Hotel Schlosshotel*** in Brilon (Sauerland) Duitsland beoordelingen 9.2 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 3.143 bezoekers online

Beoordelingen Hotel Schlosshotel***

-4  °C

10 februari 2012

9,6
9,5
Hotel Schlosshotel*** Brilon (Sauerland)

Hotel Schlosshotel scoort een 9,2 uit 10, op basis van 247 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Schlosshotel***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Schlosshotel*** in Brilon (Sauerland), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 150 vakantiefoto's van Hotel Schlosshotel*** vinden. Je kunt 3 video's van Hotel Schlosshotel*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noordrijn-Westfalen (Nordrhein-Westfalen). Vergelijk Hotel Schlosshotel*** met andere accommodaties in Brilon (Sauerland).

245 beoordelingen over Schlosshotel***

met een groep, Jan. 2012
Mooi hotel met goede entertainment en service
Herman
19-1-2012 Wij hebben zeker genoten van ons bezoek aan het hotel. Het hotel is van alle gemakken voorzien en vooral 's-avonds in de bar was het erg gezellig. Wij vonden de entertainment ook erg leuk, de spelletjes en het biljard deden het zeer goed. Wij hebben zeker genoten en komen dit jaar nog terug!

met partner, Dec. 2011
Heerlijk Nederlands midden in Duitsland
Gerard Teuwisse
4-1-2012 oudejaarsarrangement gehad. Hier is alles zeer goed geregeld. Het eten is prima ! Een bijzonder compliment voor het personeel: ze stonden altijd klaar en niets was hun te veel, en zonder maar een schijn van mopperen of zo !!!! Jammer genoeg speelde het weer niet zo mee, maar daar kan het hotel niets aan doen. Het oudejaarsdiner was fantastisch. En er waren zelfs oliebollen ! De muziek was matig. Het enige minpuntje was dat de eigenaar zomaar het rookverbod maar had laten vallen; hij stond wél keurig buiten te roken. Maar gelukkig maakte er maar één persoon gebruik van..... De volgende dag waren er zelfs bitterballen !!

met partner, Nov. 2011
Hier gaan we meer naar toe
Wim
9-12-2011 Het Schlosshotel is gewoonweg goed, goed eten, vriendelijke en attente bediening. De all-incusief formule is zeer goed en er wordt niet nauw naar de tijd gekeken. Ook 's avond wordt je nog vermaakt, ook zit er nog een gratis busrit bij die de gehele dag duurt en door Sauerland.
De kamers zijn goed en netjes met goede bedden.
Over dit hotel zijn er bijna geen negatieve zaken te vermelden en dat doe we ook niet.

met partner, Nov. 2011
Voor herhaling vatbaar
Jan van de Wiel
21-11-2011 De medewerkers van het hotel zijn perfect en dan speciaal Erik en Renate.
Mede door hen hebben wij een erg leuk weekend gehad. Ontbijt is zeer goed
Aanvang van het avondeten is al om 18.00 uur en vinden wij erg vroeg.
De kwaliteit is wel wisselend. Wij hadden op donderdag voor vis/tilapia gekozen. Deze was gefrituurd en weinig vissmaak. De verdere avonden was het avondeten goed.
Wij zaten in de dependance, kamer was in kelder. wel zeer grote kamer en douche was op de gang.
Ook dit viel niet tegen. Alles bij elkaar hebben wij prettige en plezierige dagen gehad. Voor herhaling vatbaar

Geweldig sfeervol hotel
shirtje
7-11-2011 Het team van dit hotel geeft de gast echt het gevoel welkom te zijn
Niets is ze teveel
Het eten en drinken is uit de kunst
Uitstapjes zijn leuk
Entertainment s avonds erg gezellig
Echt een aanrader en zeker om eens keertje naar terug te gaan want de omgeving is super

met een groep, Okt. 2011
Een feest om in het Schlosshotel te zijn
Tooske55
24-10-2011 Wat een top hotel. Niets is het personeel teveel. Wat wij 5 dagen hebben meegemaakt, is eigenlijk niet te beschrijven. Je hebt all inn en all inn, maar dit is super all inn. 225,00 p.p, wij snappen niet dat het kan!!! De mensen die er zijn geweest, weten waar wij het over hebben. Martin, Erik, anette en natuurlijk Renate die de sfeer er goed in houd en verder al het andere personeel, van kok tot schoonmaaksters, Hertstikke bedankt!

Perfect hotel
regina leijten
18-10-2011 het schloss hotel in brillon ligt nabij willingen winterberg en andere kleine dorpjes een perfecte ligging dus. wij zijn er nu 3keer geweest en deze keer in de dependance van het hotel , dat zijn ook prachtige kamers ,het is net als in het hotel heel netjes en schoon het personeel dat kan niet beter, wij hebben heel veel respect voor Renate,Annet en Martin,en natuurlijk voor het andere personeel ,maar die zien wij niet zoveel maar doen ook heel goed werk ,bijv.in de keuken dat is ook heel belangrijk want wij hebben iedere dag genoten van het ontzettend lekkere eten.wij willen dus al het personeel bedanken voor de goede zorgen ,en het plezier dat we met jullie hebben mogen beleven . groetjes van Cees,Bep Rens,Corry Fredje,Helma en Wil,Regina

SUPERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR HOTEL
s coolen
5-11-2011 Geweldig hotel hier valt eigenlijk niets meer aan toe te voegen
Service,personeel,eten gastvrijheid ,ligging het kon niet beter
Heerlijk wandelgebied,leuke exursies.
Tja wat wil n mens nog meer

Alles was gewoon SUPERRRRRRRRRRRRRR en we komen hier zeer zeker terug

Prachtig hotel , centraal gelegen
Fam van den Akker
27-9-2011 Wij hebben echt genoten van ons verblijf in het Schlosshotel , centraal gelegen , elke avond werd er iets voor de gasten georganiseerd, prima bediening , lekker eten , we zijn ook bij jack Sparrow geweest hier willen we zeker ook nog een keer op vakantie wij komen zeker nog een keer terug

Fam. swartjes en team bedankt voor de goede zorgen

Eens maar nooit weer!!!!!!!!!
john
20-9-2011 Voor de eerste keer gekozen voor een all inclusief arrangement, hier volgen in het kort de plusjes en de minnetjes.
de plusjes:
hartelijk welkom - kamer schoon - ontbijt goed (jammer dat de broodjes te kort zijn afgebakken - personeel zeer service gevoelig - nooit lege glazen.
de minnetjes:
toilet in de badkamer gedeeltelijk onder het aanrecht van de wastafel - het 3 gangendiner van een zeer matige kwaliteit (soep uit blik - vlees is altijd gevogelte en de groenten uit blik) - de hotellier bemoeit zich niet met de gasten.
Resume: als je je niet ergert aan het gedrag van de gasten (na de maaltijd de borden stapelen - de broodjes bij het ontbijt nuttigen met mes en vork - na het diner nog net niet met het toetje in de hand rennen naar de lounge voor de gratis drank en met bovenstaande plusjes en minnetjes geen moeite hebt is dit het ideale adres.
Ik zeg: geef mijn portie maar aan Fikkie, op z'n Duits: "Das ist nicht mein Bier!!!

9,6
9,5