21-9-2011
Nette en schone camping met vriendelijk en behulpzaam beheerderspaar Karl en Karin.
Voor het sanitairgebouw krijg je een sleutel tegen borg van 20 euro, die je terugkrijgt als je weg gaat. Dit bevordert wel het schoon blijven van het sanitair, zodat niet iedereen van buitenaf bijv. van aan het zwemwater tegenover naar het sanitair gaat. Als je met meerdere personen bent is het alleen wel handig om meer sleutels te vragen.
Door ziekte waren wij verplicht langer te blijven, dwz tijdens het "Open-Flair"-festival van 11 - 14 aug. Dan raad ik deze camping echter niemand aan. Dan stat deze nl bomvol feestende en zuipende jongeren met alle herrie tot laat in de morgen.
Maar ik ben Karl en Karin toch erg dankbaar, dat ik desondanks kon blijven staan, toen mijn man in het ziekenhuis lag.
In de bistro hebben zij een niet te uitgebreide kaart, waar je voor een schappelijke prijs goed kan eten, waar Karl kookt en Karin op zeer vriendelijke wijze bedient.
Nogmaals veel dank van fam. Reinders
27-8-2010
Op deze camping heb je alles bij de hand: water, rust, bergen, leuk stadje. In de omgeving is heel veel te doen. Je kunt er prachtig wandelen, zwemmen, varen en fietsen. Het centrum van Eschwege is erg gezellig. De kampeerplekken zijn erg ruim. De eigenaren erg gastvriendelijk. Alleen moet je niet op deze camping staan als het Open Flair festival in de stad is!
20-10-2010
Wij(71 en 68) hebben een fantastische vakantie gehad op de knauscamping in Eschwege!Mede door campingbeheerders Karl en Karin.We wilde hier 2 dagen blijven.Maar zijn hier 4 weken blijven staan.2 weken,op de camping daarna nog 2 weken op de camperplaats.Ze waren zo vriendelijk dat ze gereserveerde plaatsen voor ons hadden in de Bistro, bij de WK voetbal.Bij winst van Dld. en Ned.kregen we een italiaans drankje (naam zijn we vergeten).Bij afscheid kregen we een fles wijn voor de gezellige tijd.KLASSE!
De camping heeft 2 toiletgebouwen,die je met een sleutel kunt openen(Borg) en goed worden schoon gehouden.De plaatsen zijn ruim.Ook op de camperplaatsen sta je erg mooi aan de Werra.Alleen in Juni hadden we s ávonds een half uur last van meikevers,op de nieuwe camping is nog niet veel schaduw.
Het eten in de Bistro was lekker,tegen een mooi prijsje.Aan de overkant is een groot zandstrand en kan je zwemmen in de Werra.Het is een fantastische omgeving om te fietsen.Karl en Karin bedankt!!