Vakantie Beoordelingen Dorum Neder-Saksen (Niedersachsen) vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Dorum

4,6
5,9
Sfeer

27 mei 2012

Dorum

Beoordelingen Dorum

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Dorum. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Dorum. Ben je zelf op vakantie geweest naar Dorum? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Dorum scoort een 8,6 uit 10, op basis van 4 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 2 Appartementen, 1 Camping, 1 Vakantiepark en 2 Hotels in Dorum. Op Zoover vind je bovendien 103 vakantiefoto's van Dorum. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Dorum. Bekijk ook andere accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Neder-Saksen (Niedersachsen).

1 beoordeling van Dorum

met partner, Nov. 2007
Ina Peters
Omgeving
6-12-2007 Dorum zelf is klein. Een paar kleine winkeltjes en supermarkten. Wil je echt shoppen moet je naar Bremen, Bremerhaven of Cuxhaven. De 2 laatsten zijn in een half uurtje bereikbaar, dus goed te doen. Wij kwamen naar Dorum voor de rust. Deze hebben we ook gevonden, dit omdat we in november zijn geweest. In de zomermaanden is het er erg druk en zeker ook leuk voor de kinderen want er wordt veel voor hen georganiseerd. Wat we wel jammer vonden is dat er geen zandstrand is. De dichtsbijzijnde is in Cuxhaven.