23-12-2010
Als vaste Willingen toerist met reeds 9 bezoeken in diverse appartementen, waaronder best western willinger brauhaus, Gobel's Haus Sonnenuhr en Gobel's Park resort.. Kan ik jullie zeggen:" dit is echt het mooiste complex wat we ooit hebben gehad".. Geheel voorzien van tegels en laminaat, zo gemakkelijk met kinderen en zo groot! zoveel comfort.. Dit is het Ultieme en we hebben gelijk geboekt voor volgend jaar.. dit is echt ons blijvende standplaatsje geworden.. zo vriendelijk werden we onthaald.. zo'n goede en nette communicatie.. Ronduit voortreffelijk!.. jammer dat mijn laptop helaas de wifi internet niet pakte maar we zijn op vakantie dus die laptop ging de kast in.. Je krijgt ook nog eens de Sauerlandcarte waar je veel korting mee kan verkrijgen..
Ik zeg het via deze weg nogmaals.. Petje af voor Kees, Janet en Petra.. beste mensen tot volgend jaar!
16-12-2010
Wij hebben hier een heerlijk verblijf gehad. Zeer vriendelijk personeel en heerlijk eten. De appartementen zijn ruim en schoon.
5-5-2010
een paar heerlijke dagen gehad in dit schitterende appartement , en dan die heerlijke keuken, de fam is zeer gastvrij, gezellig , de prijs is prima , je hebt waar voor je geld, we waren samen met vrienden die hebben ook genoten.
kortom een aanrader.
26-4-2010
We werden door Kees, Janet en gastvrouw Petra warm ontvangen met een kopje koffie in het gezellige restaurant!
Daarna de trap op naar ons appartement, wat ons als eerste opviel was, dat het zo ruim en schoon is, en dat het gezellig is ingericht.
Kamer met balkon, hal 2 grote slaapkamers met heerlijke bedden, zeer ruime badkamer met grote douche.
Het ontbijt is heel verzorgd en uitgebreid, ook het diner is er fanrastisch, en dat alles tegen betaalbare prijzen!
Harlekin ligt midden in het hartje van Willingen, de omgeving is er prachtig!
En als je van een avondje stappen houd, steek je de straat over en zit je gelijk in, één van de gezellige kroegjes van Willingen!
Wij komen zeker nog weer terug om ons door jullie lekker te laten verwennen Kees, Janet en Petra.
Wij hebben samen met onze vrienden gigantisch genoten, en zullen het adres van jullie dan ook zeker, aan familie en vrienden aanbevelen!
De eerste die een weekend met vrienden bij jullie willen boeken is onze jongste zoon!