Pension Hunaustuben in Bödefeld Duitsland beoordelingen 8.5 | Zoover
1.508.629 beoordelingen - 43.455 bestemmingen - 273.629 accommodaties - 19.796 bezienswaardigheden - 1.920 bezoekers online

Beoordelingen Pension Hunaustuben

-13  °C

4 februari 2012

vooraanzicht

Pension Hunaustuben scoort een 8,5 uit 10, op basis van 56 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Pension Hunaustuben? Bekijk hier dan de beoordelingen van Pension Hunaustuben in Bödefeld, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 31 vakantiefoto's van Pension Hunaustuben vinden. Je kunt 1 video van Pension Hunaustuben bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noordrijn-Westfalen (Nordrhein-Westfalen). Vergelijk Pension Hunaustuben met andere accommodaties in Bödefeld.

1 2 3 4 5 6 volgende

56 beoordelingen over Hunaustuben

met jonge kinderen, 2011
Fantastisch Pension!
sheilah
17-11-2011 We zijn in dit Pensionnetje al 2 keer geweest. (en gaan hier zeker nog vaker komen)

Super kindvriendelijk, gastvrij, heerlijke bedden en heel schoon.

Hier voel je je direct helemaal thuis. Er hangt een hele ongedwongen sfeer. Er is een kinderhoek met speelgoed en een spellen kast.

Het eten is er eenvoudig maar uitstekend. Iedere dag een 3 gangen dagmenu voor maar 12,50. (hoe bestaat het)

Een perfecte plek om vanuit te beginnen aan de leuke dingen die je allemaal kunt doen. (skieen, wandelen, fietsen, toeren met de auto, heel veel bezienswaardigheden om te bezoeken, zwemmen enz.)
De omgeving is er sprookjesachter mooi, met op een steenworp afstand Winterberg om bijv. lekker wat te drinken of te winkelen.

Een eenvoudig pension waar nog begrepen wordt waar het om gaat:
Kind en familie vriendelijk, heel veel service, schoon, netjes en heel veel gezelligheid.

Kortom helemaal top!!

met partner, Nov. 2011
Voor gezin met kleine kinderen ideaal
Caroline van Polen
22-11-2011 we merkten al gauw dat het vooral een pension is voor jonge gezinnen.
Speelhoek staat centraal in gastenkamer en gezin zelf ook wel. Wij vonden het niet zo'n probleem, maar kunnen ons voorstellen dat dit mensen ergert. Zeker als de kinderen om je heen dartelen als je aan het eten bent. Je wilt het gewoon niet altijd. Je wilt gewoon vakantie en lekker kletsen met je vriend of vriendin en niet altijd wat "moeten"met kleine kinderen om je heen of een moeder of vader erbij.

met partner, Nov. 2011
Slechte service, geen inleving in de gast.
R. Tigelaar
12-11-2011 Gehorig hotel en je kunt eigenlijk niet in het hotel ongestoord van je vakantie genieten. Je bent eigenlijk op bezoek bij deze jonge familie die het runt. Hun kinderen storen je bij het ontbijt en eten. Als je daar in de hotel woonkamer bent, wordt je steeds geconfronteerd met hun kinderen en familie. Wij wilden graag naar de grotten in Altdorn. Zij hebben een poster van hangen met deze tip. Op ma 7 nov hebben wij er naar gevraagd en de eigenaar heeft aangegeven dat wij daar heen konden gaan, want die zou open zijn. Tevens kon je met een treintje rijden naar het meer en ook nog bootje varen. Wij zijn er heen gegaan (ongeveer 1,5 uur rijden). Zijn wij daar: ma grotten gesloten en bootje en treintje open t/m okt! Dus voor niets! Terug gekomen en gemeld. Reactie eigenaresse: 'O'. Tenslotte: de eigenaar zit aan een tafel in het woon/restaurant gedeelte, continu aan zijn laptop en zet deze ook nog aan als hij voetbal kijkt! Geen hoogwaardige kookkunsten, maar gewoon doe het zelf opbakken.

De beste prijzen en lastminutes voor Pension Hunaustuben bij:

Gezellig en warm
plony verzaal
2-11-2011 dit pension is heel warm huiselijk lekker bed
schone kamer het eten is verzorgd en lekker
wandel en autoroute worden gelijk bij aankomst aangeboden en doorgenomen

met jonge kinderen, Okt. 2011
Geen kinderkmrs en 3-pers.kmrs zoals op site staat
Esther
27-10-2011 Het gastgezin is gastvrij. Het eten is prima. Alles is netjes en schoon. Maar wij hadden speficiek om een aangepast kamer voor onze zoon van 1,5 gevraagd, zoals op de website staat vermeld: "Voor de kinderen van 0 tot 3 bieden wij:
Slapen/verblijven: Aangepaste kamers, voorzien van omkleedtafel en kinderbedje. Eten/drinken: Voor het opwarmen van een fles is er een magnetron aanwezig."
De omkleedtafel werd een aankleedkussen op ons bed en het kinderbedje was een campingbedje bijgezet op onze 2-pers.kamer. Dus de beperkte ruimte werd nog beperkter. En de magnetron stond alleen in de keuken, dus niet 's nachts beschikbaar.
Tevens hadden we de volgende bevestiging gekregen:
"Reserveringsbevestiging / Reservierungsbestätigung
Kamer(s)/ Zimmern 1x 3-persoonskamer", bij aankomst werd stellig beweerd dat men alleen 2-persoonskamers heeft en geen specifieke kinderkamers.
De omgeving is prachtig, maar onze eerste buitenlandse vakantie met onze zoon was wel een tegenvaller.

met partner, Okt. 2011
Mooie Plek!!!!!!!!!!!!!
R Mulstege
28-10-2011 Het pension was prima, kamer netjes en schoon.

Het ontbijt was prima en het diner was ook uitstekend.

De omgeving was geweldig met prachtige wandelroute's.

Wij hebben genoten en komen zeker nog een keer terug.

Herman en Ria Mulstege

met partner, Okt. 2011
Tegenvallend.
Ruben en Nienke
23-10-2011 Wij vonden het pension erg mooi gelegen in het dorpje Bodefeld maar...

familie teveel begaan met zichzelf, als je iets wilde vertellen, werd er helemaal niet geluisterd..(dat gold niet voor allemaal),wat zoutjes op tafel teveel gevraagd, tig keer aangeven dat je de koffie en thee NA het ontbijt wilt gebruiken, maar dat was aan dovemansoren gericht. Huishoudelijke dienst komt zonder kloppen om 10:00 uur kamer binnenvallen.

Ontbijt vrij aardig maar geen fruit of extra's, diner erg simpel en weinig, een klacht van ons werd niet beantwoord, daarom andere dagen 's avonds elders gegeten, net als een aantal andere gasten, al weet ik niet wat voor hun de exacte reden hiervan was.

Schimmel in de badkamer en loszittende kraan, ventilatierooster met stof dat niet van een paar weken is, dat zie je toch ?

Kortom: pension laat voor ons te wensen over. Wij komen niet terug.

Wij wensen de familie veel succes met het pension.

met jonge kinderen, Okt. 2011
Top plek
fam duyn
14-11-2011 deze accomodatie verdient een 10 met een griffel.
vooral als je zelf kinderen mee hebt..super.
het eten was erg goed. er hong een gezellige sfeer..heerlijk zo`n huiskamer waar je met andere gasten kunt zitten...en ook de klik met de familie.
echt geweldig.
als je iets wilt weten je krijgt altijd een antwoord, en de omgeveing is werkelijk super...ontzettend mooi. er is voldoende te beleven.

Sfeervol, gezellig en persoonlijk.
Roel en Miranda
22-8-2011 Mede dankzij de leuke sfeer en het gezellige 'thuiskomen' 's avonds na een dagje op pad te zijn geweest, hebben wij een heerlijke week gehad in dit pension.

met partner, 2011
Heerlijke plek om erop uit tegaan.
Fam.Wilken
9-8-2011 Het pension is zeer goed gelegen om allerlei activiteiten te ondernemen.Er is een ongedwongen sfeer.'S Avonds heerlijk kletsen met andere gasten,dat maakt het zoals het in een pension hoort te gaan.Wil je dit niet dan kan je je terug trekken of je afvragen had ik niet beter een hotel kunnen boeken.Nee heerlijk die gezellige nostalgie.Zeer vriendelijk en alles is mogelijk.We komen zeker weer terug om een keer de omgeving met de mountainbike te ontdekken.

1 2 3 4 5 6 volgende