Hotel Sauerland Stern Hotel**** in Willingen (Sauerland) Duitsland beoordelingen 7.4 | Zoover

Beoordelingen Hotel Sauerland Stern Hotel****

26 mei 2012

Hotel Sauerland Stern Hotel**** Willingen (Sauerland)

Beoordelingen Hotel Sauerland Stern Hotel****

Kneippweg 1, 34508, Willingen (Sauerland)
Hotel Sauerland Stern Hotel scoort een 7,4 uit 10, op basis van 241 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Sauerland Stern Hotel****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Sauerland Stern Hotel**** in Willingen (Sauerland), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 77 vakantiefoto's van Hotel Sauerland Stern Hotel**** vinden. Je kunt 3 video's van Hotel Sauerland Stern Hotel**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Hessen. Vergelijk Hotel Sauerland Stern Hotel**** met andere accommodaties in Willingen (Sauerland).

237 beoordelingen over Sauerland Stern Hotel****

"Super hotel!"
Adema
5-3-2012 De ligging van het hotel is super. Vlakbij de piste. Het eten in het hotel is uitstekend. Veel keuze bij de warme maaltijd en het ontbijt. Volgens onze kinderen was het eten een 10 waard. Kamers ruim en schoon.

met een groep, Feb. 2012
"Groot hotel, veel voorzieningen, matige service"
marc
27-2-2012 Het Sauerland Stern is een groot hotel met veel voorzieningen en direct aangelegen faciliteiten zoals een subtropisch zwemparadijs. De voorzieningen in hotel, zoals kegel en bowling banen zijn vrij om te gebruiken echter zonder toezicht waardoor het een chaos is van kinderen die over de banen rennen en er de nodige ongelukjes gebeuren. Eten is redelijk, grill restaurant schijnt beter te zijn, doch is daar geen plekje te verkrijgen. Hotel liften zijn een ware ramp, veel te weinig voor zo'n groot hotel. Wifi wordt verzorgd door swisscom en is een regelrechte ramp, en hulp vanuit hotel hoef je niet op te rekenen. Kamers zijn prima, ligging ten opzichte van pistes ook goed. Al met al een redelijk hotel, doch massaal.

met partner, Feb. 2012
"Mooi hotel:"
Tinneke
25-2-2012 Het is ons hier prima bevallen,alleen een groot min punt is de overlast van de kinderen die rennen en schreeuwen tot s'avonds laat over de gangen en bonken op de deuren, en de kamers zijn toch wel iets gehorig anders had je hier minder last van.
En dan de liften die ze saboteren,dit is zo jammer voor z'n fijn hotel.
Ik zou weer terug gaan ,als deze overlast verholpen zou worden wellicht een tip!

"Inderdaad "der Grosste""
Theo de Caluwe
23-2-2012 Met circa 530 hotelkamers en 25 vergaderruimtes kan het Stern hotel vooral tijdens schoolvakanties erg massaal zijn. De liften zijn er in ieder geval niet berekend op een volledige bezetting. De kamers zijn ruim en netjes. Ze worden iedere dag gepoetst en men krijgt iedere dag nieuwe handdoeken. Het hotel heeft 3 restaurants (grillrestaurant, trattoria en een grote eetzaal) Om een plaatsje te kunnen bemachtigen in de grillrestaurant (het meest gezellige) moet men van goede huize komen. De kwaliteit die de keuken levert is zonder meer goed. Na een verblijf van 5 dagen kan ik zeggen dat het ontbijt voldoende keuze biedt en het diner afwisselend is (zeker als men tussen de 1500-2000 gasten tevreden moet stellen). Tijdens schoolvakan-
tien heeft men voor de kinderen een animatieprogramma (bij het Laguna zwembad). Het hotel ligt 10 minuten lopen van de skipistes en 5 minuten van Willingen centrum.
Een gezellige bar ontbreekt en de parkeergelegenheid rond het hotel is een aandachtspunt.

"Hotel stern"
judyjuud
14-2-2012 Hotel ligt prima tov de pistes en centrum, kamers zijn schoon. eten is prima, als je met een grote groep bent zit je in een grote kantine -achtige ruimte, gezinnen zitten in een restaurant. jammer dat de speelhal voor kinderen niet open was, weinig kindvriendelijk eigenlijk.. dat was wel waar we het hotel op uitkozen.

met oudere kinderen, Feb. 2012
"Groot, goed georganiseerd hotel"
R. Smit
2-3-2012 Met ca. 500 kamers en gemiddeld 3 per kamer zullen er ongeveer 1.500 man in het hotel zijn geweest in de voorjaarsvakantie. Eten is in buffetvorm en dan verwacht je met die aantallen chaos en gedoe. Maar dat bleek niet het geval te zijn. Tuurlijk de grote eetzaal komt wat massaal over, maar de buffetten worden uitstekend op tijd bijgevuld. Probeer wel in het Ettelsberg-restaurant te eten als dat kan. Is wat kleiner en authentieker ingericht. Eten is verder hetzelfde. Pistes op loopafstand (of ca. 2 minuten met de auto met een grote parkeerplaats bij de gondelbaan). Leuk verblijf gehad, hoewel de sneeuwcondities matig waren (papparig, het was de laatste dag ook + 10 graden. Maar daar kan het hotel verder niets aan doen natuurlijk. Wel een prima verblijf gehad!

met een groep, Jan. 2012
"Prima voor langweekend skiën met kinderen."
marion kellendonk
30-1-2012 Voor 3de x hier lang weekend vertoefd.Kamers zijn ruim,nette badkamer.Buffet in a la carte restaurant is net zo goed,maar hier zit je rustiger dan in de grote eetzaal.Ontbijt goed.Voor de kinderen is er vanalles te doen:o.a.zwemmen i/h lagunebad/alsmede het hotelzwembad,schaatsen etc.Maar natuurlijk ideaal[vlakbij gondelllift]als er sneeuw ligt!Ook Willingen centrum om de hoek,winkels,sävonds gezellige barretjes/muziek.

met jonge kinderen, 2012
"Matig kerstarrangement: wij gaan niet terug"
wlang
2-1-2012 We hebben het kerstarrangement 2011 geboekt. Het hotel ligt goed, vlakbij het centrum en de pistes. De kamers zijn ruim en netjes, wel gehorig. Kindvriendelijk. Te weinig liften dus lange rijen.

Op zich is het hotel niet slecht, maar met name het restaurant viel tegen: erg massaal en sfeerloos. Matige locatie voor een kerstdiner met het gezin. Tafels zijn tegen elkaar aangeschoven, waardoor je erg dicht op anderen zit. Eten is niet slecht, maar niet bijzonder. Minpunt is het slechte bijvullen. Onze kinderen mochten na het eten wat uitzoeken van het dessertbuffet. Toen was het lekkers zoals chocoladefiguurtjes op (terwijl het buffet nog 2 uur open was) en werd niet meer bijgevuld. Ontbijt ook: het is ons niet 1x gelukt een croissantje te bemachtigen.

De andere restaurants in het hotel zien er beter uit maar deze waren kennelijk al lang geleden volgeboekt.

Personeel vriendelijk maar niet flexibel.

Al met al een aardig hotel, maar te massaal en sfeerloos voor een gezellige kerst.

met jonge kinderen, Dec. 2011
"Massatoerisme"
Yvonne
30-12-2011 Zojuist terug van een paar dagen Sauerland Stern Hotel. Was een aanbieding van een touroperator anders hadden wij nooit voor zo'n grootschalig complex gekozen. Ontbijt is prima, avondeten (buffetvorm) is niets bijzonders. Als je geluk hebt kun je in één van de restaurants zitten, anders zit je in de enorme en ongezellige eetzaal. Lange rijen tafels met een aan- en aflopen van mensen. Personeel is niet vriendelijk, en in de disco bar zelfs erg opdringerig om maar omzet te maken. Drankjes zijn duur, een fles Bacardi kost € 80,-! We hadden een duurdere kamer, maar de stofvlokken kwamen ons bij binnenkomst tegemoet. Piepkleine
badkamer. De volgende keer boeken wij weer een gezellig familiepension!

met oudere kinderen, Dec. 2011
"Mooie kamers, slecht eten"
Irene Gruppen
2-1-2012 Wij hadden het oud- en nieuwarrangement geboekt. De kamers zijn erg ruim, de badkamer klein maar schoon. Je hoeft niet naar buiten om naar het zwembad en de ijshal te lopen, alles is via ondergrondse gangen te bereiken.
Wij hadden geluk dat er onverwacht toch wat sneeuw viel. De pistes waren makkelijk lopend te bereiken. Ook naar het gezellige dorp is maar 5 minuten lopen.
Het eten is slecht, niets vers, alles uit blik. Bij het ontbijt wel veel keuze. Er zijn maar 3 liften voor het hele hotel.
Oudejaarsavond hadden wij gereserveerd in de grote zaal. Daar was eerst een buffet wat er prachtig uitzag. Het dessert was helaas al afgeruimd toen wij er aan toe waren. Voorafgaand aan het feest was er een welkom voor alle gasten in de hal met een heel mooi champagnebuffet.
Wel was er een geweldige band de hele avond en tussendoor een dweilorkest en een optreden van een goede variété artieste. Voor de kinderen was er in een aparte ruimte meerdere keren een goochelaar.