29-2-2012
Leuk hotel, eigenlijk niets op aan te merken. De ligging is ook aardig alleen de weg er naar toe is een compleet drama en dan met name het stuk waarbij je over de skipiste moet rijden richting het hotel. Dan nog niet te spreken over hoe je weer terug moet !
Als je geen hoogtevrees hebt zal het voor sommigen misschien niet eens een uidaging zijn....Voor ons echter nooit meer.
7-3-2012
Super hotel goede ligging de weg erheen metname de oversteek piste
vonden wij erg meevallen wij hebben wel winterbanden dus misschien scheelt dit. Het ontbijt ook perfect het avondeten meerdere gangen menu met kleine beetjes eten maar wel genoeg aangezien je 'smiddags ook goed eet op de piste. Het zwembad en het bubbeltjesbad hebben onze kinderen 'savonds prima vermaakt. Kamers ook keurig. Als wij weer deze kant op gaan dan gaan we zeker weer naar dit hotel want ook prijs kwaliteit verhouding is gewoon prima!!Wij hebben hier een top vakantie gehad!!
8-3-2012
Rustig gelegen hotel, 's winters te bereiken door een stukje over de piste te rijden, zeer nette kamers, ruime keuze ontbijt, meergangen diner 's avonds (voor de kids in kleine porties), behulpzaam personeel (mag wat vriendelijker), goede bedden (dunne kussens), nette badkamer, balkon, pendeldienst 4x p/dag (super !), zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding, zwembad/bubbelbad wat rumoerig door de kinderen. Makkelijk naar het dal te lopen, direct aan het bos. Super omgeving !