5-3-2012
De ligging van het hotel is super. Vlakbij de piste. Het eten in het hotel is uitstekend. Veel keuze bij de warme maaltijd en het ontbijt. Volgens onze kinderen was het eten een 10 waard. Kamers ruim en schoon.
27-2-2012
Het Sauerland Stern is een groot hotel met veel voorzieningen en direct aangelegen faciliteiten zoals een subtropisch zwemparadijs. De voorzieningen in hotel, zoals kegel en bowling banen zijn vrij om te gebruiken echter zonder toezicht waardoor het een chaos is van kinderen die over de banen rennen en er de nodige ongelukjes gebeuren. Eten is redelijk, grill restaurant schijnt beter te zijn, doch is daar geen plekje te verkrijgen. Hotel liften zijn een ware ramp, veel te weinig voor zo'n groot hotel. Wifi wordt verzorgd door swisscom en is een regelrechte ramp, en hulp vanuit hotel hoef je niet op te rekenen. Kamers zijn prima, ligging ten opzichte van pistes ook goed. Al met al een redelijk hotel, doch massaal.
25-2-2012
Het is ons hier prima bevallen,alleen een groot min punt is de overlast van de kinderen die rennen en schreeuwen tot s'avonds laat over de gangen en bonken op de deuren, en de kamers zijn toch wel iets gehorig anders had je hier minder last van.
En dan de liften die ze saboteren,dit is zo jammer voor z'n fijn hotel.
Ik zou weer terug gaan ,als deze overlast verholpen zou worden wellicht een tip!