Camping Ferien- und Erholungspark Alfsee***** in Rieste Duitsland beoordelingen 8.4 | Zoover

Beoordelingen Camping Ferien- und Erholungspark Alfsee*****

27 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Camping Ferien- und Erholungspark Alfsee*****

Am Campingpark 10, D-49597, Rieste
Camping Ferien- und Erholungspark Alfsee scoort een 8,4 uit 10, op basis van 13 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Ferien- und Erholungspark Alfsee*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Ferien- und Erholungspark Alfsee***** in Rieste, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 1 vakantiefoto van Camping Ferien- und Erholungspark Alfsee***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Neder-Saksen (Niedersachsen). Vergelijk Camping Ferien- und Erholungspark Alfsee***** met andere accommodaties in Rieste.

12 beoordelingen over Ferien- und Erholungspark Alfsee*****

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Nooit meer Alfsee"
Janssen
21-8-2011 Leuke camping als je allen van waterskien houdt. Prachtige Piazza waar geen gebruik van wordt gemaakt. Geen vertier voor oudere kinderen of vet betalen voor speel ruimte.
Zwembad is in Osnabruck a €25,00 per dag (gezinskaart). Kartbaan is leuk €11,00 per 10 minuten. Verder s'avonds niets te beleven. Camping alleen gericht op waterskien.

"Een camping voor watersporters"
familie bakker
13-8-2011 Camping met veel water pret, skieen en strand bad
Zeer schoon sanitair.
Ondanks onze comfort plaats, toch plaats gebrek.
Kleine caravan, kleine bijzet tent, en de auto geparkeerd voor je neus.
Je mag daar alles op je plek volbouwen, duitsers doen dat dus ook.
De omgeving, groen maar uitgestorven.
Wel animatie, in het Duits.

met oudere kinderen, Apr. 2011
"Heerlijke camping"
Gezin uit Limburg
8-5-2011 van Camping Alfsee in Rieste zijn wij net terug van een week vakantie. Een heerlijke vakantie gehad met schoon en alles goed onderhouden sanitair - campingplekken de piazza gewoon alles. Heerlijk voor de wat oudere kinderen vanaf 12 jaar, er is een kartbaan - waterskieen - waveborden. Bij goed weer, wat wij ook hadden, konden ze heerlijk in het meer zwemmen. Bij slecht weer ga je naar een prachtig binnenbad (Nettebad) in Osnabruck, waar je tevens ook gebruik kunt maken van het buitenbad en van de Wellnes en Sauna. Voor ons zelf konden wij alles op fietsafstand doen, zoals leuke dorpjes bezoeken. Hier heerst overal nog rust en ruimte. Ook lag een supermarkt dichtbij. (met de fiets 10 min.Coma) Je kunt zelfs met het treintje vanuit Rieste naar Osnabruck (Stad) Dus alles binnen handbereik voor een HEERLIJKE RUSTIGE vakantie.

De beste prijzen en lastminutes voor Camping Ferien- und Erholungspark...

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Goede plek, zeker voor oudere kinderen"
Familie Ververs
21-8-2010 We zaten in een vakantiehuis (Ferienhaus Petra am Alfsee); zeer mooi huis, van alle gemakken voorzien. Vriendelijke verhuurder. Alfsee is erg leuk voor oudere kinderen vanwege het waterskieën en karten (en strandbad bij goed weer). Soms slecht weer maar dat is in een huisje minder erg dan op de camping. Restaurant op de camping zelf (Piazza) is ook erg goed en bediening netjes. Elke ochtend lekker verse broodjes gehaald en zelfs een telegraaf. Mooie dorpjes/stadjes op redelijke afstand rijden (bad essen, onsnabruck).

met jonge kinderen, 2010
"Geweldig!!!!!!!!!"
Fam Preesman
3-8-2010 We zijn hier in juli 2010 geweest en hebben een fantastische vakantie gehad, alles was perfect, de animatie, het meer met toezicht, de eetgelegenheden, het personeel, enz.
Ben heus niet zomaar tevreden, maar wat je hier voor je geld krijgt.......... fantastisch!!!!!!!!!!!!!!!!!

met jonge kinderen, Juli 2010
"Leuke herinneringen"
fam timmer
26-12-2010 we kwamen met mooie weer maar hebben in de 2 weken ook wat regen gehad.
maar er is genoeg te doen daar. we stonden zelf niet op een ideale plek voor onze zoon, want we stonden niet dicht bij de speeltuin.
maar je zit dicht bij een indoor speeltuin en je kunt er ook waterskieen.
ook is er in de omgeving genoeg te doen .
ook de mensen van de camping organiseren wel leuke dingen.

met oudere kinderen, Juli 2010
"Geweldig"
Fam. Drok
17-7-2011 Samen met onze zoons (15 en 12) en vrienden zijn we hier geweest. Geweldige camping! Er zijn helaas ook mensen die niet de camping beoordelen maar het weer, de winkels in de omgeving, de afwezigheid van een zwembad of een Burger King.
Het gaat hier om de beoordeling van de camping en die is gewoon geweldig!
Genoeg te doen zeker voor tieners! Doordat we de kids bijna geen dag bij de tent hebben gezien hebben wij van de omgeving ook weinig gezien. Dat gaan we dit jaar dan maar doen.
Op de camping word veel georganiseerd (voor alle leeftijdsgroepen) maar daarnaast is er ook in de omgeving ook veel te zien en te doen.
Vooral de draissinnentour en de slauchboottour zijn leuk om te doen :-)

Wij gaan dit jaar weer en dat zegt genoeg. Wij gaan niet gauw een 2e keer naar dezelfde camping

met oudere kinderen, Juli 2010
"Nooit meer!"
Familie uit Den Haa...
16-8-2010 Wij zijn net terug van 2 weken, kramperen!
Wat een desillusie!! We kwamen aan en toen regende het al! En tot overmaat van ramp was er ook geen pinmogelijkheid op de camping en het dichtsbijzijnde dorp was ruim 10 minuten met de auto rijden.
De duitsers spreken alleen maar duits en geen woord engels! Ook niet bij de receptie! pfff. Sanitair was wel goed. Wifi hebben ze wel maar de verbinding is slecht of je moet met je laptop in de wc ruimte gaan zitten! Dus 15 euro per week is veel te duur! Wij hadden veel regen en dan ga je niet in het meer zwemmen, helaas een zwembad was er niet, ook niet in de buurt de dichtsbijzijnde die leuk is was in Osnabruck, Nettebad. ongeveer 25 kilometer rijden. Er zit een zwembad in Bramsche maar dat is niet leuk voor oudere kinderen. Ook zijn alle winkels dicht op zondag! Weinig benzinepompen open. Burger King was echt niet te eten, een maal er geweest, was echt vies! Mac Donalds in Bramsche is beter! Volgend jaar naar Spanje! Never meer naar Alfsee!

met jonge kinderen
"Prachtige camping"
Fam Loeffen
6-5-2010 Wij zijn hier in de meivakantie geweest
De camping is erg mooi maar in deze periode is er niets te doen! Erg jammer.Er zijn ook niet veel campinggasten. Je komt er wel tot rust als je dat zoekt.
Ook het weer zat niet echt mee. De winkels en het restaurant zijn wel gewoon open. In het hoogseizoen zal het vast een gezellige en sfeervolle plek zijn, met genoeg watersport- aktiviteiten.
Alles is keurig onderhouden en goed verzorgd.
Het eten in het restaurant is ook van goede kwaliteit.In de zomer is het beslist een aanrader.

"Grote klasse een aanrader"
Theo van der Heide
24-9-2009 alles dichtbij mooie kartbaan met nieuw materiaal waterskieen grote plaatsen gewoon goed