Beoordelingen Hotel Tannenhof***

25 mei 2013

Tannenhof***
Beoordelingen Hotel Tannenhof***
Am Schimberg 1, 35708, Haiger
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Tannenhof*** in Haiger, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Tannenhof*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Tannenhof scoort een 7,7 uit 10, op basis van 18 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Tannenhof*** in Haiger, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Tannenhof***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Tannenhof*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 6 vakantiefoto's van Hotel Tannenhof*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Hessen. Vergelijk Hotel Tannenhof*** met andere accommodaties in Haiger.

14 beoordelingen over Tannenhof***

6,4
met partner, Sept. 2012
"Prima hotel en goede service"
gerard_15
14-9-2012 Wij kunnen niks negatiefs over dit hotel melden. Misschien dat een van de bedden een beetje kraakte, maar dat is dan ook alles...

met partner, 2012
"Dit nooit meer!"
M.Vorstenbosch@case...
27-8-2012 Hotel Tannenhof in Haiger kent een goed ontbijt, mooie kamer, zeer slecht buffet eten , slechte service,zeer trage bediening, erg dronken gasten, die toch bier geserveerd kregen.Op terras gezang door dronken gasten. Moesten 1 uur wachten op het avondeten, geen plaats(?). Zijn na de eerste nacht al vertrokken.

met jonge kinderen, Juli 2012
"Voor ons geen herhaling"
audry
13-8-2012 Hotel ziet er netjes uit, goede douche/toilet. Ons verblijf met 2 kinderen was geen succes. De kamer was te klein voor 4 personen, slaapbank voor de kinderen was geen succes, hoewel het hotel normaal vond.
We konden tevens letterlijk het gesprek van de hotelgasten naast ons horen en het toilet horen doorspoelen.
Zwembad was alleen toegangkelijk via de sauna, niet erg prettig met kinderen. Wij zijn eerder vertrokken uit dit hotel dan gepland en wij hebben geen restititutie gehad van betaling.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Tannenhof*** bij:

"Leuk hotel aan de bosrand"
Nanno S. van der Wi...
15-7-2011 Prima hotel. Wij waren met z'n 4en hadden 2 kamers met balcon. De ene kamer met bad, koelkast en flatscreen, de andere kamer zonder dat alles maar wel met "kringloopwinkelbankje". Ondanks dat het hotel vol zat geen last van medegasten. Geen lawaai, geluid ook niet van de onder liggende bar. Goed eten. Ontbijt goed maar niet luxe. In het nabijgelegen bos ligt een loop trimparcours.

met jonge kinderen
"Prijs-kwaliteit is in orde!"
Yvan en Tine
5-8-2009 We verblevem van zo.23 juli tot wo.30 juli in het hotel. Dus in het hoogseizoen, maar het was er erg kalm en rustig. Het eten was zeer lekker en voldoende, totaal anders dan de vorige keer(misschien andere kok?). Erg vriendelijk personeel. Overal proper, wel vonden we de kamer wat klein(het was een 2-persoonskamer met een bed bijgezet,ons kleindochter was mee). Anders volledig tevreden.

met jonge kinderen
"Een zalig uitje met ons gezinnetje!"
Liesbeth
15-7-2009 Het weekend was zo goed meegevallen dat we bij thuiskomst onmiddelijk reserveerden voor de zomervakantie. Uiterst vriendelijk personeel, zeer netjes, zeer mooi zwembad en sauna (gratis), mooie kamer, lekker eten en een zeer mooi ontbijtbuffet. Ons zoontje van 3 jaar werd ook zeer hartelijk ontvangen.

met vrienden, Okt. 2008
"Aanrader"
koi1206
2-1-2011 Sauna en 1/2 u massage was in de prijs inbegrepen. Ontbijt uitgebreid. Men kwam ons zelfs vragen of ze nog iets speciaal moesten bakken 's morgens niettegenstaande er al veel lag

Familie, Okt. 2008
Henk en Jolanda
17-10-2008 Afgelopen week 5 dagen in dit hotel verbleven en we hebben het er heel goed gehad. Behulpzaam personeel.
Ruine schone kamer, goed ontbijt en avondeten.
Wisseling van het menu voor onze dochter was geen probleem.
Paar keer om 17.00 uur in het zwembad geweest. Het leek een prive zwembad, niemand verder aanwezig.
Hotel was in deze periode meer bezet met zakenmensen dan met toeristen.
`-Avonds wel wat lawaai van de bar te horen.
Kamers zijn ook wat gehorig.
Mooie plaatsen in de directe omgeving.
Al met al een aanrader.

Familie
Yvan en Tine
15-5-2008 Wij verbleven er van 30 april tot 4 mei,dit was wel een drukke periode.Op de kamer hadden we geen last van de andere hotelgasten. We hadden een kamer met balkon en dit was wel aangenaam. Vriendelijk personeel,overal proper,rustig gelegen. Het eten was lekker maar zoals reeds vermeld;geen grote porties.We kregen ook 2xrijst en 2xtagatelli. Anders waren we tevreden.

wijnants valere
6-2-2008 het eten is zeer goed alleen wat weinig zeer kleine portie

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?