6-9-2011
Mooie nieuwe camping, met prachtige ruime plaatsen, mooi uitzicht en prima sanitair.
16-8-2011
Ligging super, vanaf iedere plek mooi uitzicht zelfs bij slecht weer, en ja er loopt een weg langs maar overlast... dat valt wel mee. Wij hebben de harde muziek van ergens achter de camping als storender ervaren. Het sanitair is keurig, er ontbreekt echter een groentewasplaats en een plekje voor de handwas. Mijn minpunten zijn: Het ontbreken van een thermostaatkraan in de verder zo goed ingerichte kinder"badkamer" met zelfs een kinder wc en wastafels op kinderhoogte.
De watervoorziening op de kampeerplek( 1 kraantje op het hele straatje)is karig. Het slagboomsysteem komt onvriendelijk over en hebben wij als niet prettig ervaren, zelf bij het uitrijden moest eerst het kaartje voor de lezer.De afwatering op de kampeerplek is niet super al na 1 dag regen de hele dag natte voeten en dat bleef zo in ons geval in een periode met dagelijks regen. Vriendelijkheid van de beheerders?...daar mag aan gewerkt worden oorddeel zelf want voor het uitzicht is de camping zeker de moeite.
11-8-2011
Wij hadden iemand met gebroken been bij ons. De eigenaar deed erg onaardig toen wij met een extra auto de camping hadden betreden om de onfortuinlijke op te halen. De eigenaar werd namelijk gestoord in zijn lunchpauze van 2 uur (12.00 tot 14.00). Het toegangssysteem laat namelijk 1 auto erop en 1 eraf.
Hij spreekt wel Nederlands (en ging dus flink tekeer in het Nederlands).
Er is een mogelijkheid om broodjes te bestellen, maar dan natuurlijk niet tussen 12.00 en 14.00. En voor 17.00 uur. Bij het inchecken kregen we gelijk te horen dat onze kinderen niet van de bergjes af mochten rennen want het was net ingeplant...
Het sanitair is prima, de plekken behoorlijk groot. De camping is niet goedkoop, wel net nieuw.
28-8-2011
De camping licht op een mooi punt,met goede wandel en fietsroutes.