22-3-2009
Dit zou een tophotel kunnen zijn maar er zijn toch heel wat minpunten.
-Kamer was doorrookt, rookgeur in gordijnen, lakens, overal!
-Sauna nooit aan men moest dit steeds vragen, stoombad stond dan niet aan, dan geen zeep in de zeephouder (3 dagen).
-3 maal een pint gevraagd, 3 maal een lauwe gekregen (kreeg wel een verse)
-Thee en koffie niet aangevuld, geen tassen.
-Half pension redelijk maar 2 maal zelfde dessert op 3 dagen was wel genoeg.
-Men spreek van Michelinster voor het restaurant, heb hooguit michelinbanden op de auto van de manager zien liggen, neen serieus blijven, men had er zelfs nog nooit van een sommelier gehoord.
Kortom dit is een gewoon (te (duur)) ketenhotel zoals 13 in een dozijn.
-Wel vriendelijk personeel en superontbijt!
11-11-2008
Tophotel. Rustig gelegen, midden in de bossen, 4-5 km van Bonn centrum. Al het personeel is heel vriendelijk. Gratis parkeergarage. Mooie, propere kamers, gratis safe, gratis koffie en theezetfaciliteiten, minibar, chocolaatje voor het slapengaan, dagelijks propere lakens, dagelijks aangevulde vele badartikelen, kortom tip-top in orde. Wij hadden half-pension. Lekker, goed verzorgd, heerlijk ontbijtbuffet. Het avondeten is van topkwaliteit, telkens 3-gangenmenu (soep/hoofdschotel/dessert), bijzonder lekker en culinair. Dit is een hotel waar men de puntjes op de i zet, ook het aanwezige cliënteel zijn allemaal nette mensen, ook veel zakenlui. Dit was ons 4e Dorint-hotel, allemaal toppers, dit was het beste tot nu toe. Aanrader. Wij gaan vele malen per jaar op vakantie, dus weten waarover we spreken.