Bed and Breakfast Golfuitzicht Gut Düneburg in Haren (Ems) Duitsland beoordelingen 9.0 | Zoover

Beoordelingen Bed and Breakfast Golfuitzicht Gut Düneburg

27 mei 2012

Bed and Breakfast Golfuitzicht Gut Düneburg Haren (Ems)

Beoordelingen Bed and Breakfast Golfuitzicht Gut Düneburg

Pictoriusstrasse 67, 49733, Haren (Ems)
Bed and Breakfast Golfuitzicht Gut Düneburg scoort een 9,0 uit 10, op basis van 4 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bed and Breakfast Golfuitzicht Gut Düneburg? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bed and Breakfast Golfuitzicht Gut Düneburg in Haren (Ems), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 14 vakantiefoto's van Bed and Breakfast Golfuitzicht Gut Düneburg vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Neder-Saksen (Niedersachsen). Vergelijk Bed and Breakfast Golfuitzicht Gut Düneburg met andere accommodaties in Haren (Ems).

4 beoordelingen over Golfuitzicht Gut Düneburg

met oudere kinderen, Juli 2009
"Heerlijke, rustige plek."
Andre & Diane
Onderkomens
9-8-2009 Met een relatief korte reistijd een plek waar je toch het idee hebt er even lekker tussenuit te zijn. Leuke plaatsen in de buurt, goede betaalbare horeca, genoeg mogelijkheden om te fietsen en te wandelen. Bovendien een mooie baan voor ervaren golfers (18 holes), maar ook voor beginners een baan (4 holes) om er eens aan te ruiken. De verzorging in het B&B was zeer goed, elke dag weer een verrassing wat de kok nu weer voor heerlijks gemaakt had. Topweek !!!

Familie, Aug. 2008
"5 sterren voor de Bed and Breakfast"
23-8-2008 Wij hebben de B&B + 10 dagen gehuurd en zijn super tevreden over de ligging, het comfort, de kamers en het onbijt en de attente eigenaren.

Familie, Juni 2007
jOHANNA
Onderkomens
15-4-2008 Wij hebben genoten van onze tweede vakantie, welke zeker niet de laatste zal zijn. De prijs/kwaliteitsverhoudin is uitstekend. Inmiddels hebben wij op een voordelige manier kennis gemaakt met de golfsport, in deze prachtige omgeving. We hebben gefietst, gewandeld, gezwommen, dorpen en stadjes bezocht enz.
Onze kamers en het terras keken uit over een eeuwenoud landgoed en de 18 holes golfbaan.
Goede bedden, mooie badkamers, gezellige inrichting, een goed ontbijt, vriendelijke mensen, schoon, comfortabele eet- en zitkamer..........in een woord GEWELDIG!

met partner, Apr. 2007
Müller
Onderkomens
16-4-2008 we hebben een heeerlijke week gehad. De kamer met eigen badkamer vonden we pure verwennerij, en dat voor een bed & breakfast. Ook het ontbijt was heerlijk. Doet zeker niet onder voor een 5 sterren hotel. De omgeving is prachtig, voor jong en oud. Je waant je verder weg dan je eigenlijk bent. Kortom, wij komen zeker nog eens terug.