je gerecht samen stellen..! er is bij de buffeten een 'kinder buffet' een apart hoekje met snoep,soesjes,donuts enz!(beetje raar snoep bij je ontbijt..zie foto) kamer is netjes(zie fotos) jammer dat er geen bad bij zit! bij 1 overnachting krijg je 1 vip pas(hoef je 1x niet in de rij te staan bij atrractie)

met vrienden, Juni 2010
"Prachtig thema hotel"
Arno
28-6-2010 Een paar dagen er tussen uit is prima te doen in dit hotel met Phantasialand in de achtertuin verveel je je geen moment.

Het hotel is mooi opgezet en het Chinese thema is tot in de kleinste details doorgetrokken.
De kamers zijn super schoon en ruim van opzet inclusief airco ,internet,en televisie uiteraard.
Mooie tuin met buiten en binnenzwembad en een vijver in Chinese stijl.
Je hebt een eigen ingang tot het park dus je bent er zo.
Eten is prima je kunt a la carte of in buffetvorm eten, voor de minder avontuurlijke eters zal het tegen vallen want alles is chinees wat er op het menu staat.
Het ontbijt is gewoon continentaal met een zeer ruime keuze.
Het personeel is super vriendelijk en spreekt verschillende talen, al met al is dit hotel een absolute aanrader en ga er zeker nog eens terug naar toe.

met jonge kinderen, Dec. 2009
"Super"
KZ
29-12-2009 Hotel Ling Bao + Phantasialand
Met Kerst 2 dagen op het park geweest in combi met overnachting in Ling Bao Hotel. Super mooi hotel en luxe kamer. Niet speciaal op kinderen gericht, naar ons idee het andere hotel op het park wat meer. Maar er was hier een zwembad binnen, een pool tafel en direct entree naar het park. Het eten (buffet avond en ochtend bij ons inbegrepen) was echt Super goed. 2 dagen ruim voldoende op het park in de wintertijd (en in wintersfeer) Geen lange wachtrijen voor de kinderen.

met jonge kinderen, Dec. 2009
"Superleuk hotel"
Nienke
28-12-2009 Het hotel is super. Je waant je in China met alle accenten in het hotel. Mooie ligging. Gelijk naast het park. Mooie, nette en schone kamers met bootstapelbed.
Het ontbijtbuffet is zeer uitgebreid en erg lekker.
Het park is erg leuk. Weinig wachttijden, en met de VIP-kaarten ben je nog sneller aan de beurt. Het park heeft een erg leuke kerstsfeer en de taartne bij Heino Caffehause zijn superlekker.

1 2 3 4 5 6 volgende