Hotel Akzent Venue*** in Willingen (Sauerland) Duitsland beoordelingen 8.7 | Zoover

Beoordelingen Hotel Akzent Venue***

27 mei 2012

Hotel Akzent Venue*** Willingen (Sauerland)

Beoordelingen Hotel Akzent Venue***

Neuer Weg 28, 34508, Willingen (Sauerland)
Hotel Akzent Venue scoort een 8,7 uit 10, op basis van 31 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Akzent Venue***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Akzent Venue*** in Willingen (Sauerland), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 4 vakantiefoto's van Hotel Akzent Venue*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Hessen. Vergelijk Hotel Akzent Venue*** met andere accommodaties in Willingen (Sauerland).

28 beoordelingen over Akzent Venue***

met partner, Mei 2012
"Netjes, niks op aan te merken."
Jos en Lein
8-5-2012 Kamers zijn niet bijzonder maar netjes en schoon. Ontbijt is meer dan prima, buffet 's avonds is goed te doen. Locatie is perfect, lekker rustig maar toch dichtbij het centrum. Gastvrij en vriendelijk, een aanrader dus.

met vrienden, Apr. 2012
"Dit 'All-Inclusief Hotel' is een aanrader..."
jan_nuijen
1-5-2012 Mooi centraal en toch rustig gelegen in het sfeervolle centrum, achter de drukke 'hoofdstraat'. Het personeel is erg vriendelijk en staat de hele dag voor je klaar.
Prijs/kwaliteitverhouding is unglaublich GUT!!! Je voelt je soms beschaamd zo goed vonden wij het...
Goede eetgelegenheden.
De kamer werd iedere dag schoongemaakt en zag er goed uit.

met partner, Apr. 2012
"Zeer gastvrij hotel voor 50+"
gsmpoot
1-5-2012 Nederlandse eigenaar die sinds 3/4 jaar heel hard werkt om de kwaliteit van een vier sterren hotel te leveren. Op dit moment vinden er nog steeds vernieuwingen van kamers en hotel plaats maar dit gaat niet ten koste van de kwalieteit voor de huidige gasten. Het hotel is aan een park gelegen, achter het drukke centrum, waardoor het zeer rustig vertoeven is. Personeel is zeer vriendelijk en klantgericht.

met partner, Apr. 2012
"Uitmuntende prijs/kwaliteit verhouding"
rijk van der krol
3-5-2012 Je hoeft je niet af te vragen of het "wel wat is" als je voor weinig geld een paar dagen verblijft in het hotel. Het is véél meer dan je je kunt voorstellen. Het is "goed voor weinig"!

met partner, 2012
"Keurig hotel"
simon
2-4-2012 gastvrij ontvangst.schoonhotel.prima keuken.mooie kamers.

met partner, Mrt. 2012
"Warme en gastvrije plek, leuke ondernemers"
Cees en Francis
28-3-2012 Een goed onderhouden en net hotel, even buiten het centrum, maar op directe loopafstand. Deze ligging zorgt voor rust terwijl je toch alle voordelen van het centrum binnen bereik hebt.
Prima kamers met balkon, heerlijk om te zonnen. Fijn en gastvrij terras.
Ter plekke een upgrade gedaan naar All Inclusive, wat ook echt all-inclusive is.
Wij gaan zeker naar deze plaats terug, en wensen de nederlandse ondernemers veel succes toe met hun plannen voor de toekomst.

met partner, Mrt. 2012
"Lang weekend Sauerland in Akzent Venue"
Eric Wemmenhove
19-3-2012 Wij zijn van 16 tot 19 maart in dit geweldige hotel geweest. Wij hebben zeer genoten. De bediening is zeer vriendelijk en het eten is uitstekend. De kamers zijn netjes en schoon. De prijs/kwaliteit verhouding is dan ook uitmuntend. We hebben direct weer besproken voor de volgende keer!

met vrienden, Mrt. 2012
"Prima hotel"
kay5
13-3-2012 Een hotel om terug te komen.
Prima ligging, maaltijden buiten verwachting (goedkoop arrangement) heel goed. Mogelijkheid om all inclusief te nemen.
Bijzonder aardige bediening, huiselijke sfeer, goede massage.
Een adres om te onthouden!

met oudere kinderen, Feb. 2012
"Zeer aan te raden om hier heen te gaan!"
anouk kronemeijer
4-3-2012 Hebben het erg naar ons zin gehad in dit hotel.
Heerlijk gegeten, zowel ontbijt als avondeten genoeg keuze.
Zelfs in de 'huiskamer' nederlandse televisie waar af en toe jeugd bij elkaar zat. En gezellige apres ski bar en een gewoone bar. (gezellig!)
Mooie hotel kamers.
Vriendelijke eigenaren en personeel.
Groetjes Anouk Kronemeijer

met partner, Feb. 2012
"Hotel akzent venue"
roland en jolanda
28-2-2012 Uitstekend hotel. Heel vriendelijk personeel. Gerenoveerde kamer was l gezellig en ruim. Ontbijt was uitgebreid. Avondeten was prima in orde. Ik eet vegetarisch. Ondanks dat er voldoende voor mij bij het buffet beschikbaar was, maakte de kok iedere avond iets extra's voor mij persoonlijk.
prijs kwalitieit is werkelijk voortreffelijk.
De eigenaar kan heel goed skien en was bereid ons op de piste te coachen. Heel leerzaam.