Hotel Waldecker Hof in Willingen (Sauerland) Duitsland beoordelingen 9.5 | Zoover

Beoordelingen Hotel Waldecker Hof

9,6
9,8
9,7

27 mei 2012

Hotel Waldecker Hof Willingen (Sauerland)

Beoordelingen Hotel Waldecker Hof

Waldeckerstrasse 28, D-34508, Willingen (Sauerland)
Hotel Waldecker Hof scoort een 9,5 uit 10, op basis van 10 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Waldecker Hof? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Waldecker Hof in Willingen (Sauerland), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 5 vakantiefoto's van Hotel Waldecker Hof vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Hessen. Vergelijk Hotel Waldecker Hof met andere accommodaties in Willingen (Sauerland).

3 beoordelingen over Waldecker Hof

met vrienden, Mei 2010
"Mooi hotel, rand van het centrum"
Hester
29-5-2010 Mooi hotel, deels gerenoveerde en ruime kamers (gerenoveerde zijn erg mooi, de rest is typisch Duits oubollig, maar wel goed). Kamers zijn schoon en netjes. Vraag om een kamer aan de achterzijde, langs de voorkant loopt een drukke weg en heb je geen balkon. Sauna en zwembad ook netjes en schoon, sauna is alleen van 16-21 uur te gebruiken. Uitgebreid ontbijtbuffet met alles er op en er aan. Vriendelijk personeel. Net een beetje buiten centrum en dus van het rumoer: in het weekend is Willingen een zuip- en feestdorp.

met partner, Feb. 2009
"Ontzettend leuk hotel"
Lara
3-3-2009 Wij hebben 4 dagen in dit hotel doorgebracht, veel te kort voor dit leuke dorp en gezellig hotel. Waldecker Hof is een mooi verzorgd hotel, prettige ligging, geweldig mooie kamers, alles super schoon en echt ontzetten (oprecht!) vriendelijk personeel. We komen zeker graag een keer terug!

met vrienden, Okt. 2008
"Warm en gezellig Hotel"
Wally
16-1-2009 ik kom een aantal keer per jaar met vrienden naar dit fijne hotel wat direct in de hoofdstraat ligt en alles makkelijk aan te lopen is.verder worden wij altijd vriendelijk door de gastheer Dirk en zijn vrouw Nicole Werner ontvangen en het personeel is erg vriendelijk en doen nergens moeilijk over en zorgen voor een fijn verblijf.het hotel geeft een erg warm gevoel met diverse leuke kamers(vooral kamer 202 vind ik erg fijn),de bedden zijn heerlijk en de badkamers netjes.het zwembad en sauna is top,de wellnes ruimte is keurig. eten is buitengewoon goed met een gezellige bar die meestal tot in de late uurtjes open is.
ik kom vaak hier met wat vrienden,de groep waar ik mee kom kan wel eens oplopen tot 12 en iedereen gaat met een uitermate tevreden gevoel weer naar huis.de hoofdstraat is erg gezellig met leuke barretjes(vooral in het hoog seizoen,eind aug,sept,okt en november zijn aan te raden voor de bierdrinkers).namens Wally,Rob en al de rest van mijn vrienden raad ik u dit Hotel aan.