Vakantie Beoordelingen Uelsen Neder-Saksen (Niedersachsen) vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Uelsen

27 mei 2012

Het Altes Rathaus , met daarin de VVV Touristik .

Beoordelingen Uelsen

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Uelsen. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Uelsen. Ben je zelf op vakantie geweest naar Uelsen? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Uelsen scoort een 8,9 uit 10, op basis van 4 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Camping, 1 Vakantiehuis, 1 Vakantiepark en 1 Hotel in Uelsen. Op Zoover vind je bovendien 9 vakantiefoto's van Uelsen. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Uelsen. Bekijk ook andere accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Neder-Saksen (Niedersachsen).

4 beoordelingen over Uelsen

Sfeer
"Wij gingen op de fiets ."
fr_woning
Sfeer
22-6-2011 -176 - Op de fiets van Mander naar Uelsen is een kilometer of zeven . Je fietst dan uitsluitend langs de Uelserweg . In het centrum kom je uit bij Am Markt waar de gereformeerde kerk staat met daar tegenover Uelsen Touristik in het Altes Rathaus , de VVV . Omdat het rustig was hebben wij een aantal leuke tips meegekregen . Het hele gebied rondom Uelsen , ( waaronder 7 plaatsjes vallen ) , liggen in een groot natuurgebied . Zoals het feriengebied Am Waldbad . In dit gebied ligt de " Bronze Zeithof " een reis terug in de tijd . Men leeft er nog in het Bronse tijdperk , er worden ook opgegraven gebruiksvoorwerpen tentoongesteld . In de zomer zijn er tal van activiteiten . Helaas hebben wij niet alles kunnen zien , want een donkere donderbui , noopte ons om weer terug te fietsen . ---De partnergemeente van Uelsen is Tubbergen in Nederland ---.

met jonge kinderen, 2010
"Bijkomen in Uelsen"
Dennes
Sfeer
23-12-2010 Uelsen is zowel in de zomer als winter schilderachtig mooi, met z'n redelijk grote bossen, heuvelachtige landschap en idylische boerderijen een plaatje om te zien!
Ook met kinderen is het een lokatie bij uitstek om even heerlijk tot rust te komen, mensen zijn er vriendelijk en er zijn mogelijkheden genoeg voor vertier en plezier!
Kortom een top-lokatie!

met oudere kinderen, Aug. 2009
"Supperrrrrrrrr"
reinier eicker
Sfeer
25-8-2009 het is daar egt lekker rustig en het eten is daat veel beter dan in nerderland bij restaurant l'europe geef ik een cijver van 100 die cordonbleu is daar top en de snietzel hawaie is ook top en de rest ook

met jonge kinderen, 1980
"Mooi dorp gelegen in een bosrijk gebied"
Dhr. J. Hollander
Sfeer
26-4-2010 Veel supermarken voor zo'n "klein" dorp. Het is een mooi dorp gelegen in een redelijk heuvelachtig landschap (voor ons Nederlandsers zijn dit Heuvels, voor de inwoners van Uelsen zijn dit Bulten!)
Een aardig groot bos om in te wandelen, tegenwoordig is er ook een prehistorische boerderij nagebouwd. Een zwembad mag natuurlijk niet ontbreken. De dierentuin van Nordhorn is niet al te ver weg. Ook Ootmarsum is makkelijk te bereiken.