Pension Gerhard*** in Willingen-Usseln Duitsland beoordelingen 8.9 | Zoover

pension

Beoordelingen Pension Gerhard***

Fliederweg 10, D-34508, Willingen-Usseln
Pension Gerhard scoort een 8,9 uit 10, op basis van 60 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Pension Gerhard***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Pension Gerhard*** in Willingen-Usseln, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 33 vakantiefoto's van Pension Gerhard*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Hessen. Vergelijk Pension Gerhard*** met andere accommodaties in Willingen-Usseln.

1 2 3 4 5 6 volgende

59 beoordelingen over Gerhard***

met partner, Okt. 2011
"Uitstekend pension"
beng
2-11-2011 Het begint met 2 lederen verstelbare relaxstoelen met voetenbankje in een grote kamer. In dezelfde kamer een grote lits jumaux in hoogte verstelbaar!.
Daarna komen we bij Astrid..onze pensionhoudster. Lief, leuk, enthousiast, ijverig...kortom een dikke zoen en 10 waard! Het ontbijt is goud waard!...zalm, eieren, veel soorten kaas en vleeswaar. Ook voor de zoetekouw is er genoeg. Om de haverklap hoorden wij:"Is alles naar wens?".
Het diner: heerlijke soep, hoofdgerecht (verrassend, genoeg en bovenal Lekker!), nagerecht (heerlijk!) PRIMA ADRES en dat voor weinig centen!

"Een te gek verblijf in Sauerland!!!!!!"
Jacqueline en Pim
23-9-2011 Wij zijn vandaag weer teruggekomen van het verblijf in Pension Gerhard en hebben het ontzettend goed naar ons zin gehad. We kunnen niet anders zeggen dan dat we een fijne kamer hadden met een goed bed, en natuurlijk een ontbijt om U tegen te zeggen. Wij zullen in ieder geval weer teruggaan daar naartoe. En bij Astrid, de eigenaresse kun je altijd terecht als je iets wilt weten over de omgeving, of tips voor restaurants e.d. EEN ECHTE AANRADER!!!!!!!
Dus Astrid, nogmaals bedankt voor de goede service, en ontbijt natuurlijk.
Groetjes van Jacqueline en Pim

"Het vakantie adres bij uitstek"
Janine en Jules Ber...
24-9-2011 Wij waren gedurende drie dagen te gast bij Astrid in haar Pension Gerhard. Wat ons betreft verdient dit pension geen 3 maar zeker 4 sterren. Astrid is de perfecte pensionhoudster. Service staat bij haar hoog in het vaandel. Het ontbijt was erg goed verzorgd en lekker. De kamers zijn ruim van opzet en mooi ingericht. Parkeergelegenheid is ruim aanwezig.

Dit pension is zeker een aanrader. Wij zullen er zeker in de toekomst vaker komen.

Janine en Jules

"Voor herhaling vatbaar"
Johan en Nancy
16-9-2011 We hadden geboekt via veiling. En het was uitstekend. De kamer was ruim en proper. Het ontbijt was goed en werd heel goed bijgevuld. Je kwam niets tekort. We hadden ook avondeten en dat was zeer lekker. En we konden altijd bijvragen. Allee dat moesten we niet doen want Astrid kwam het zelf vragen en al wat je vroeg deed ze met de glimlach. Heel heel vriendelijk heel ons verblijf lang.
De auto kon je er gemakkelijk parkeren voor het pension. Echt een aanrader.

"Uitmuntende gastvrouw!!"
François en Corrie ...
18-9-2011 In het voorbije jaar hebben we in een 7-tal hotels in't Sauerland, doorgaans naar volle tevredenheid , een korte vakantie doorgebracht. Nu hebben we "HET" vakantieadres bij uitstek gevonden: pension Gerhard. Astrid, de uitbaatster, is de vriendelijkheid zelf, ze is gedreven, vrolijk, attent en in alles behulpzaam, kortom de ideale gastvrouw. Gast zijn is hier géén loos woord! Ondanks dat men er gast is voelt men er zich direkt thuis, de verdienste van Astrid!!

"Rustige omgeving"
Marleen
7-9-2011
redelijke kamers, prijs kwaliteit gemiddeld. Lokatie was niet zo gunstig. Usseln is een rustig Duits dorpje war niet zoveel te beleven valt. Mogeving Willingen Winterberg mooi.

"Dit blijft een AANRADER"
Anton en Petra Kand...
9-9-2011 Zoals vorig jaar beloofd voor de 2e maal in pension Gerhard mogen vertoeven.
Ditmaal een midweek, en we hebben deze midweek heerlijk genoten.
Pension Gerhard is, mede door een gedreven en gastvrije gastvrouw, een aanrader.
Het pension is netjes, schoon en heeft ruime kamers met goede bedden en een zeer net sanitair.
Dit kun je pas beoordelen als je er ook werkelijk geweest bent.
Dit keer de geweldige wandelwegen in de directe omgeving van het pension mogen ervaren. Rust, roofvogels, herten, bos, hei en bloemen en het uitzicht over het landschap, dat alles op deze dagen mogen beleven.
En dan heerlijk eten, lekker wat drinken en goed slapen wat wil een mens nog meer ?
Astrid, je doet het GEWELDIG en onthoud,
EERLIJKHEID DUURT HET LANGST !

met jonge kinderen, 2011
"Ontzettend gastvrij ontvangen"
Monique
31-8-2011 Onze zoon is op vakantie in pension Gerard 3 jaar geworden. Toen wij wilden ontbijten bleek dat er een stoel versiert was voor hem en een klein cadeautje klaar lag voor onze Sem. Erg gastvrij!!! Astrid jij doet het goed!!! Wij komen zeker nog een keer terug.

Groetjes Monique, Wim en Sem.

"Zeer gemoedelijk en gastvrij, schoon en netjes."
Erik en Hetty
2-9-2011 Ons verblijf was van maandag tot woensdag, woensdag was mijn verjaardag werd ik 50 jaar, groot was de verrassing toen er op de ontbijttafel een fles champagne stond en de tafel versierd was met slingers, de gastvrouw kwam met hartelijke felicitaties en had zelfs voor croissantjes gezorgd, helemaal super !

Dank je Astrid voor de goede zorgen, en wie weet tot ziens....... !

Groetjes Erik en Hetty

"Zeer tevreden"
Jos en Rina
29-8-2011 Zijn nu 2X in pension Gerhard geweest, en een 3e en 4e X gaat er ook nog van komen. wij zijn zeer tevreden en hebben nergens commentaar op. (onbegrijpelijk dat sommige reacties zo mega-negatief kunnen zijn)Het pension is een aanrader in alle opzichten.

1 2 3 4 5 6 volgende