Hotel Dünenhotel in Borkum Duitsland beoordelingen 8.0 | Zoover

Beoordelingen Hotel Dünenhotel

27 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe
1 beoordeling

Beoordelingen Hotel Dünenhotel

Ostfriesenstrasse 110, 26757, Borkum
Hotel Dünenhotel scoort een 8,0 uit 10, op basis van 1 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Dünenhotel? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Dünenhotel in Borkum, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 4 vakantiefoto's van Hotel Dünenhotel vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Neder-Saksen (Niedersachsen). Vergelijk Hotel Dünenhotel met andere accommodaties in Borkum.

1 beoordeling van Dünenhotel

1 beoordeling
"Zeer prettig hotel"
R. Hofman
10-8-2009 We verbleven maar één nacht in dit hotel maar het is ons zeer goed bevallen. Prettige, ruime kamers, hele fijne bedden (met verstelbare bodems en traagfoam-matrassen) en echt prima sanitair. Het ontbijt (niet bij de prijs inbegrepen) was prima verzorgd. We werden er echt als gast behandeld. Het kleine vliegveld ligt pal tegenover het hotel maar daar heb je geen last van, wij vonden het alleen maar leuk! 's Avonds is er geen vertier, alles gaat om 21.00 uur dicht. Maar in Borkum Stad zelf (slechts een paar minuten fietsen) is voldoende te beleven.