Vakantiehuis Hexenberge in Dohren Duitsland beoordelingen 9.4 | Zoover

Beoordelingen Vakantiehuis Hexenberge

9,5
9,7

27 mei 2012

De tuin met het overdekte terras

Beoordelingen Vakantiehuis Hexenberge

Tannenweg 2, 49770, Dohren
Vakantiehuis Hexenberge scoort een 9,4 uit 10, op basis van 18 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiehuis Hexenberge? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiehuis Hexenberge in Dohren, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 18 vakantiefoto's van Vakantiehuis Hexenberge vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Neder-Saksen (Niedersachsen). Vergelijk Vakantiehuis Hexenberge met andere accommodaties in Dohren.

18 beoordelingen over Hexenberge

9,5
9,7
met jonge kinderen, Mei 2012
"Rust en ruimte voor het hele gezin."
suzanne
23-5-2012 Samen met een bevriend gezin hebben wij (ouders met kleine van bijna 2 jaar) vier dagen in dit vakantiehuis verbleven. Wij zijn echt tot rust gekomen. De kinderen hebben zich prima vermaakt met alle speeltoestellen en het aanwezige speelgoed. De volwassenen konden weer goed "uit de voeten"met de aanwezige apparatuur van keukenapparatuur, barbeque tot muziekinstallatie en dvd-speler.
De omgeving is rustig en zeer geschikt voor wandelen, fietsen en relaxen. Er is veel te doen en te zien in de omgeving.
In het vakantiehuis lagen mappen vol met activiteiten en bezienwaardigheden in de buurt (tussen een kwartier en uur rijden weg).
Dit vonden we erg handig. We zijn naar het Trierpark geweest. Daarnaast hebben we gewandeld en hertjes gezien. Er is een bolderkar aanwezig voor de allerkleinsten.

met jonge kinderen, Mei 2012
"Fantastisch vakantiehuis"
Ton
17-5-2012 Vakantiehuis Hexeberge is werjkelijk helemaal compleet. Zeer goed onderhouden en kindvriendelijk. We zijn er, opa, oma, moeder en zoon van drie en vader en moeder met kind van 3 en een van vijf geweest. Heerlijk genoten en er is van alles voor de kinderen aanwezig.
We hebben vele accomodaties geboekt, maar dit huis is een echte aanrader voor iedereen. Mooie omgeving veen moeras en een dierenpark in Nordhorn echt leuk voor kinderen en deze hadden gratis toegang voor volwassenen was het slechts € 7,50.
Ook de eiegnaars van het huis zijn erg vriendelijk en gastvrij.

met een groep, Mei 2012
"Het was geweldig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
Esther Sak
21-5-2012 De vakantiewoning was schitterend, netjes en schoon, van alles voldoende aanwezig en er is aan iedereen gedacht, voor jong en oud. Het echtpaar was zeer vriendelijk en behulpzaam. Het is echt aan te raden. Gewoon perfect!!!!!!!!

met oudere kinderen, Jan. 2012
"Zeer ruim huis in rustige omgeving"
Ronald
8-1-2012 Ruim huis in rustige omgeving. Inrichting is zeer kompleet, inclusief wasmachine, kinderbedje, enz. Er zijn fietsen, maar een auto is wel noodzakelijk. Bos begint achter het huis; groot veengebied vlak bij.

met een groep, Okt. 2011
"Luxe huis in mooie omgeving"
Pauline van Tienhov...
21-10-2011 Vakantiehuis Hexenberge in Dohren is van alle gemakken voorzien. Niets ontbreekt er, zelfs aan tissues in de badkamer is gedacht. Vier fietsen, een bolderkar, boeken en tijdschriften, alles is aanwezig. Het huis is schoon, de tuin ruim en rustig en zeer geschikt voor kinderen. In de omgeving is voor elk wat wils: rust in het bos en de Hahnenmoor, vertier in de gezellige stadjes. Gastvrije ontvangst!
Kortom: een aanrader!

met jonge kinderen, Sept. 2011
"Geweldige vakantie!"
Nathalie
24-9-2011 Wat hebben wij enorm genoten van onze vakantie in Hexenberge! Het huis was spic en span en van alle gemakken voorzien, werkelijk niets ontbrak. Ook niet onbelangrijk: goede bedden en er lagen zelfs allerlei spelletjes, boeken en tijdschriften. De ruime kamers zijn mooi ingericht en het voelde al meteen als thuis. Ook voor onze kleine kinderen was er genoeg te doen en te beleven. Bovendien zijn Dolly en Jan heel vriendelijk en gastvrij! Het is bijna jammer om weer thuis te komen na zo'n heerlijke vakantie!
Kortom: een supertijd gehad, bedankt!

met een groep, Aug. 2011
"Voor de rustzoeker"
Echtparen Voets , d...
23-8-2011 Een fantastische vakantiewoning met veel ruimte in en om de woning. We waren met 3 echtparen en toch voldoende privecy. Veel mogelijkheden om te fietsen en te wandelen. Er is veel informatie aanwezig in de woning, maar het Nederlandse gastechtpaar (Jan en Dolly) staan altijd klaar om info toe te voegen. De inrichting van de woning is zeer compleet, we hebben tijdens onze week niet éénmaal mis gegrepen. Jan en Dolly zijn uitermate gastvrij en heel aardig. Je voelt je echt gast. Je bent gauw geneigd om je beoordeling een 10 te geven, maar zoals gastheer Jan zelf al zegt valt er altijd wel wat te verbeteren. We hadden dan ook enkele kleine opmerkingen (geen aanmerkingen) welke serieus en dankbaar behandeld werden. De "Hexenberge" schept alle voorwaarden voor fijne vakantie. Jan en Dolly, dank je wel.

"Ideaal vakantiehuis voor gezinnen met kinderen"
Familie Couvreur
4-9-2011 We werden erg vriendelijk ontvangen door gastvrouw Dolly en gastheer Jan Braam en hebben ons erg vermaakt in de Hexenberge, waar het aan niets ontbrak. Van X-box en dvd-speler tot kaaschaaf en Senseo en van schaakspel en puzzel tot tafeltennistafel en trampoline. We zullen zeker teruggaan. De verdiende 10- zegt genoeg.

"Super met de kinderen"
Fam. Vanhoutte - Va...
8-8-2011 Zeer mooi en volledig uitgeruste woning. De eigenaars zijn zeer spontaan, vriendelijk en hebben ons echt hartelijk ontvangen in een losse familiale sfeer. Alles wat je kunt denken is er aanwezig. Degelijk houten kinderbed, eetstoel,... Ideaal met de kinderen. Mooie schommel met glijbaan en klimtouw, trampoline met beschermnet. Bovenaan kan de trap afgesloten worden met een hekje. Woning is zeer rustig gelegen, vlakbij een mooi bos. Zeer goede bakkerij is op wandelafstand. Leuke restaurantjes in de omgeving. De twee weken die we daar hebben verbleven, zijn voorbij gevlogen !! Echt een aanrader voor gezinnen met kinderen, maar zeker ook voor enkele koppels die samen wensen te reizen, want er zijn 4 ruime kamers, elk voorzien om met 2 personen te slapen.

met partner, Apr. 2011
"Een oase van rust. Genieten met een hoofdletter."
van der zanden
26-4-2011 De Hexenberge geeft je bij aankomst al een echt Zwitserleven-gevoel.
Vrijheid, eigenheid, luxe en geborgenheid. Maar vooral genieten van alles wat het leven je in die paar vrije dagen per jaar, veraangenaamt. Alles tot in de putjes geregeld. Zelfs meer waar voor je geld dan waarop je dacht te mogen rekenen.
Geen moeite is het de eigenaren teveel om het je naar de zin te maken.
En als je al niet zou weten wat te doen, is er een schat aan informatie aanwezig om je in de omgeving de weg te wijzen naar leuke attracties, wandelingen, fietstochten e.d.m. Jan en Dolly geven je bovendien graag nog de laatste vvv tips door.
Persoonlijk heb ik het meest genoten van een middag SWIN golfen. Op een half uur rijden van de Hexenberge. Een proletarische variant van het echte golfen; niet elitair dus leuk en gezellig. Iedereen kan meteen de baan op. Met een bolderkar en maar 1 golfstok. Fantastisch, zeker als het zonnetje schijnt.
We komen zeker nog eens terug

Fam. van der Zanden