Vakantie Beoordelingen Boltenhagen Mecklenburg-Vorpommern vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Boltenhagen

4,3

27 mei 2012

Boltenhagen

Beoordelingen Boltenhagen

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Boltenhagen. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Boltenhagen. Ben je zelf op vakantie geweest naar Boltenhagen? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Boltenhagen scoort een 7,9 uit 10, op basis van 4 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Camping, 1 Vakantiepark en 3 Hotels in Boltenhagen. Op Zoover vind je bovendien 5 vakantiefoto's van Boltenhagen. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Boltenhagen. Bekijk ook andere accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Mecklenburg-Vorpommern.
Er zijn helaas nog geen Nederlandse beoordelingen van bestemming Boltenhagen gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Boltenhagen achterlaten.

Heb je deze bestemming bezocht?

4 beoordelingen over Boltenhagen

4,3
met jonge kinderen, Apr. 2010
"Nicht mit dem Auto nach Boltenhagen!!!"
Maike Levita
Sfeer
10-5-2010 An und für sich kann man hier (bei schönem Wetter - und auch nur dann!!!) mit Kindern schön Urlaub machen, man darf nur nicht mit dem Auto anreisen oder in der Stadt etwas erledigen möchten: Das kriminell enge Parkhaus in der "Stadtmitte" ist zu niedrig für einen Kangoo, man muss ansonsten in der Stadt überall einen Parkschein ziehen oder darf 5-maximal 30 Minuten auf einem der sehr wenigen übrigen Parkplätze stehen. Da tun mir die Einzelhändlier leid, die nur gehetzte Kunden erleben, denen sonst sofort die fleißige Politesse den Einkaufsbummel verteuert.
Am Strand bekommt man sofort ein Knöllchen, wenn man auf einem erdigen, autobreiten Seitenstreifen hält, um den Boltenhagener Blick auf die Ostsee zu geniessen. Mein Fazit: die autofeindlichste Stadt, die ich als Tourist je erlebt habe: nicht empfehlenswert!

met jonge kinderen, Juni 2009
"Es wa eine tolle woche"
steffi
Stranden
4-7-2009 boltenhagen ist super ,strand und umgebung einfach klasse. wir kommen auf jeden fall wieder

met partner, Juli 2008
"Urlaub in Boltenhagen"
Kroher Herbert
Stranden
13-1-2009 Wir waren im Juli 2008 eine Woche mit dem Wohnmobil in Boltenhagen und es war eine Reise wert .So das wir im Juni 2009 sogar mit unseren Enkelkinder hinfahren in einer Ferienwohnung wir freuen uns jetzt schon darauf

alleenreizend, Mei 2008
"Boltenhagen ist eine Reise wert"
-------------------...
Stranden
23-3-2009 So ein schöner Fleck Erde! Der Strand ist total sauber und im Mai wenn die Rapsfelder blühen ist es unsagber schön dort.