Hotel Brügges Loui*** in Willingen-Usseln Duitsland beoordelingen 8.3 | Zoover

Hotel Brügges Loui*** Willingen-Usseln

Beoordelingen Hotel Brügges Loui***

Hochsauerlandstrasse 16, 34508, Willingen-Usseln
Hotel Brügges Loui scoort een 8,3 uit 10, op basis van 15 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Brügges Loui***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Brügges Loui*** in Willingen-Usseln, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 15 vakantiefoto's van Hotel Brügges Loui*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Hessen. Vergelijk Hotel Brügges Loui*** met andere accommodaties in Willingen-Usseln.

15 beoordelingen over Brügges Loui***

met oudere kinderen, Dec. 2011
"Zeer hoge klantvriendelijkheid"
Enno
29-12-2011 Waren voor een korte skibreak. Echter doordat de tem,perartuur > 10 graden was, waren er in Winterberg 3 liften opne. Wachttijd 1 uur.
Besloten om naar huis te gaan. Wuij hadden geboket voor 2 nachten maar we hoefden maar 1 nacht betalen.
Hitel ruime kamer ,iets gedateerd. Leuk barretje engoed ontbijt. Dat voor een zeer vriedelijke rpijs.

met jonge kinderen, Feb. 2011
"Gezellig kleinschalig hotel."
fam. weers
27-2-2011 In het hotel gaat het er relaxed aan toe.prima ontbijt en alla carte diner is voortreffelijk.De keuze is niet heel groot maar wel bijzonder lekker.Verder is het personeel erg behulpzaam.Kamer was erg schoon.prijzen van zowel eten als drinken waren goed te doen.

met partner, Jan. 2011
"Voor herhaling vatbaar"
R.janssen
12-2-2011 gezellig weenkend samen met mijn vrouw er op uit geweest.
we hebben ons vermaakt goede voorzieningen in het hotel goed eten en vriendelijke bediening mooie schone kamers.

met jonge kinderen, Feb. 2010
"Perfecte balans tussen prijs en kwaliteit"
familie Hendrickx
4-3-2010 Dit hotel heeft ons verrast met de kwaliteit die het levert voor de prijs die daar tegenover staat.
Wij zijn er tijdens de krokusvakantie geweest voor 3 nachten. Een gezin met 2 kinderen van 8 en 10 op 1 kamer. De kamer was zo ruim dat de 2 losse bedden voor onze kinderen er makkelijk konden staan en we nog genoeg bewegingsruimte hadden.
De badkamer was riant van ruimte met vloerverwarming en ligbad. Er was een halletje waar we al onze skispullen makkelijk kwijt konden. De bedden waren prima en de kamer was met degelijke grenen meubels ingericht. En alles super schoon.
De kwaliteit van het eten was de grootste verrassing (halfpension-arrangement met 3 gangen-diner). We hebben zeer heerlijk gegeten: vers, meer dan voldoende, en met liefde gemaakt. Geen hautcuisine maar Duitse eerlijk keuken.
De bediening is heel vriendelijk en correct. De eigenaresse heel behulpzaam.
Een aanrader!

met partner, Dec. 2009
"Knus en gezellig hotel"
S. Loomans
29-12-2009 Wij zijn hier in de kerstvakantie geweest en een nachtje overnacht wegens slecht weer. Prima hotel, netjes en vooral knus gezellig. Personeel is zeer vriendelijk, ontbijt goed verzorgd. De ligging is prachtig!

"Vers, verzorgd en attent"
cees
15-5-2009 van 4 t/m 8 mei met 8 personen in hotel gelogeerd. zeer nette kamers, goed ontbijt, en m.n. iedere avond een afwisselend 3 gangenmenu. Dit alles zeer vers en belangrijk, met liefde voor het vak bereid. Eigenaar en medewerkers zeer gastvrij.

"Mooi en gezellig hotel"
Melchior Matthijsse...
4-5-2009 Zéér mooie, grote kamer met badkamer.
Gezellig ingericht hotel.
Zeer uitgebried en heerlijk ontbijt.
Lekker 3-gangen diner.
Voldoende parkeergelegengheid.
Voor herhaling vatbaar.

Familie, Okt. 2008
"Prima hotel voor een lang weekend weg"
eline notenboom
24-11-2008 het is er heel gezellig en knus.
vriendelijke mensen.
alleen 1 nadeel ze spreken alleen duits.

Elisabeth
10-2-2008 Van zaterdag tot woensdag geweest en we hebben ons prima vermaakt.
Lekker eten en aardig personeel.

Steph.
25-12-2007 Een paar dagen vertoefd in dit prima hotel net buiten Willingen.
samen met 2 kleine kinderen (3 & 5)
Oke het is geen modern luxe hotel, maar goed daar is de prijs ook niet na.
Als u prettig wilt overnachten in een betaalbaar hotel waar je ook nog eens goed kunt eten, in een plaatsje waar toch ook nog wel andere uitgaans mogenlijkheden zijn, dan is dit een hele goede keuze.