Hotel Kammerkrug** in Bad Harzburg Duitsland beoordelingen 7.4 | Zoover

Hotel Kammerkrug** Bad Harzburg

Beoordelingen Hotel Kammerkrug**

Herzog-Julius-Strasse 28, D-38667, Bad Harzburg
Hotel Kammerkrug scoort een 7,4 uit 10, op basis van 5 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Kammerkrug**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Kammerkrug** in Bad Harzburg, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 7 vakantiefoto's van Hotel Kammerkrug** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Neder-Saksen (Niedersachsen). Vergelijk Hotel Kammerkrug** met andere accommodaties in Bad Harzburg.

4 beoordelingen over Kammerkrug**

6,4
met partner, Aug. 2009
"Netjes"
Anny en Piet
4-9-2009 Het was een oud hotel maar wel gezellig de Nederlandse eigenaar en zijn vrouw waren heel aardig en vriendelijk .
Het ontbijt was netjes verzorgd de kamer die wij hadden was klein en een beetje rommelig er was helaas geen kast waar we onze kleren in konde hangen

Eric van Doorn
26-9-2007 De 2-persoonskamer was het best te omschrijven als een benauwd stofhol met primitief sanitair. We zijn om die reden een dag eerder vertrokken dan wat we geboekt hadden (maar moesten er trouwens wel voor betalen).
Voor 60 euro per nacht mag je in het laagseizoen wel wat meer verwachten, want we hebben in de weken ervoor in Duitsland in prima hotels gezeten voor minder geld.

met partner, Aug. 2007
peter en joke schre...
9-12-2007 zeer gastvrij ontvangst, nederlandse eigenaar, erg behulpzaam ook met de regio,kreeg zo zn kaartenboek mee. het eten was prima voor nog geen 10 euro een heerlijke snitzel naar keuze diverse sausen. Kamers het bed was prima,de kamer schoon eenvoudige douchekabine,prima ontbijt in mooie aparte eetzaal. Wij hadden nog wel langer willen blijven en komen zeker terug.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Kammerkrug** bij:

met vrienden, Mei 2007
"Scharmant, proper"
DirkenTony
12-11-2010 Het hotel heeft een zekere scharme.
Wij sliepen op de bovenste verdieping, en hadden 3 kamers ter beschikking.

Een voor onzelf, een voor een vriendin, en een voor onze hond.

De kamers waren proper. We beschikten over een apart salonnetje.
Het hotel heeft een zekere ouderdom, de muren/balken lopen nogal krom, maar dit geeft het hotel een scharmant karakter!