1.144.173 beoordelingen - 42.085 bestemmingen - 255.455 accommodaties - 15.448 bezienswaardigheden - 15.275 bezoekers online

Je gebrulkt een internetbrowser die wij helaas (nog) niet volledig ondersteunen.

Zoover zal beter werken als je een van de volgende internetbrowsers gebruikt:Internet Explorer 8 of Firefox 3.
Maak een keuze uit een van de browsers om deze gratis te downloaden.

Beoordelingen Der Hollander***

2 september 2010

Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Der Hollander***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Der Hollander*** in Andreasberg (Sauerland), geschreven door andere reizigers.
  • Weer

NL (34)

met jonge kinderen, Aug. 2010
heel leuk
Menno Ritsema Menno Ritsema
9-8-2010 Fantastisch hotel op leuke plek. Zeer goede direktie, gezellig.

met partner, Aug. 2010
Prima ontvangst erg vriendelijke bediening
Ton en Jopie IJdens Ton en Jopie IJdens
8-8-2010 Motor vriendelijk hotel gelegen in eenprachtige omgeving, prima bedden echt een aanrader!

met vrienden, Aug. 2010
altijd gezellig
Buck Buck
7-8-2010 Erg leuk personeel. Alles kan. Bruin cafe met onder andere nederlandstalige muziek.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Der Hollander*** bij:

goed
Fam van den Berg Fam van den Berg
6-8-2010 Kamer die wij hadden was aan de kleine kant.
Bedden uitstekend, eten voortreffelijk.
Beheerders echtpaar zeer vriendelijk.

met partner, Juli 2010
nooit meer
motorrijders motorrijders
2-8-2010 De nieuwe beheerders proberen hun best te doen, maar stralen uit dat het allemaal niet erg wil vlotten in het hotel. Ze zijn niet voorbereid op motorrijders, terwijl de site dit wel aangeeft, dat het een motorhotel is. De kamer die wij hadden was veel te klein. En goedkoop ingericht. In de kleine badkamer lekte het, en rook het onaangenaam. De bedden waren wel schoon en sliepen wel aardig. Het eten was de 2e dag ver onder de maat. ( wij hadden een arrangement van 2 nachten ) Prijs/kwaliteit is zeker niet goed. Het hotel is onderkomen, de eigenaar zal veel moeten veranderen als hij tevreden klanten wil terugzien. De omgeving is prachtig. Maar in dat hotel komen we nooit meer.

met partner, Juli 2010
Goed toeven
P. Roosen P. Roosen
31-7-2010 Wij verbleven een week in de Der Hollander en het is ons goed bevallen. We hadden een arrangement, incl halfppension. De kamers zijn keurig verzorgd, wel wat aan de kleine kant, maar ruim genoeg. De boxspringbedden lagen prima en waren schoon, zonder het vaak toegepaste zeil. Met 30 greden wel zo pretig. Het diner was prima, alleen was de keuze beperkt omdat de kaart niet tijdig verneuwd was. ( Asperges na 24 juni lukt niet meer) Helaas boden ze geen vervangers aan. Dan verval je na een paar dagen wel in herhaling. Het ontbijt was prima voor de prijs ( E 7.50) als je het apart zou moeten betalen, maar zonder warme toevoegingen. Het hotel had inderdaad net nieuwe beheerders, die erg hun best deden om het je naar de zin te maken.

met vrienden, Juli 2010
hotel was prima komen zeker terug
famfoesenek famfoesenek
6-7-2010 hotel der hollander prima hotel, vriendelijk ontvangen, kamers waren iedere dag schoon gemaakt, eten was ook prima.

met vrienden, Mei 2010
Aanrader
M. Slump M. Slump
19-5-2010 Zeer gastvrij, goede ligging voor geweldige motorritten en vooral erg lekker eten!

met vrienden, Mei 2010
Onwijs genoten!!
susanne kuiper susanne kuiper
5-5-2010 Gastheren Sven en Stef weten echt hoe ze het hun gasten naar de zin moeten maken.De sfeer is er heel relaxed, niets moet, alles kan!Na het overheerlijke diner eventjes bijkomen met een kopje koffie en een tia maria, op de bank, filmpje in de dvd-speler.....geen probleem.Eenvoudige kamers, heerlijke bedden, goed verzorgt ontbijt,gezellige bar en lounge-ruimtes.Wij hadden helaas wat minder weer, anders waren we toch echt op de motor gekomen. Dus.....wij moeten gewoon nog een keer terug.....vervelend hoor....!!!!(hihi)Guys, Bedankt voor die heerlijke, ontspannen verwendagen!Jullie zien ons zeker terug!!

met partner, Feb. 2010
Heerlijk plekje voor iedereen
Ramona Ramona
23-2-2010 Wij hebben last minute een nachtje in het hotel geboekt om te gaan skiën in Winterberg en wij mochten, ondanks dat het vol was, nog een nacht bij boeken op een 1-persoonskamer met een bed erbij. Service was helemaal super en alles is netjes verzorgd en een leuke uitstraling binnen in het hotel. Lekker eten en de beste Brownie!
Mannen, ga zo door!!

Toon score en beoordelingen van :
met een groep (2)

Print beoordelingen
RSS feed

Zoover Weblog

Plaats Zoover op je website! Kopieer onderstaande link

Ik zou absoluut NIET op vakantie gaan naar...