25-3-2012
hier ook een zeer ervaren kampeerster, komen niet vaak op dezelfde camping maar gaan nu voor de derde keer genieten van deze heerlijke camping, prachtig gelegen.wat iedereen zegt aardige eigenaren en schoon sanitair,inderdad wat oud maar ja, we hebben het toch over kamperen.
ruime plekken.geweldig zwembad. voor een lang weekend echt genieten, lekker wandelen en fietsen.aanrader dus.
anneke
30-8-2011
Het dorpje Hohegeis is erg leuk en de mensen erg aardig, maar dat geldt helaas niet voor deze camping. Te weinig douches en daarbij moet je douchen in een zeer klein hokje met een te klein douchegordijn, zeer vervallen speeltuin, zeer veel honden op de camping, geen aardige eigenaren, die heel vreemde campingregels hanteren. Vervallen hekken en ga zo maar door. Wij kamperen al heel ons leven, maar dit hebben wij nog niet eerder meegemaakt.
12-8-2011
De eerste dagen hadden we zeer mooi weer, waardoor we in het openbare zwembad konden zwemmen. Omdat we de belasting bij de plaatselijke VVV hadden betaald, mochten we gratis gebruik maken van het zwembad, pal naast de camping.
We hebben 2 dagen heerlijk aan de zwembadrand gezeten. De kinderen vermaakten zich uitstekend. Toen het weer bewolkter werd zijn we de omgeving gaan verkennen. Bij Blankenburg is een uitgehakte ruïne uit de vroege middeleeuwen, Regenstein. In Rübeland zijn grotten, waar we de Baumannshöhle hebben bezocht. In Wernigerode zijn we op de stoomtrein gestapt en naar de Brocken gereden. Wat een fantastische tocht was dat. We zijn bij regenachtig weer naar het Hallen- und Freizeitbad gegaan in Braunlage, want deze was ook gratis na betaling van de belasting. Braunlage is trouwens ook een hartstikke leuk stadje, met heerlijke eettentjes. In Hohegeis, zat trouwens ook een heerlijk en zeer goedkoop restaurant bij het Mülenhotel, daar hebben we 2 keer gegeten.