Vakantie video's Bremerhaven

Sfeer

27 mei 2012

Bremerhaven

Vakantie video's Bremerhaven

Op zoek naar vakantievideo’s van Bremerhaven? Op deze pagina vind je video’s van Bremerhaven gemaakt door reizigers. Heb je zelf een video gemaakt van Bremerhaven op vakantie? Voeg deze dan via de link hiernaast direct toe.
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Appartement, 1 Camping en 8 Hotels in Bremerhaven. Op Zoover vind je bovendien 162 vakantiefoto's van Bremerhaven. Lees de 6 reviews van reizigers die op vakantie zijn geweest in Bremerhaven. Ben je nog aan het oriënteren? Bekijk alle accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Neder-Saksen (Niedersachsen).

Video's Bremerhaven

Bremerhaven maritime Zoo

bremervaen martime zoo

1234xbekeken

jgbteg
11-9-2008

Werkt de video niet? Waarschijnlijk heb je een recente flashplayer nodig. Download deze gratis
sluiten
Deel deze video:
Selecteer en kopieer bovenstaande code, om deze vervolgens te plakken op je eigen website.

totaal 1 video's

Bremerhaven maritime Zoo

Ingezonden 11-9-2008 door: jgbteg Noorse fjorden cruise een stop in Bremerhaven. Tijdens ons bezoek begon het flink te regenen, na de bui hebben we de Maritime Zoo bezocht
1233xbekeken Lengte: 01:60 sec