Camping Sennhütte in Goslar Duitsland beoordelingen 7.7 | Zoover

Camping Sennhütte Goslar

Beoordelingen Camping Sennhütte

Clausthalerstrasse 28, D-38644, Goslar
Camping Sennhütte scoort een 7,7 uit 10, op basis van 4 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Sennhütte? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Sennhütte in Goslar, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 10 vakantiefoto's van Camping Sennhütte vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Neder-Saksen (Niedersachsen). Vergelijk Camping Sennhütte met andere accommodaties in Goslar.

4 beoordelingen over Sennhütte

9,6
met partner, Mei 2009
"Voorbij razend verkeer."
Henny en Henk
20-5-2009 Dit is niet meer dan een doorgangscamping. Ligt aan de weg met voorbij razend verkeer. Gaat dag en nacht door. Sanitair-gebouw goed, verwarmd en schoon.
Aanmelden doe je in het er vlak voor gelegen restaurantje.

met partner, Mei 2008
"Fantastisch!!!!"
hans spies
19-12-2010 Hans komt hier al meer dan 40 jaar,waarvan de laatste 20 jaar met mijn vrouw Ineke,en dat alles naar volle tevredenheid!! Eenvoudig maar goed,heel vriendelijk beheerders echtpaar,Hr. en Mevr. Muller.Door gezondheidsredenen kunnen we helaas daar niet meer camperen, maar onze gedachten zijn vaak in de mooie natuur van de Harz, en op camping Sennhutte.Er is zelfs een bepaalde heimwee naar het gemoedelijke op de Camping. Afz. hansspies@versatel.nl (Almelo N.L.)

met partner, Juli 2007
De Bleeckere Marnix
20-1-2008 prima doch eenvoudige camping , sanitair heel proper. winkeltje , restaurant is zeker niet duur .
ligt langs een weg met snacht zo goed als geen verkeer . vriendelijk onthaal ,heel goedkoop. alle prijzen op website van sennhuette. op een tweetal km van de mooie stad Goslar .

met partner, Juni 2006
"Prima camping om de Harz te ontdekken"
Mary
27-12-2010 Na 36 jaar weer terug op de camping, waar mijn kampeerleven begon. Wij waren er in juni, het was nog erg stil op de camping. Geen last gehad van het verkeer dat langs de camping rijdt. Prima sanitair. Grote plaatsen. Goed restaurant, gelegen aan het begin van de camping, hier bevindt zich ook de receptie. Vanaf de camping via de weg, sla je een mooi wandelpad in, en bereik je het oude centrum van Goslar (ca. 2,5 km lopen). Fijn om hier weer geweest te zijn en we hebben heerlijk gewandeld.