Beoordelingen Vakantiehuis Jeurissen****

24 mei 2013

Jeurissen****
Beoordelingen Vakantiehuis Jeurissen****
Coldammerstraße 23, 26789, Leer
Overweeg je om een verblijf te boeken in Vakantiehuis Jeurissen**** in Leer, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Vakantiehuis Jeurissen**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Vakantiehuis Jeurissen scoort een 9,6 uit 10, op basis van 25 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Vakantiehuis Jeurissen**** in Leer, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Vakantiehuis Jeurissen****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Vakantiehuis Jeurissen**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 116 vakantiefoto's van Vakantiehuis Jeurissen**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Neder-Saksen (Niedersachsen). Vergelijk Vakantiehuis Jeurissen**** met andere accommodaties in Leer.

15 beoordelingen over Jeurissen****

met vrienden, 2012
"Geweldig!"
hugoderat
2-7-2012 Mooie accomodatie, ideaal om tot rust te komen. Joke en Peter zijn zeer gastvrij, je voelt je er meteen thuis. Voor herhaling vatbaar !

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Leuke paasvakantie gehad alles top geregeld"
kirchborgum
16-4-2012 Het was een top vakantie, door de gastvrouw en gastheer alles perfect verzorgd, aan alles is gedacht zelfs aan fietsen ook voor de kinderen, zodat we heerlijk een stuk konden fietsen. 1e paasdag was het s morgens in het dorp voor de deur paaseieren zoeken en ook aan onze kinderen was gedacht super gewoon. daarna s avonds uitgenodigd voor het paas diner (BBQen ) super gezellig gehad. ook de omgeving is schitterend, heerlijk een terrasje pikken aan het water en de winkel voorzieningen zijn optimaal lekker voor de kids en onzelf kunnen shoppen. s zaterdags ook nog naar het osternfeuer ( paasvuur ) geweest op aanraden van gastvrouw en gastheer ) ook dit was erg gezellig.

met oudere kinderen, 2012
"Perfect"
Mazee en Huub
27-2-2012 Inmiddels zijn we weer net terug uit coldam. Na alle drukte de afgelopen tijd toch even de rust opzoeken en dat doe je bij 'ferienhaus Jeurissen' inmiddels hebben wij hier onze vaste vakantieplek gevonden en komen hier ong. 3x per jaar.Gastheer Peter en Gastvrouw Joke hebben ons ook deze keer weer in de watten gelegd zodat er niets ontbrak

Peter en Joke CHAPEAU!!

met jonge kinderen, Dec. 2011
"Fantastisch huis en ontzettend kindvriendelijk"
angelanuismer
6-1-2012 een super vakantie gehad met kerst,, en wat een gezellig nieuwjaarsfeest mochten we daar meemaken, ook voor de kids was alles geregeld heerlijke kinderchampagne, lekkere hapjes, vuurwerk aan alles was gedacht.Ook een kerstboom was aanwezig in de woning, naar de binnenspeeltuin in leer geweest met de kids lekker wezen wandelen naar de kerstmarkt in leer geweest, heerlijk wezen shoppen in de altstad en Emspark en heerlijk wezen uiteten. al met al een top vakantie gehad. tot over een paar weken dan komen we weer

met jonge kinderen, Okt. 2011
"Heerlijke vakantieplek"
petra
1-1-2012 Wat een fijne week hebben wij hier gehad met onze 2 kinderen,, wij zijn nu voor de 4e keer geweest en het blijft er fijn,, ook onze kids vinden het super om hier heen te gaan,, alles was aanwezig ,zelfs fietsen ook voor de kids, super schoon en alles netjes en modern..ook onze hond is welkom en dat alles voor een schappelijk prijs wat een minder modaal gezin kan betalen hahaha er is een binnenspeeltuin in Leer Ost aanwezig genaamd Spielfarm ideaal voor kinderen van 1 tot 12 jaar, gezellige binnenstad om goedkoop te winkelen en lekker wat te eten en te drinken met een mooi uitzicht op de haven.. wij hadden het geluk om de gallimarkt van leer ( soort oktoberfest met kermis markt eten en drinken ) te kunnen meemaken ook dit ontzettend leuk en gezellig, dit is blijkbaar ieder jaar in oktober in leer,,, Peter en Joke tot januari want dan hebben we weer voor een weekendje geboekt met hopelijk ook sneeuw..

"Super"
peter en toos
20-9-2011 zeer goed ,zeer gast vrij ,ruime woning ,niks ontbreekt ,niks is teveel gevraagd aan eigenaars

met een groep, Juli 2011
"Echt super"
anita en udo
31-10-2011 is echt de moeit waard om er heen te gaan er is genoeg te doen super stad daar echt heel leuk voor de kits genoeg speel ruimte en wat echt belangrijk is veillig voor de kits echt een aan raader wij hebben het er echt super gehad gaan er zeker nog eens naar toe

udo en anita

met jonge kinderen, Dec. 2010
"Een fantastiche plek"
Fam Stienstra
29-12-2010 Bij de familie Jeurissen is het geweldig.
Leuke mensen, gast vriendelijk leuk onthaal.
De omgeving is geweldig helemaal met de sneeuw die we daar hebben gehad,voor een kinderslee hadden zij gezorgd.
Kinderbed,kinderstoel,Kindercomode alles is daar.
Ik was de luiers vergeten, dat was geen probleem zelfs luiers had mevr. Jeuriisen in huis.Wij raden deze vakantie woning ook zeker aan onze vrienden en bekende aan.

alleenreizend, Sept. 2010
"Heerlijk rustig"
Adriaan Bak
10-9-2010 Al diverse malen in deze vakantiewoning geweest. Het is er super, de eigenaren zijn zeer vriendlijk en de woning is keurig schoon. Coldam is een dorp met ongeveer 20 woningen. Het ligt aan de Emsdijk. Fietsen vanaf hier is ideaal. Ook de stad Leer is gezellig.

met vrienden, Aug. 2010
"Zeer fijne woning"
Familie Nierop
2-9-2010 Een aanrader voor een ieder. De ontbijten die worden aangeboden voor een zeer goede prijs zijn een aanrader. De gerookte zalm, die door de eigenaar zelf wordt gerookt is super. Men is het terras aan het renoveren. Bij de woning komt een terras en wordt rolstoel toegankelijk gemaakt. Dus ook zeer geschikt voor de minder validen medemens. Kinderen zijn er ook tevreden, de eigenaars hebben een goed hart voor kinderen.

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?