Vakantie Beoordelingen Hahnenklee Neder-Saksen (Niedersachsen) vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Hahnenklee

5,6
9,5
6,6
5,2

27 mei 2012

Hahnenklee

Beoordelingen Hahnenklee

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Hahnenklee. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Hahnenklee. Ben je zelf op vakantie geweest naar Hahnenklee? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Hahnenklee scoort een 7,7 uit 10, op basis van 18 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 2 Appartementen, 4 Vakantiehuizen en 10 Hotels in Hahnenklee. Op Zoover vind je bovendien 25 vakantiefoto's van Hahnenklee. Je kunt 1 video van Hahnenklee bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Hahnenklee. Bekijk ook andere accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Neder-Saksen (Niedersachsen).

17 beoordelingen over Hahnenklee

5,9
9,5
met jonge kinderen, Mrt. 2012
"Mooi wandelgebied, kabelbaan naar de Bocksberg"
Jakob Wesjes
Après ski
2-4-2012 Voor de dagelijkse levensbehoeften is er een goeie bakker en een supermarkt. Dit alles op loopafstand.

met jonge kinderen, Feb. 2012
"Prachtige plek"
Familie Lorenzo
Après ski
25-5-2012 leuk plaatsje om lekker om even doorheen te wandelen, met supermarkt, bank en vooral (betaalbare) eetgelegeheid. We waren gemidd. Euro 10 per persoon kwijt en voor de kinderen nog minder, incl. drinken. Waar vindt je dat nog ....

met jonge kinderen, 2010
"Niet voor kleine kinderen"
jlandeweerd
Sfeer
14-11-2010 Mooie bestemming voor mensen die van wandelen houden. Goslar en omgeving vonden wij wel erg duur en niet zo geschikt voor kleine kinderen.
De omgeving is prachtig maar er waren veel kuuroorden waardoor er volgens ons veel meer voorzieningen waren voor ouderen dan voor families met kleine kinderen
Voor wandelaars en vogelspotters een prima plek.

met partner, Jan. 2010
"Heerlijke plek, uniek in zijn soort"
jan en petra
Sfeer
15-12-2010 fantastische natuur, prachtige omgeving en Rust met de hoofdletter R.

alleenreizend, Juni 2009
"Rustige plek"
Piet Groenleer
Sfeer
28-6-2009 bestemming voor rustzoekers en wandelaars en wintersport.

met partner, Mei 2009
"Prachtig wandelgebied"
jan
Sfeer
2-6-2009 De plaats Hahnenklee ligt in een schitterend bergachtige omgeving. Het is een ideaal gebied als je van wandelen houdt. Direkt vanuit het dorp zijn er talrijke routes. Het is ook een ideaal mountenbikegebied. De plaats Hahnenklee is uit de gratie bij de vakantiegangers, maar als je van rust houdt, is dit een mooie uitvalsbasis voor allerlei activiteiten.

"Mooie streek"
Ria Janssen
Omgeving
29-3-2009 Hahnenklee is omrand door bossen.
Aardig centrum.
Leuke restaurantjes.
Buiten het wandelen om is er volgens mij niet zoveel te beleven.
Voor ons is dat geen probleem, daar gaan wij voor.

met partner, Feb. 2009
"Leuke plek"
Mulder
Sfeer
10-2-2009 leuke plek , Wij zijn er geweest in de winter . er lag veel sneeuw wat fantastisch is

l.verkampen
Omgeving
29-6-2008 Vriedelijk ontvangst in hotels en eetgelegenheden mooie wandel omgeving rust zijn al 5 maal in hahenklee geweest

Hans Schols
Omgeving
17-10-2007 Wij zaten in qualiteitshotel De Harz Treff Zeer goed hotel een aanrader. Het uitgaansleven in hahnenklee stelde verder niet veel voor Maar de omgeving de bossen de schoonheid en de bewegwijziging voor wandelaar perfect. Stranden niet gezien De stedn in de omgeving een verademing.

wij gaanzeker terug.