Vakantie Beoordelingen Tossens (Emsland) Neder-Saksen (Niedersachsen) vakantie, hotels, last minutes | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 13.836 bezoekers online
Home > Duitsland > Neder-Saksen (Niedersachsen) > Tossens (Emsland)

Beoordelingen Tossens (Emsland)

-3  °C

10 februari 2012

5,3
5,6
6,2
5,2
Sfeer
Er is nog geen foto beschikbaar

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Tossens (Emsland). Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Tossens (Emsland). Ben je zelf op vakantie geweest naar Tossens (Emsland)? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Tossens (Emsland) scoort een 7,3 uit 10, op basis van 8 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Camping, 2 Vakantiehuizen, 1 Vakantiepark, 2 Hotels en 1 Pension in Tossens (Emsland). Op deze pagina vind je alle accommodaties in Tossens (Emsland). Bekijk ook andere accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Neder-Saksen (Niedersachsen).

8 beoordelingen over Tossens (Emsland)

met jonge kinderen, Mei 2011
Geen strand maar een dijk
familie Woudstra
Sfeer
9-6-2011 gezellig boulevardje leidt naar een dijk, maar achter de dijk meer land en vervolgens nog een dijk, met daaracht wad of water. Viel ons tegen, hadden wel iets meer strand verwacht. Waddenzee is hier om de hoek ook, hadden we niet 2,5 uur voor hoeven reizen...

Speeltuin was wel een groot succes

Toppie!!!
van den Broek-Schol...
Stranden
8-9-2008 Lekker klein rustiek stadje, helemaal geweldig. Het echte duitse gevoel komt boven! Dichtbij andere steden, ideaal!

Familie, Aug. 2008
Rustig dorpje
lhoebers
Stranden
20-8-2008 Tossens is een klein dorpje aan de kust. Verwacht geen kustplaats met een boulevard en veel uitgaansgelegenheden. Er is geen echt strand. Wel heeft men een soort van kunstmatig strand met o.a. een speeltuin aangelegd. Nabij de zee ligt het park van Center Parcs. In de omgeving van dit park zijn diverse restaurantjes. Wij hebben naar volle tevredenheid o.a. gegeten bij Pension Schild en het Italiaanse restaurant (ik geloof San Marino genaamd) die beide aan dezelfde straat als Center Parcs liggen. In de omgeving zijn diverse steden te bezoeken zoals Bremerhaven (o.a. de kleine dierentuin "Zoo am Meer" bezocht) en Wilhelmshaven. Verder kan er vanuit deze steden een dagtocht per boot naar Helgoland gemaakt worden. In de omgeving van Tossens kun je wadlopen en met een boot zeehonden gaan bekijken. In de omgeving is dus van alles te doen.

De beste prijzen en lastminutes voor Tossens (Emsland) bij:

Familie, Apr. 2007
Fam. Kosse
Stranden
1-5-2007 Dit was de tweede keer dat we naar Tossens geweest zijn. In 2 jaar tijd is de vooruitgang goed te zien. De privacy bij de huisjes is beter geworden. Het centrum ziet er ook leuker uit. Het was jammer dat het druk was in het mooie zwembad. We gaan over een paar nog nog wel eens een keer naar Tossens. We moeten er wel bij vermelden dat we prachtig weer hebben gehad tijdens ons verblijf. Het huisje 470, type 791, lag heel mooi, 5 minuten lopen van het centrum af. Daar willen we de volgende keer weer in.

Don van der Deijl
Stranden
13-5-2006 Twee weken hadden wij geboekt.

Huisje,s park zijn dik in orde echter te dicht op elkaar (privacy)

Nette entree in hotel zoals gewend bij CP parken.

Onze kinderen vonden het wad geweldig echter ik heb zo,n wad na een keer wel gezien.

Het zwembad perfect echter een beetje eng met kinderen daar je snel het overzicht verliest daar meerdere verdiepingen.
Fietsen kan maar de omgeving bied geen afwisseling slechts boerenland.

Boodschappen op het park een ALDI is ook makkelijk berijkbaar.

2 weken Tossens is gewoon te lang en dus vroegen wij om een overboeking.

Top service!

Eerste vraag was hoe CP hoe CP het ons naar de zin kom maken in Tossens.
Wij wilde weg en ook dit was geen probleem binnen een uur was het geregeld en konden wij vrijdags al vertrekken naar een CP in de IJffel.
Top dus voor CP en met name dank aan Catherina Kuhl.

H. Smeets
Stranden
6-8-2005 In vergelijking met de andere Center Parcs parken is dit park het minste wat we ooit bezocht hebben.
Market Dome is erg onoverzichtelijk.
Het plaatsje Tossens is klein en heeft zeker bij slecht weer weinig te bieden.
Voor mensen die van fietsen en wandelen houden is de omgeving mooi.
Het tropische zwembad in het parc is mooi.
Op het schiereiland zelf is niet veel aan cultuur te beleven. Wel in steden als Bremerhaven en Wilhelmshaven, die echter alleen per veerpont te bereiken zijn.
In het dorp Tossens is een supermarkt waar een uitgebreide sortering aan artikelen te krijgen is en waar een warme bakker in zit die 7 dagen per week open is.
Het buffet in het market restaurant is redelijk tot goed, maar in vergelijking met de andere Center Parcs toch minder.
Vanuit fedderwardersiel kunnen er boottochten gemaakt worden op de waddenzee en naar de havens.

vera en marc (bijna...
Stranden
30-5-2005 Stadje tossens stelt niet veel voor ! maar er zijn wel veel bezienswaardigheden in de omgeving. Zeker te bezoeken... Bremen en Bremerhaven-Hamburg-Helgoland=taxfree eilandje.

sina
Stranden
25-4-2005 Wij zijn net vandaag terug gekomen van Tossens.Ons viel het op,dat er daar niet veel te doen was.Of dit nu komt,dat het nu nog vroeg in het jaar was weet ik niet,maar het viel ons erg tegen.In de informatie folders wordt er veel beloofd,maar dat bleek bij aankomst toch tegen te vallen.

5,3
5,6