12-8-2010
Toen wij er waren was Knaus campingpark onderhevig aan veranderingen! Wij waren ervan uitgegaan dat het zwembad gratis was, bleek dus niet zo te zijn moest steeds weer opnieuw betaald worden. De camping is op zich best mooi, wel rustig, de omgeving is prachtig! Ook het sanitair is heel goed. Zoals gezegd het enigste minpunt vonden wij het zwembad, misschien is Knaus inmiddels weer in ere hersteld, en is het zwembad weer gratis, dan komen we zeer zeker nog een keer terug.
14-8-2008
In de beschrijving stond caravan met douche/toilet, maar de douche kan in de caravan niet gebruikt worden en het toilet wordt afgeraden! Gelukkig is de toilet en doucheruimte op de camping prima. Maar eigenlijk moet datniet meer in de beschrijving genoemd worden. Ook is het strand veel verder dan verwacht en is er eigenlijk alleen wad en geen strand.
9-8-2008
een camping voor zowel gezinnen als oudere mensen er is voor ieder wat te doen.
er is een zwembad aan de overkant van de camping en een sport- und spielpark.
maar je kunt er ook lekker wandelen en fietsen.
er is een dierentuin in de buurt is bij de prijs inbegrepen van de camping zo ook het zwembad en speelpark.
26-5-2008
Er is voor de kinderen genoeg te doen en het kost helemaal nix!!! Je kan naar de dierentuin, binnen en buiten zwembad en naar een mega speeltuin inclusief rodelbaan.... helemaal voor noppes, het zit allemaal bij de campingprijs in. En deze is absoluut niet duur. Wij hebben 3 nachten gecampeerd voor nog geen 50 euro met 2 volw en 2 kids!!
Sanitair super incl wc-papier!! en gratis douche, met goed warm water! Helemaal tevreden!!! Restaurant wel een beetje oudbollig, maar het eten is prima en ook dit kost bijna niets!
30-7-2007
We hebben hier voor een midweek een caravan gehuurd, maar hadden pech dat het slecht weer was.De plekken waar de caravans staan zijn klein dus de privacy is nul.Verder vroegen ze voor dekenverhuur erg veel geld (zonder dat van te voren verteld te hebben!)Vanuit Wingst kun je wel leuke uitstapje maken bv. Cuxhaven en Stade.
25-8-2007
huurtent is mooi maar de service is zwaar benedenpijl,sanitair wordt 's morgensvroeg 1x schoongemaakt en de rest van de dag niet meer naar omgekeken.
bij de receptie wordt je alleen in het duits aangesproken een andere taal beheersen ze niet.