21-8-2011
Wij hebben ons hier 2 weken prima vermaakt. De ontvangst was perfect, vriendelijk en onze vragen werden direct beantwoord. De bungalow (nummer 4) was schoon, ruim en van alle gemakken voorzien. Alleen de 3e slaapkamer is wat moeilijk bereikbaar via een te steile trap via een van de andere 2 slaapkamers. De hoogte van deze kamer is ook beperkt (slechts 150 cm). De keuken/eetkamer is wat krap, maar voor ons verder geen probleem geweest.
Stadje Uslar is klein, mooi, maar een beetje doods. Alleen de Italiaanse ijscobar is altijd open en een aanrader. De 3 supermarkten liggen bij elkaar en dichtbij het park. Het onlangs gesloten zwembad was voor ons geen probleem.
Wij gebruikten deze bestemming als uitvalsbasis voor onze dagelijkse uitstapjes naar dierenparken, steden (Hannover, Hamelen en Göttingen), Musea (restanten van het ijzeren gordijn. Ook het Harzgebergte regelmatig bezocht, hier is het drukker en duurder, maar ook een stuk toeristischer (activiteiten).
Bungalowpark is een aanrader
8-8-2011
Het overdekte zwembad is helaas gesloten ipv hiervan krijg je nu gratis kaarten voor het openluchtbad in Volpriehausen (10 km). Erg leuk bad met glijbaan, duikplanken en ligweide. Houd wel rekening met vervelende paardenvliegen en wespen, vooral bij het zwembad. Smeren met deet helpt! Het park zelf is klein, maar ruim opgezet, veel privacy bij de huisjes met een ruim terras. Alles is aanw: vaatwasser, magnetron, oven, boordrooster, 4 elektr. pitten en meer dan genoeg serviesgoed en alles is superschoon. Ook de bedden zijn perfect. Onze dochter van 7 jaar vermaakt zich uitstekend, genoeg vriendinnetjes op het park. voor onze baby een gratis babybedje. Voor oudere kinderen/tieners is er niet echt veel te doen. In dorp 3 supermarkten naast elkaar: Aldi, Lidl en Rewe. Service op het park is prima: was breng je naar de dames vd receptie en paar uur later krijg alles schoon weer terug! Aanrader: op zondag kun je voor 20 euro zweefvliegen, met iemand vd plaatselijke vereniging mee.