Vakantie Beoordelingen Barntrup Noordrijn-Westfalen (Nordrhein-Westfalen) vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Barntrup

5,8

27 mei 2012

Barntrup

Beoordelingen Barntrup

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Barntrup. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Barntrup. Ben je zelf op vakantie geweest naar Barntrup? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Barntrup scoort een 7,9 uit 10, op basis van 7 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Vakantiehuis en 1 Vakantiepark in Barntrup. Op Zoover vind je bovendien 13 vakantiefoto's van Barntrup. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Barntrup. Bekijk ook andere accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noordrijn-Westfalen (Nordrhein-Westfalen).

7 beoordelingen over Barntrup

5,8
met vrienden, Aug. 2009
"Beetje saai iets te duits"
fam krommendijk
Sfeer
26-2-2010 s``avonds niets te beleven, alles gesloten op een enkel eetgelegenheid na.
overdag wel mooie stadjes kunnen bezoeken zoals Hamelen.
weinig evenementen of atractie`s om naar toe te gaan ondanks het mooie weer wat wij hadden

met partner, Mei 2009
"Een sfeervolle en rustige camping."
henk
Sfeer
11-5-2009 De natuur in de directe omgeving is een pracht om te zien.
Tijdens de ochtend wandeling springen de reeén voor je uit en de hazen en konijnen dartelen door het bos. Waar je `s morgens verder niemand tegen komt.
Deze rust gaat verder op de gezellige camping waar het team van de camping zijn uiterste best doet om het de gasten naar hun zin te maken.
In de omgeving is veel cultuur en men kan met de fiets ook goed uit de voeten(wielen)
Het toiletgebouw is van hoge klasse en ziet er keurig en verzorgd uit.
Het animatieteam voor de kleine kinderen doet erg haar best om de kids te vermaken wat hen op het lijf is gescheven De kleintjes hebben het erg naar hun zin.
Jammer was dat in onze mei vakantie het zwembad(mooi) en tennisbanen nog gesloten waren.

met jonge kinderen, Aug. 2008
"Prachtige kindvriendelijke camping"
fam, r. kooij, emme...
Sfeer
20-6-2009 de camping is een super camping met geweldige hulpvaardige mensen, verder erg kind vriendelijk en het saniter is echt geweldig erg mooi schoon , gewoon een mooie camping, zeer de moeite waard om er nog een keer heen te gaan!!

"Leuk plaatsje"
Jos en Erna
Omgeving
26-7-2008 Leuk plaatsje. Cultureel gezien ook leuk. 's middags is er weinig te beleven. Er is prima te eten, echter is het opvallend dat opgegeven restaurants gesloten zijn door of opheffing of vakantie. Supermarkten te over.
Mooie omgeving en prima te wandelen of fietsen, wel met veel hoogteverschillen.

met partner, Juli 2008
"Vrij saai"
L
Sfeer
25-5-2010 Ik heb op camping teutoburgerwald gestaan in Barntrup, op de site werd er vermeld dat er elke *zaterdag?* een leuke, gezellige, vrij grote markt in het dorp was. dat leek ons wel leuk, dus zijn we daar heen gelopen, maar wat blijkt.. er stonden bijna geen kraampjes, het was niet echt een 'markt' te noemen. er waren ook weinig mensen. Er zijn niet veel winkels, en het is er overdag ook niet erg druk. dit is mij wat te saai, ik vind het leuker als er wat meer mensen over straat lopen en er meer winkels zijn. niet bijzonder.

met partner, Sept. 2007
S.Veenstra
Omgeving
20-9-2007 Fantastische plek voor campers. Het terrein is vlak, geheel bedekt met fijn grnd en iedere plek voorzien van ca 20 m2 kunstgras en een eigen BBQ !

silvia
Omgeving
25-7-2007 Mooi dorpje in een weidse omgeving.

In de omgeving is nog veel in de oude stijl.