Hotel Ringhotel Grossfeld**** in Bad Bentheim Duitsland beoordelingen 8.4 | Zoover

Beoordelingen Hotel Ringhotel Grossfeld****

27 mei 2012

voorzijde Hotel Grossfeld

Beoordelingen Hotel Ringhotel Grossfeld****

Schloßstraße 6, D-48455, Bad Bentheim
Hotel Ringhotel Grossfeld scoort een 8,4 uit 10, op basis van 308 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Ringhotel Grossfeld****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Ringhotel Grossfeld**** in Bad Bentheim, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 126 vakantiefoto's van Hotel Ringhotel Grossfeld**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Ringhotel Grossfeld**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Neder-Saksen (Niedersachsen). Vergelijk Hotel Ringhotel Grossfeld**** met andere accommodaties in Bad Bentheim.

303 beoordelingen over Ringhotel Grossfeld****

met jonge kinderen, 2012
"Geweldig"
Fam. Tholen
24-5-2012 Zijn dit jaar voor de tweede keer geweest. Erg goed ontvangen, probleem met de kamer meteen opgelost. Eten was heerlijk en veel keus. Kamer schoon. Fijn zwembad en leuke uitstapjes! Graag tot een volgende keer!

met vrienden, Mei 2012
"Een geweldig hotel!"
Freek Saedt
18-5-2012 Alles is erg goed georganiseerd. Geweldige maaltijden. Erg uitgebreid en een grote keuze. Top ! Zeer zeker voorherhaling vatbaar.

Vriendelijk personeel en erg allert.
Mooie omgeving, gezellig plaats.

Prijs/kwaliteitsverhouding ruime 9

met jonge kinderen, Mei 2012
"Sterk aan te bevelen"
F.van Eek
6-5-2012 Zijn bijzonder tevreden. Ze reageren ook buitengewoon snel op vragen via email.
Ook met kinderen zeer goed te doen.

met oudere kinderen, Apr. 2012
"Niet voor herhaling vatbaar"
Fam. Sweegers
10-4-2012 Kamer in depandance, niet gewaarschuwd voor hellende weg.
Eten was nooit warm tenzij juist aangevuld. Op een dag werd om 16.15 reeds alles klaargezet waaronder vis, niet afgedekt. Tijdens het eten werd net voor mijn neus een schaal sla op de balie gesmeten. Tafel reserveren pas vanaf 5 personen. wel bij het ontbijt gezien voor 2 personen. Bediening in de lounche niet goed, kwartier gewacht toen opgestapt, terwijl 3 man personeel achter de bar aanwezig.
eigenaar Familiehotel Grossfeld, 12-4-2012
Eigenaar zegt:  Geachte familie Sweegers, Allereerst bedanken wij u voor uw reactie. Het is bij onmogelijk dat het diner niet warm is.Onze keuken brigade is zeer nauwkeurig en controleert het buffet de gehele avond.Er wordt bij ons niet "gesmeten " met het eten zoals u stelt in deze beoordeling, dit is absoluut niet mogelijk. Wij boeken inderdaad pas van 5 gasten een tafel. Dit kan helaas niet alleen voor 2 personen, anders zouden wij bij 280 gasten ca. 100 tafels moeten reserveren, die dan een hele avond bezet zouden zijn. Dat kan bij zo'n aantal gasten helaas nu eenmaal niet. Echter, bij een jubileum wordt hier een uizondering voor gemaakt. Bij een 25 of 40 jarig huwelijk, of als iemand bijv. slechtziend is, dan reserveren wij graag een tafel. Het feit dat er geen bestelling werd opgenomen voor uw drankjes: dat mag niet gebeuren.De receptie had u hierover kunnen aanspreken,zij had de kollega's dan naar u toegestuurd. Het is spijtig dat dit niet juist is verlopen. mvg. Famile Grossfeld en haar team

met een groep, Apr. 2012
"Het was fantastisch !!!"
ritacraen
6-4-2012 we zijn net terug van een mid-week in hotel grossfeld, heerlijk weekje gehad , wel geen zon maar ook geen regen, veel gewandeld
.Prachtig plaatsje met veel groen en veel bezienswaardigheden zoals de burcht , steengroeve , bentheim bos enz. een aanrader !!! we gaan zeker nog eens terug naar hotel grossfeld

met partner, Mrt. 2012
"Prima hotel"
van Wijck
24-3-2012 Net terug van een weekje Grossfeld. Prima hotel. Ontbijt en diner in buffetvorm was erg goed. Personeel vriendelijk. Wij hadden een luxe hotelkamer. Ruime kamer, mooie badkamer. Alleen hebben wij slecht geslapen door de bedden. Deze waren erg doorgezakt. Dit mocht de pret niet drukken want wij hebben toch een hele fijne week gehad

met vrienden, Mrt. 2012
"Maart 2012"
Fam Bos en Fam Volm...
11-3-2012 Leuke aanbieding €99 per persoon
Maar het word wel teruggehaald met dure drankjes

Glas Thee €2,90 Koffie €3,90 Vreselijk duur
eigenaar Familiehotel Grossfeld, 12-3-2012
Eigenaar zegt:  Geachte gasten, Wij willen u bedanken voor uw reactie op Zoover. Het is fijn als gasten hun waardering of opmerkingen hier achterlaten. U had inderdaad eeen arrangement geboekt voor EU 99,00 p.p. voor 3 nachten. Dit was op basis van half pension en bovendien gratis drankjes van 17.00-20.00 uur. Tevens is er een programma gratis inbegrepen. O.a. een wandeling o.b.v. een gids. De prijzen voor de drankjes hebben wij inmiddels geheel aangepast. Een glas thee bijv. bedraagt EU 1,90 een kopje koffie tevens EU 1,90. Een kannetje ( 2 kopjes ) bedraagt EU 3,60 zoals u ziet, is dit een zeer degelijke prijs. Nogmaals bedankt voor uw reactie, en wij hopen u in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen! Mvg, Hotel Grossfeld en haar gehele team

met partner, Mrt. 2012
"Ook na 6 keer voor herhaling vatbaar"
tejo
4-5-2012 Dit hotel met algehele verzorging is een uitermate goede uitgangspositie voor een paar dagen/hele week verwend te worden.
Personeel (bediening) is uitermate beleefd

met partner, 2012
"Avondbuffet"
fam verschuren
5-2-2012 wij fam verschuren zijn ongeveer 20 maal bij u op visite geweest het viel ons de laatste keer op dat de kwalitijd van het avondbuffet een stuk minder was dan in voorgaande keren wij denken dat dit komt door ander personeel in de keuken de kwalitijd is goed maar hoe is het klaar gemaakt? verder alleen maar lof voor dit fijne hotel.
eigenaar Familiehotel Grossfeld, 7-2-2012
Eigenaar zegt:  Geachte gasten, Allereerst willen wij U bedanken dat U als stamgast al meer dan 20 x bij ons te gast bent geweest. Wij geloven zelf dat wij vooral v.w.b.het eten ons zéér verbeterd hebben. De zelfgemaakte soepen, vers bereide hoofdgerechten (keue uit 4 verschillende) ,het salade buffet en het orginele italiaanse ijs, zijn gerechten waar wij vooral vele positieve reacties over gekregen hebben. Toch willen wij u de komende dagen eens bellen, om te horen wat wij volgens U zouden kunnen verbeteren… In de hoop U in de toekomst weer te kunnen begroeten, verblijven wij intussen: Mvg Hotel Grossfeld en al haar medewerkers

met een groep, Feb. 2012
"Niet meer...."
Irma
3-3-2012 Als je qua drankjes afgezet wil worden, moet je naar dit hotel!! 2,90 euro voor een glas thee !!! Niet voor herhaling vatbaar. Alleen het slot op de berg is mooi en het park, verder is hier niet veel te beleven. Hotel is donker, veel oudere mensen en de toiletten zijn beneden te bereiken via een trap.