Beoordelingen Appartement Haus Alle Jahreszeiten Willingen****

22 mei 2013

Haus Alle Jahreszeiten Willingen****
Beoordelingen Appartement Haus Alle Jahreszeiten Willingen****
Zur Schlade 4, 34508, Willingen-Usseln
Overweeg je om een verblijf te boeken in Appartement Haus Alle Jahreszeiten Willingen**** in Willingen-Usseln, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Appartement Haus Alle Jahreszeiten Willingen**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Appartement Haus Alle Jahreszeiten Willingen scoort een 9,7 uit 10, op basis van 296 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Appartement Haus Alle Jahreszeiten Willingen**** in Willingen-Usseln, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Appartement Haus Alle Jahreszeiten Willingen****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Appartement Haus Alle Jahreszeiten Willingen**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 316 vakantiefoto's van Appartement Haus Alle Jahreszeiten Willingen**** vinden. Je kunt 2 video's van Appartement Haus Alle Jahreszeiten Willingen**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Hessen. Vergelijk Appartement Haus Alle Jahreszeiten Willingen**** met andere accommodaties in Willingen-Usseln.

293 beoordelingen over Haus Alle Jahreszeiten Willingen****

met partner, Mei 2013
"Het was weer TOP."
Ruud en Janny de Wi...
20-5-2013 Van 4 tot 11 mei voor de 2e keer HAJ bezocht. Deze keer een ander app met nog meer ruimte, ook het weer was deze week heel goed prachtige wandeltochten gemaakt. Rob en Loet ontzettend bedankt voor jullie gast vrijheid.Groetjes Ruud en Janny.

met vrienden, Mei 2013
"Geweldig !!!!!!"
johan van hoof
11-5-2013 We zijn met vijf motorrijders naar het sauerland gereden, wat een geweldige streek om daar te rijden en te genieten van de mooie uitzichten en goede veilige wegen.
Voor drie nachten een appartement gehuurd voor vijf personen, kan alleen maar zeggen dat het gewoon perfekt is wat Rob en Loet verhuren. Veel ruimte om gezellig bij elkaar te kunnen zijn, schoon en een heerlijk ontbijt.
We komen hier zeker terug voor te overnachten en meer van sauerland te ontdekken.

met oudere kinderen, Apr. 2013
"Keurige appartementen met uitmuntende service."
Liesbeth Verschuren
4-5-2013 Net terug van een weekje bij Rob en Loet. Onze eerste ervaring met het Sauerland en met HAJ. We waren erg nieuwsgierig geworden door de vele positieve beoordelingen op deze site. En inderdaad de vriendelijkheid van de gastheren is opvallend! Zeer gastvrij en behulpzaam met alles. We hadden appartement 6. Prima appartement op de 2e verdieping met een zonnig balkon. Goede matrassen op de bedden. Het huis ligt in een woonwijk in Usseln. Niet heel idyllisch ofzo, wel lekker rustig en landelijk. Om de hoek een Aldi, de REWE (grote supermarkt), een geldautomaat en een (afhaal)pizzeria. In het dorp een aantal zeer betaalbare restaurants (ook dit is op loopafstand). Het viel ons op dat de horeca hier veel goedkoper is dan bij ons in Eindhoven. In het appartement veel informatie over de omgeving en een uitleen-wandelkaart. Wandelingen beginnen gewoon achter het huis. Omgeving is een wandel/bike-paradijs! Zeer aan te bevelen en inderdaad: in alle jaargetijden!

met partner, Apr. 2013
"Een zegen voor de gewone mens"
Paul en Jannie
14-4-2013 We waren er al láng niet meer geweest, daar in Usseln en toen we weer binnenstapten was het nét of we ...... nooit waren vertrokken.
Véél was veranderd of lievergezegd verbeterd en de rest was nog
precies als in het begin:
gastvrijheid, toewijding, zorg, eindeloos perfectionisme, kapsonesloos en voor de verandering WARME drukte en vooral liefde en plezier
DAT ALLES = Haus Alle Jahreszeiten.

Bravo jongens, tot de volgende keer.

Apr. 2013
"Fijne plek en zeer gastvrije eigenaren"
christa grelling
8-4-2013 wij zijn van 5 tot 7 april 2013 bij rob en loet geweest voor t eerst en dat is zeer goed bevallen en zeker een aanrader! deze mensen zijn heel gastvrij,vriendelijk en behulpzaam en ze onderhouden alles zeer netjes en de appartementen zijn dan ook smetteloos schoon. hun ontbijt is met zorg samengesteld en zeer smaakvol,dus ook een aanrader. onze kids konden er lekker sleeen want er was nog volop sneeuw en t is er zeer kindvriendelijk,dus al met al hebben wij erg genoten van alles! bedankt rob en loet! groetjes van fam grelling.

met oudere kinderen, Feb. 2013
"Super appartement, geweldige omgeving!"
Hedda
3-3-2013 Beste Rob & Loet,
wij (mijn 3 zoons van 11, 14 en 16 en ik) hebben het heel fijn gehad in Haus Alle Jahreszeiten. Alles zag er echt heel netjes en schoon uit. We voelden ons heel welkom bij jullie en het ontbijt was heel lekker en gezellig. De kinderen vonden het heel leuk om 's avonds een van jullie films te kijken. We boften natuurlijk ook heel erg met de sneeuw. We komen zeker terug!!

met vrienden, Feb. 2013
"Geweldig!!!"
Gerard en Marian
1-2-2013 Hoi Rob en Loet, wat een verwennerij, en wat hebben wij genoten. Het appartement was super schoon. Jullie zijn zo gastvrij, en hoewel het onze keer bij jullie was, was het gewoon thuiskomen. Vriendelijk, behulpzaam , en vooral zorgzaam. Als jullie gasten het maar goed hebben. Ons eerste ontbijt was heerlijk, gewoon zo goed dat we er gewoon nog 2 keer bij aan geknoopt hebben. Wij gaan jullie dus bij iedereen aanbevelen, want jullie zorgen er gewoon voor dat het een feestje is bij jullie. Toppie mannen, wij komen snel weer eens terug. Groetjes van Gerard en Marian uit Lobith.

met partner, Jan. 2013
"Haus Alle Jahreszeiten WINTER !!!!!!"
Taco en Esther
10-2-2013 Beste Rob en Loet,

Wat zijn jullie toch GEWELDIGE gastheren.
Wij hebben weer een TOP week bij jullie mogen beleven.
Het serviceniveau, accommodatie en ligging zij meer dat 100%.
En dan nog maar de zwijgen over het ontbijt want dat is inderdaad
iedere dag een waar feestje.
Wij kunnen alleen maar vol LOF over jullie schrijven en hebben het altijd
reuze naar onze zin.
Ook de omgeving en het uitzicht vanuit ons appartement is SUPER.
Zoals jullie weten komen wij snel weer langs voor een heerlijke
week VAKANTIE, want dat is het echt bij HAUS ALLE JAHRESZEITEN.

Rob en Loet bedankt voor alles en tot snel.

met vrienden, Jan. 2013
"Jongens die het snapppen!"
E M Schut
28-1-2013 Rob en Loet, het was helemaal voor elkaar, jullie snappen voor 100% hoe je je gasten moet verwennen.Het is wel duidelijk dat het jullie niet om het geld gaat. Wij komen van de zomer zeker nog eens terug. Bedankt voor het heerlijke weekend.
Mvg Eric en Evelien Schut

met oudere kinderen, Jan. 2013
"6 de X nog steeds TOP!!!"
de koudijsjes
23-1-2013 We waren hier met de kerst maar kwamen nu even terug omdat er veel sneeuw lag,wederom voelde het alsof we niet weg waren geweest.Gewoon weer lekker thuiskomen heet dat.In ons appartement nr 4 is een prachtig robuust grenen bed geplaatst in landhuisstijl waar we heerlijk op hebben geslapen.Jongens het was weer super!!!!

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit