Vakantie Beoordelingen Rüdesheim am Rhein Hessen vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Rüdesheim am Rhein

27 mei 2012

Rüdesheim am Rhein

Beoordelingen Rüdesheim am Rhein

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Rüdesheim am Rhein. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Rüdesheim am Rhein. Ben je zelf op vakantie geweest naar Rüdesheim am Rhein? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Rüdesheim am Rhein scoort een 7,8 uit 10, op basis van 17 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Camping, 1 Gasthof, 20 Hotels en 1 Pension in Rüdesheim am Rhein. Op Zoover vind je bovendien 197 vakantiefoto's van Rüdesheim am Rhein. Je kunt 2 video's van Rüdesheim am Rhein bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Rüdesheim am Rhein. Bekijk ook andere accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Hessen.

13 beoordelingen over Rüdesheim am Rhein

met partner, Mei 2011
"Druk maar mooi"
folieske
Sfeer
10-6-2011 Zoveel te doen en te zien in deze gemeente! Het is er druk, maar dat mag de pret niet drukken! Een volgende keer verkennen we deze mooie gemeente verder!

met partner, Apr. 2011
"Rudesheim"
jgbteg
Omgeving
29-4-2011 Rudesheim is een van de mooiste stadjes langs de rhein.
De drosselgasse is een leuk knus winkelstraatje dat je niet moet missen.
Langs de boulevard hebben we gelunched en vol verbazing gekeken naar de hoge frequentie waarmme de treinen langs deze boulevard scheuren. Alsof er iedere minuut een trein voorbij kwam.
Aan te bevelen is de stoeltjes lift die je naar het monument brengt. Een prachtig uitzicht van de berg over de vallei en rijn.

met partner, Apr. 2011
"Mooie omgeving, wijnvelden en vlakbij de Rijn"
Fam. Gerritsen
Sfeer
30-4-2011 Omgeving meer geschikt voor oudere mensen (tussen 50-75 jr.) die je daar ook het meest ziet. Voor kinderen is er niets te beleven, voor jongere kinderen niet maar zeker niet voor pubers. Er zijn wel veel restaurants en terrasjes, een kabelbaan en natuurlijk veel souvenirwinkels. Er loopt een boulevard van een paar kilometer langs de Rijn waar je langs kunt wandelen. Wij waren er in 1 dag wel uitgekeken en hebben voor het shoppen Wiesbaden, Mainz en Frankfurt bezocht.

met vrienden, Nov. 2010
"Mooie sfeervolle plaats"
Rianne
Sfeer
18-6-2011 kerstmarkt, rijnreisje, wijn en winkelen echt duits.

met een groep, Okt. 2010
"Toeristische plaats"
len
Sfeer
23-10-2010 Rudesheim is een vrij toeristische plaats die zich met name richt op de wat oudere doelgroep. In het centrum zijn veel bars, restaurants en winkeltjes te vinden. Wij waren er in oktober en het was nu vrij rustig, zelf zou ik er nooit in het hoogseizoen heengaan! Enig minpuntje was de fequentie van de treinen die voorbij boemelen. Wel mooi uitzihct op de Rijn en wijnranken!

met een groep, Aug. 2010
"Vergane glorie"
Wij 4-en
Omgeving
14-8-2010 Rüdesheim voor 2 dagen is best aardig. De Drosselgasse heb je in een half uur wel gezien. Siegfried's Mechanischen Musikkabinet is een bezoekje meer dan waard. Met de kabelbaan naar het monument is ook leuk. Verder vonden wij het een beetje vergane glorie. En vergeet een rondvaart over de Rhein natuurlijk niet. Veel bejaarden (niet dat daar wat mis mee is, maar 't geeft wel de voorkeur een bepaalde groep mensen aan). Omgeving van Rüdesheim is prachtig, dus Rüdesheim als uitvalsbasis daar is niks mis mee. Meer dan voldoende restaurantjes en café's waar gegeten en gedronken kan worden. Aan winkels ook geen gebrek. Verwacht hier verder niet te veel van; veel souvenierwinkeltjes met troep.

"Gezellig stadje"
Heylen Guy
Omgeving
17-8-2008 Gewoon een gezellig stadje met alles erop en eraan.
het uitgaansleven was sfeervol en gezellig.Is niet zo goedkoop maar daarin ga je zelf zo ver dat je zelf wil.
Wij hebben overnacht in de Drosselgasse en zijn pas gaan slapen als alles gedaan was en dat was zelfs nog een redelijk uur.
Ben in ieder geval blij dat ik er geweest ben !!

de belgen
6-5-2008 Rudesheim is een mooie plaats
waar je goed kunt eten en drinken, maar de prijzen voor de drank loopt een beetje uit de hand 6 euro voor een glaasje wijn dit vind ik een beetje overdreven.
De omgeving is mooi en je kunt genoeg uitstappen maken.

met partner, Okt. 2007
Christel+Joris
Omgeving
2-11-2007 Rüdesheim is waarschijnlijk het bekendste dorpje a/d Rijn, tussen Koblenz en Mainz. Veel horeca aanwezig die de talrijke internationale toeristen i/d zomer onderhoudt met vooral livemuziek. Is daardoor ongemeen druk dorpje i/d zomer. Let op de prijzen want die kunnen erg verschillen van zaak tot zaal. I/d winter is er echter véél minder te doen en is zo goed als alles gesloten om 22:00u. Ook enkele winkeltjes aanwezig doch geen echte winkelstraat.

S. Mennis
Omgeving
22-8-2007 Een leuk plaatsje waar je nog tegen vooroorlogse tarieven kunt eten en drinken in de ontelbare restaurantjes en barretjes.
Tevens een geschikt plaatsje als uitvalsbasis voor dagtripjes naar de diverse wijnkastelen in de omgeving.