Hotel Walpurgishof in Hahnenklee Duitsland beoordelingen 7.0 | Zoover

Hotel Walpurgishof Hahnenklee

Beoordelingen Hotel Walpurgishof

Am Bocksberg 1, 38644, Hahnenklee
Hotel Walpurgishof scoort een 7,0 uit 10, op basis van 14 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Walpurgishof? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Walpurgishof in Hahnenklee, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 14 vakantiefoto's van Hotel Walpurgishof vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Neder-Saksen (Niedersachsen). Vergelijk Hotel Walpurgishof met andere accommodaties in Hahnenklee.

7 beoordelingen over Walpurgishof

6,2
"Goed hotel in mooie omgeveing"
A.Reitzema
18-9-2011 In de omgeving kun je heerlijk wandelen.Verder zijn een een stadjes goed bereikbaar zoals Goslar,Einbeck en Wernigerode.

met partner, Mei 2011
"Een redelijk hotel met goede prijs/kwaliteit"
fam spinder hoogeve...
14-6-2011 een niet al te duur hotel in een prachtige omgeving met veel prachtige wandelpaden.
de komfortkamers zijn gerenoveerd en zijn netjes evenals de badkamer.
het personeel is erg vriendelijk en het ontbijt is goed. geboekt met half pension en hier valt het diner tegen. het is niet slecht maar ook niks bijzonders en het welness gedeeelte is aan renovatie toe en stelt niet veel voor.
ondanks de goede prijs/kwaliteit twijfelen wij of we hier nogeens naar toe zouden gaan

met partner, Apr. 2010
"Niet slecht, maar ook geen topper"
Maarten
15-4-2010 Wij kregen een (nog) niet gerenoveerde kamer. Deze was echt gedateerd. De badkamer was beneden peil: een klein douchebakje met een douchegordijntje rondom. Wij waren er vies van.
Overigens was het personeel erg vriendelijk en behulpzaam. Anders dan vorige beoordelaars waren wij over het H.P. wel te spreken. Prima ontbijtbuffet en goed diner (gedurende twee van de vier dagen in buffetvorm). Het is uiteraard geen sterrenrestaurant, maar dat mag je bij zo'n soort hotel met HP ook niet verwachten.

met partner, Sept. 2009
"Goed hotel. Half pension niet aan te bevelen"
Jacobs
16-9-2009 Het hotel is goed met leuke kamers, maar onze badkamer was wat oud en piepklein. Het halfpension viel tegen wat de menu's betreft. Er zal niet veel smaak aan het driegangendiner. We hebben echter één keer een warm en koud buffet gehad en dat was weer wel erg lekker. Hotel ligt in een prachtige omgeving. De plaats Goslar is de moeite van een bezoek waard.

"Wij gaan zeker een keer terug"
Ria Janssen
29-3-2009 Het hotel ligt prachtig, tegenover de bossen.
Goed eten,uitgebreid ontbijtbuffet en diner ook goed. Goede en zeer vriendelijke bediening.
Kamers, netjes.
Wij gaan zeker een keertje terug.

Ph.Kroes
28-6-2008 wij waren met 5 pers.(familie), waarvan 1 gehandicapt. Hotel is zeer toegankelijk, inval.toilet beneden, bed verhoogd met extra matras. Personeel is zeer behulpzaam. Eten voortreffelijk. Mooie kamers met aparte slaapruimte. Al met al een hotel, waar het goed toeven is!

met vrienden, Dec. 2006
Polletje
21-12-2006 Prijs kwaliteit verhouding zeker geen vier sterren waard.
Onvriendlijk personeel,douchekop viel spontaan op de grond.
Zeker GEEN aanrader.
Kwaliteit restaurant matig tot slechte bediening.