Beoordelingen Hotel Göbels Landhotel****

21 mei 2013

Göbels Landhotel****
Beoordelingen Hotel Göbels Landhotel****
Briloner Strasse 48, D-34508, Willingen (Sauerland)
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Göbels Landhotel**** in Willingen (Sauerland), maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Göbels Landhotel**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Göbels Landhotel scoort een 8,4 uit 10, op basis van 42 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Göbels Landhotel**** in Willingen (Sauerland), maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Göbels Landhotel****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Göbels Landhotel**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 69 vakantiefoto's van Hotel Göbels Landhotel**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Hessen. Vergelijk Hotel Göbels Landhotel**** met andere accommodaties in Willingen (Sauerland).

35 beoordelingen over Göbels Landhotel****

met jonge kinderen, Feb. 2013
"Heerlijke plek, genieten!"
Familie
22-2-2013 Het hotel is perfect gelegen aan de hoofdstraat van Willingen. Wij verbleven in het oudere gedeelte, maar perfect. Mooie ruime kamer met een dakterras. Twee slaapkamers en een woongedeelte. De kamers hebben alle faciliteiten. Prachtig zwembad (ietwat koud) en een heerlijke bubbelpool! Deze lekker warm. Weersvoorspelling klopt niet, wij hadden veel sneeuw waardoor zicht op piste helaas beperkt. Ook erg druk door veel Nederlanders. Volgende keer buiten de vakantie om!

"Fantastisch hotel"
christel
12-7-2011 alles is in één woord "fantastisch". Zeker een aanrader en wij keren zeker nog eens terug!

met vrienden, Mrt. 2011
"FANTASTISCH, een echte aanrader !!"
Rita Verkem
26-3-2011 Alles was dik in orde, mooie nette kamer, heeeeel lekker eten, heel vriendelijk en gedienstig personeel. De welness is prachig en onderhouden, ook de massages zijn tip top!!

met partner, Dec. 2010
"Wij vinden dit een topper"
Ger Bets Bowy
7-1-2011 Kerstmis 2010 geweest hadde het apartement o en wat een uitzicht0p de 3 verdieping super kon niet beter we hebbe een super kerstmis gehad wat een eten lekker zeg ,alles was perfekt wij hebbe ook een klein hondje mog zelfs in het restaurant onder de tafel terwijl je zit te eten altijd beter als dat ze aleen op de kamer zitte te blaffe wij gaan zeker terug

met een groep, Okt. 2010
"Geweldig hotel / slecht eten."
Marjo Chappin
20-10-2010 Geweldig hotel maar het eten was koud/lauw en weinig variatie.
Mooie kamers,schoon en groot ontbijt was goed. Boek gerust dit hotel maar alleen met ontbijt er zijn genoeg restaurants in de buurt om te eten.

Marjo.

met een groep, Okt. 2010
"Prachtig Hotel helaas slecht eten"
Marjo Chappin
20-10-2010 Van 15 t/m 18 oktober bezocht met 14 personen.
Goed hotel ,mooie ruime kamers, behalve het avondeten was koud/lauw en weinig variatie.
Dit hotel kun je gerust boeken maar dan alleen met ontbijt.
In Willingen zijn er genoeg restaurants waar je wel goed kunt eten.

Marjo.

met oudere kinderen, Okt. 2010
"Stagiaires die de boel om zeep helpen"
hckarinverboom
9-12-2010 Geweldige kamer, ongelooflijk ruim de familiekamer in het Park-gedeelte. Mooie faciliteiten: nieuwe sauna, leuk zwembadje, heerlijk solarium. Eten redelijk, maar ontzettend amateuristisch geserveerd door stagiaires. Ontvangst (door stagiaires) klungelig en ongeïnteresseerd.

met vrienden, Sept. 2010
"Heel fijn hotel"
fam. Kraaij
27-10-2010 Wij zijn hier met 2 echtparen geweest in september. Hebben het heel fijn gehad. Hebben genoten van de heerlijke bubbels en het zwembadje, en ook de sauna faciliteiten. Hadden logies met ontbijt en alleen op de laatste avond in het hotel gegeten, maar dat was heel erg goed en evengoed betaalbaar. Wij hebben aan de lijve ondervonden dat er goede service was. Na een ongeluk met één van ons in een andere stad heeft de manager ons opgehaald samen met de gehuurde fietsen en ook nog naar het ziekenhuis in Winterberg gebracht. Super.

met partner, Sept. 2010
"Geweldige welness (zwembad en sauna) accomodatie"
Willem Claassen
12-9-2010 Wij hebben van 5 t/m 11 oktober in dit hotel geweest. Vriendelijk personeel, goed eten, geweldige welness (zwembad en sauna) en fitness ruimte. Al met al een prima hotel gelegen in het centrum van het plaatsje Willingen.

met partner, Aug. 2010
"Zeer goed hotel voor herhaling vatbaar"
Herbots
20-8-2010 Zeer goeg hotel.Zeer goede ligging.Alhoewel het weer was tegengevallen zeker niet verveeld.Prima wellnes.Zeer lekker eten en vriendelijk personeel.Zeer mooie kamer in het hotel zelf(type 22)koetom voor herhaling vatbaar.

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit