18-1-2013
Heerlijk appartement met een zeer goede ligging....Appartement is TOP in orde..ale voorzieningen aanwezig..en alles keurig netjes verzorgt en vooral SCHOON...
29-5-2012
Met heel veel plezier denken wij terug aan de wintersportweek in jullie superdeluxe appartement van 18 t/m 22 februari 2012. We hebben het echt naar onze zin gehad! Het appartement is heel gezellig en knus ingericht! Het voelde echt als een tweede huis. Fijn dat het lekker schoon is en er niet in gerookt wordt. De kinderen voelden zich ook meteen lekker thuis! Ook een luxe om inductie te koken en de keuken was verder ook van allerlei gemakken voorzien. We hadden een gezellige woonkamer en de bedden sliepen heerlijk! ’t Was geweldig om zo dichtbij het skigebied te verblijven. We hebben alle dagen op de latten gestaan en ook wezen sleeën! Ook de winkels en eetgelegenheden waren vlakbij! We hebben een onvergetelijke vakantie gehad in Ferienhaus Waldblick!
Enorm bedankt voor de goede zorgen en de tips! We hebben ontzettend veel genoten!!!
Lieve groetjes,
Mario, Rianne, Tatjana en Ramona Evers te Bergen op Zoom
25-5-2012
Familie Lorenzo,
Geweldige mooie wintersportweek gehad op de 'Bocksberg' en in jullie prachtige en zeer luxe appartement. We hadden echt geen idee dat je hier zo fijn kunt skien en sleeen. Met de zon erbij, konden we na het skien (in het T-shirt notabene) op het balkon lekker bijkomen. We hebben Skiles gehad, wat ons tevens erg goed is bevallen. Jullie appartement is qua prijs en kwaliteit noet duur tov wat wij elders gewend zijn en zeker voor deze luxe. Verder is het appartement van alle gemakken voorzien met LCD TV en Nederlandse zenders (er is zelfs een paraplu!) en alles is op loopafstand te doen. Met de toekomstige, nieuwe en langste zomer- en winterrodelbaan van Duitsland in het vooruitzicht, komen we zeker nog eens langs met de kinderen.
Groetjes, Annemarie, Jan en kids