Hotel Park Helmstedt*** in Helmstedt Duitsland beoordelingen 8.0 | Zoover

Beoordelingen Hotel Park Helmstedt***

27 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel Park Helmstedt***

Albrechtstraße 1, 38350, Helmstedt
Hotel Park Helmstedt scoort een 8,0 uit 10, op basis van 2 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Park Helmstedt***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Park Helmstedt*** in Helmstedt, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Neder-Saksen (Niedersachsen). Vergelijk Hotel Park Helmstedt*** met andere accommodaties in Helmstedt.

2 beoordelingen over Park Helmstedt***

met vrienden, Juni 2010
"Prima hotel voor op doorreis"
r.nupoort
30-6-2010 We hebben zowel op onze heenreis als op onze terugreis naar onze uiteindelijke vakantiebestemming dit hotel als tussenstop gebruikt. Het hotel op zich is vrij simpel qua ligging en uiterlijk. Service, kamers en eten waren goed Ontbijt was ook voldoende. Hotel ligt tegen het oude centrum van Helmsted aan, zeker een aanrader om dat te bekijken. Kortom voor een kort verblijf een goed hotel.

met partner, Mei 2008
Wilma
6-5-2008 We zijn hier een lang weekend geweest en het was heerlijk. Prachtig interieur, keurig schone kamers en badkamer. Ontbijt was lekker en personeel was vriendelijk. Stadje zelf is niet zo bijzonder maar wel lekker rustig. Dorpjes en landschap daarom heen is wel leuk om doorheen te rijden.