Hotel Dribischenhof** in Willingen-Usseln Duitsland beoordelingen 7.0 | Zoover

Hotel Dribischenhof** Willingen-Usseln

Beoordelingen Hotel Dribischenhof**

Korbacher Str. 23, 34508, Willingen-Usseln
Hotel Dribischenhof scoort een 7,0 uit 10, op basis van 16 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Dribischenhof**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Dribischenhof** in Willingen-Usseln, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 6 vakantiefoto's van Hotel Dribischenhof** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Hessen. Vergelijk Hotel Dribischenhof** met andere accommodaties in Willingen-Usseln.

13 beoordelingen over Dribischenhof**

5,6
6,5
5,9
met jonge kinderen, Feb. 2012
"Goed no nonsense Hotel"
Francis
26-2-2012 We wisten niet wat we moesten verwachten. Kinderen tot 12 jaar halve prijs. Wij waren voor 2 nachten met 4 personen ongeveer 250 euro kwijt. Inclusief 1 x avondeten en 2 keer ontbijt. (2 volwassen en 2 kinderen) De 4 persoonskamers hadden 2 of 1 badkamer. Vrienden van ons hadden 2 badkamers, wij 1. 2 ruime kamers, met tussenstuk. Niets was hetzelfde. Elke kamer had een ander bed, beddengoed en op de badkamer lagen 8 verschillende gekleurde badlakens. Klein hotelletje, maar alles is erg schoon en netjes, dus wat maakt het uit??? Personeel is aardig. Eten was goed genoeg voor de prijs. Op de piste krijg je niks beters.. Kortom... voor de prijs is het een prima hotel, en als je luxer wil, dan moet je een 3 of 4 sterren hotel boeken.

met een groep, Dec. 2011
"Nooit meer"
Marian
6-1-2012 Wij zijnmet de kerst in dit hotel geweest. Wij vonden dit hotel zeer saai. Ouderwetse kamers. Als je `s avonds in de bar gezellig een biertje wilt drinken moet je je goed warm aankleden want het was steenkoud in deze ongezellige ruimte. Ook in het dorpje Usseln was niets te beleven. Willingen en Winterberg waren super gezellig. Maar nooit meer naar Dribischenhof.

met jonge kinderen
"Goed, maar prijzig hotel"
john
23-2-2010 Zijn hier 2 nachten geweest. Goed eten, lekker ontbijtbuffet. Ruime familiekamer 2x2 persoonsslaapkamer.
Ca 10 min autorijden naar piste in Willingen.
Vind 59 euro pp. voor overnachting met halfpension (lees 2-gangen diner) wel aan de hoge kant.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Dribischenhof** bij:

"Goed familiehotel"
ikke
13-1-2009 Wij zijn hier een weekend met alleen maar meiden gweest...ze hebben echt prima verzorgd! kregen zelfs een exyra kamer om te douchen of te slapen! Eten is prima, erg afwisselend en lekker! Behulpzame mensen, ong. 5min van willingen piste! overigens erg klein!

met jonge kinderen, Dec. 2008
"Helaas"
Wendy
29-12-2008 Wij zijn kerst 2008 in Dribischenhof geweest. Ons is het helaas erg tegengevallen! Bij aankomst werd ons nieteens verteld hoelaat het diner/ontbijt was, eetzaal (eigenlijk hele hotel) niet gezellig aangekleed in kerstsfeer. Ook vonden we Usseln erg tegenvallen, op kerstavond nergens een cafe'tje te vinden waar we lekkere warme choco konden krijgen! Het eten in het hotel was wel erg lekker!

met oudere kinderen, Dec. 2008
"Prima prijs/kwaliteitsverhouding"
C. Pulchra
29-12-2008 Hotel Dribischenhof is een prima plek om enkele dagen te logeren. Ligt op steenworp van Willingen, bekend om zijn ski-pistes, prima alternatief voor het super toeristische Winterberg. (Leuk om even rond te kijken, op ca 15 km afstand). Steeds voldoende sneeuw op de banen (oa dmv machines) Kartbaan, rodelbahn en mooie wandelroutes op 5-10 km. Kamers zijn degelijk. Prima ontbijt (heerlijke verse bröttchen) voor een goede start van de dag. Ook avondeten is van gedegen kwaliteit. Vriendelijk personeel. Kortom een aanrader voor gezinnen met beginnende tot redelijk geoefende skiërs die er enkele dagen tussenuit willen gaan.

met oudere kinderen, Dec. 2007
"Nooit meer!"
helderman
7-1-2009 leuk hotel maar deed niets met de mensen om ze tips te geven. kamers voor 4 personen lagen 10 meter van het hotel moest altijd naar buiten om te gaan eten. kerst was eenvoudig te eten en met oudjaar was er naar 19uur niets meer te beleven in het hotel.

B
28-12-2007 Eenvoudig en rustig, maar zeer vriendelijke mensen en nette kamers!
Afstand tot activiteiten is kort, mits je een auto hebt. Veel mooie wandelroutes!

karin
28-12-2007 We zijn net terug - kerst 2007 - het hotel (voor de prijs) is prima. Jammer dat het kerstdiner niet wat feestelijker was - gekookte aardappels met rode kool, maar ok dat nemen we op de koop toe. De kamer was schoon en dat vind ik belangrijk, verder is het niet supergezellig, dan bedoel ik bijv. niet gezellig aan de bar zitten. Wij kwamen daar niet echt voor, dus al met al was het voor ons ruim voldoende. Als je wilt gaan skien en ski's e.d. wilt huren, raad ik aan om dat te doen bij de gondelbaan in Willingen, daar is een heel groot nieuw bedrijf, aardige mensen en goede service en goedkoper dan aan de overkant, belangrijkste; het materiaal is van Head en Atomic en gloednieuw.
Veel plezier als jullie naar Willingen gaan. Wij hebben genoten

Willem van der Lind...
27-12-2007 Met Kerst 2007 4 dagen dagen geweest. Prima bevallen, goede kamer, vriendelijke mensen 3n goed eten. Prijs-kwaliteit verhouding is wat ons betreft uitstekend te noemen. In hotel zelf is weinig te doen maar de omgeving biedt mogelijkheden genoeg. Aan te bevelen.