Vakantiepark Seepark Kirchheim**** in Kirchheim/Hessen Duitsland beoordelingen 7.8 | Zoover
1.508.629 beoordelingen - 43.455 bestemmingen - 273.629 accommodaties - 19.796 bezienswaardigheden - 2.210 bezoekers online
Home > Duitsland > Hessen > Kirchheim/Hessen > Vakantiepark Seepark Kirchheim****

Beoordelingen Vakantiepark Seepark Kirchheim****

-8  °C

4 februari 2012

Gezellige Horeca

Vakantiepark Seepark Kirchheim scoort een 7,8 uit 10, op basis van 91 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Seepark Kirchheim****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Seepark Kirchheim**** in Kirchheim/Hessen, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 119 vakantiefoto's van Vakantiepark Seepark Kirchheim**** vinden. Je kunt 1 video van Vakantiepark Seepark Kirchheim**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Hessen. Vergelijk Vakantiepark Seepark Kirchheim**** met andere accommodaties in Kirchheim/Hessen.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

84 beoordelingen over Seepark Kirchheim****

met vrienden, Dec. 2011
HUIS 13 DORF 4 VIES VIES EN NOG EENS VIES
theajack
2-1-2012 wij zijn van 23 december tot 2 januari op dit park geweest. wat een smerig huis. vieze matrassen, bestek,glas,servies,pannen alles veel te weinig aanwezig. lampen stuk, maar dat kan ook niet anders want hier hebben van mei tot 23 december polen gewoont. bij de receptie onvriendelijk. we hebben al vele parken gehad maar dit doet de deur dicht

met vrienden, Nov. 2011
Een fantastische plek , vakantiehuis IDYLLE
Cawima
Onderkomens
6-12-2011 Vanuit het vakantiehuis Idylle een mooi uitzicht en een goede bezonning. Men kan vanuit het huis 3 wandelroutes lopen, dus geen auto nodig. En vooral voor de kinderen is het binnenzwembad een ideale vrije tijds besteding. Extra is o.a. de vaatwasser en veel servies en bestek enz. In het hotel op het park en in het restaurant op de camping kan men heel voordelig eten met een goede sfeer. De weg naar leuke oude Duitse dorpjes is mooi en biedt veel keus. Gasten die van golfen houden zijn hier op de juiste plek, een mooie golfbaan in de buurt. Heel belangrijk, de lucht is zeer schoon !!!!!

Leuke vakantie gehad!
Willem en Trix
Onderkomens
13-9-2011 Naast onze diverse lange zon vakanties in o.a. Spanje, Griekenland, e.d., boeken wij elk jaar regelmatig een extra weekje vakantie en boekte wij deze keer via internet het huisje nummer 118 in park 3.
Het huisje was erg schoon, de bedden waren prima, er waren vele Nederlandse
TV-zenders te bekijken, de omgeving is werkelijk prachtig en wij hebben dan ook
vele uitstapjes gemaakt. Ondanks deze positieve reakties, toch nog even de volgende opmerkingen; -de keuken is erg klein voor 6 personen, het ontbreekt aan een kast voor het opbergen van je boodschappen, het terras was slecht onderhouden en het park is volgens ons, niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn!

met oudere kinderen
Geweldig!
Xander
Onderkomens
23-8-2011 Wij hebben echt genoten in dit park. De omgeving is geweldig. Je kan er wandelen, waterskien, lekker eten (ook buiten het park). De huisjes zijn erg mooi. Vooral de 8 persoons huisjes!
Voor de kinderen is ook erg veel te doen. In de omgeving is veel musea, leuke stadjes en terrasjes, fietsroutes e.d. Een goede beoordeling van ons...

Leuke plek
eertink
Onderkomens
30-8-2011 wij hebben met ons zessen waaronder 4 kids in dorp 4 een vakantie woning gehad nummer 15 de huisjes zijn wat veroudert maar er is goed om vakantie te houden het eten in het resturand is redelijk goed had soms wel iets beter gekund het zwembad stelt niks voor het zwembad in kircheim is geweldig en met ons 6 waaren maar 12 euro intree dat is in holland wel duurder en het zwembad kun je echt wel een dag invermaken

met oudere kinderen, Aug. 2011
Fantastisch huis nr 14 dorp 4 en mooie omgeving
coletteschreurs
Onderkomens
17-8-2011 Hallo Eef. We hebben een hele mooie week gehad in jouw huis. Je huis is van alle gemakken voorzien. Groot pluspunt vind ik ook dat je achter redelijk vrij zit met mooi uitzicht. De huizen voor aan de straat liggen een stuk minder mooi. De trimbaan ( elke dag even een rondje gemaakt) en de mogelijkheden om te waterskien zijn erg leuk. De omgeving is echt prachtig. Van het hotel kregen we informatie voor uitjes in de buurt en die zijn zeker de moeite waard. Het hotel is wel een beetje op zijn retour.
Al met al hebben we een super fijne week gehad. Dus wat ons betreft krijgt jouw huis een 10 . Rosita

Prachtige omgeving, wat "ouderwets" opgezet.
Patricia Z.
Onderkomens
12-8-2011 Wij zaten in het hotel seepark kirchheim. we hadden met "last minute" geboekt. We hadden het geluk dat we helemaal bovenin zaten met een balkon en uitzicht op het meer en de bergen.
De kamers waren verzorgd. Echter merk je dat het een wat ouder gebouw is: het ruikt er wat muffig, ventilatie laat te wensen over, op de kamers was het zeer benauwd. In de badkamer zat ook wat schimmel op de voegen. wel elke dag schone handdoeken etc.
Het eten was simpele kost (in buffet vorm) wat verder prima was. Op het park had je op de don. en zat. voetbaltraining van een ( Portugees sprekende ) voetbal coach die daar zit met jonge voetballers. Onze zoon vond dit helemaal geweldig! dat was het leukste van alles!
Voor de rest was het programma wat minimaal, zeker toen het rustig was op het park werden veel activiteiten afgelast. De omgeving was super. Tips: wildpark Knüll, schloss Waldeck, Bad Hersberg.
Leuke betaalbare vakantie waar je niet te veel van moet verwachten dan is het prima te doen.

met jonge kinderen, 2011
Huisje nr. 22 niet voor herhaling vatbaar!
Patricia
Onderkomens
8-8-2011 Vorige maand hebben wij met 2 jonge kinderen (4 & 8jaar) het huisje nr. 22 in dorp 4 gehuurd voor 2 weken. Het huisje oogt vanaf de buitenkant mooi maar daar blijft het ook bij! Absoluut niet goed onderhouden en niet schoon, vies en oud of zelfs kapot meubilair. Gezien andere beoordelingen denk ik dat het wel uitmaakt via welke organisatie het huisje wordt gehuurd. Dit huisje werd door een tussenpersoon verhuurd, is dus niet van het seepark zelf. Voor jonge kids er niets te beleven, het binnenbad is na een uurtje ook wel bekeken (het Seepark is duidelijk in de jaren 70 blijven "hangen") , geen veilige speelplekken voor de kids en in onze periode geen animatie. Aan de omgeving ligt het absoluut niet, Duitsland is een waanzinnig mooi land! De mooie ligging van de huisjes maakte het wel weer een beetje goed. Ook het buitenbad in Kirchheim, prachtig!!! Daar kunnen ze in ons land nog een puntje aan zuigen.
Mensen let op via wie je een huisje daar huurt, neem dus geen nr.22 in dorp 4!

met een groep, Aug. 2011
Ik vind het hier altijd leuk.
rosella
Onderkomens
4-12-2011 Ik kom nu al 4 jaar elke zomer en winter naar dit park. Mijn papa en mama hebben hier een vakantiehuis gekocht. Ik ben 8 en mijn broertje is 4. We hebben het hier altijd erg leuk. Bijna elke dag naar het binnenzwembad en lekker van de glijbaan. Ook nemen we vaak vriendjes en vriendinnetjes mee. Lekker spelen in het bos of gewoon in de tuin spelen. Papa kan er ook lekker tennissen. in de winter gaan we skieen bij de wasserkuppe..Echt vet! volgende zomer mag ik leren waterskieen op het meer. Hopelijk wordt het dan weer lekker weer. doeii..

Superleuk en neits te klagen...
fam. mathijssen
Onderkomens
1-9-2011 wij hadden huis 17 in dorp 4 via een particulier geboekt. bij aankomst keken we onze ogen uit. de omgeving is heel mooi en het huis is echt groot in vergelijking met andere huisjes die we ooit hebben gehuurd. dit huis is heel compleet met alles drop en draan. het zwembad is volwassenen niet echt super maar onze kinderen waren er niet weg te slaan. in kirchheim zelf is een geweldig buitenzwembad. het eten in het bijgelegen hotel is okay maar we hebben in de omgeving heerlijk gegeten. en de prijzen zijn heel billijk. de mensen zijn aardig en het waterskieen op het meer maakte het voor ons helemaal compleet. kortom....we hebben niks te klagen gehad en genoeten van een heerlijke vakantie...

met een groep (3)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende