Hostel Triple Star Guest Ranch**** in Stavern Duitsland beoordelingen 8.6 | Zoover

Beoordelingen Hostel Triple Star Guest Ranch****

27 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hostel Triple Star Guest Ranch****

Rossbrink, 49777, Stavern
Hostel Triple Star Guest Ranch scoort een 8,6 uit 10, op basis van 3 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hostel Triple Star Guest Ranch****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hostel Triple Star Guest Ranch**** in Stavern, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 6 vakantiefoto's van Hostel Triple Star Guest Ranch**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Neder-Saksen (Niedersachsen). Vergelijk Hostel Triple Star Guest Ranch**** met andere accommodaties in Stavern.

2 beoordelingen over Triple Star Guest Ranch****

9,6
met vrienden, Mei 2010
"Geweldige ervaring een echte aanrader !!"
Judth Janssen
15-5-2010 Triple star quest Ranch is inderdaad een ruitersportvakantie met een persoonlijk verwen tintje.Een goede vriendin en ik zijn daar van 7 tot 9 mei geweest.En hebben daar echt genoten.Het zal moeilijk worden als we eens ergens anders heen gaan,want een facaliteit met paarden en deze service die zo goed en netjes verzorgd is zal moeilijk worden te evenaren.De kamers zijn ruim en zeer schoon.Heerlijk eten je word echt vol van alles wat Frida voor je maakt echt top!.
De paarden waren goed uitgekozen voor ons{ervaren ruiters}en de buiten ritten waren een leuke ervaring die onder begeleiding waren van Frida of Daan .De omgeving is prachtig de ranch is vrij nieuw en mooi!We gaan zeker nog een terug.

met oudere kinderen, Juli 2009
"Prachtige vakantie op Western Ranch in Duitsland"
Manuel
11-8-2009 2 kinderen (13 en 10) en één volwassene hebben een prachtige paardrijvakantie gehad op deze Western Ranch in Duitsland die door Nederlanders wordt geleid. Ikzelf beginner, mijn meiden duidelijk gevorderd in het paardrijden, hebben op alle niveau's uitstekend les gehad en prachtige buitenritten gemaakt.
Zeker zeer aan te bevelen. Kamer, eten, ligging, prima! Ook is er in de omgeving genoeg vermaak als je niet alleen maar paarden wilt zien...